MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hiç betaya update geldi mi? En son pek çekmemişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gelmedi. çıktığı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Beta zaten böyle şeyleri çözmek için değil mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 optimize ederler niye edemesinler çok zor bir şey değil deli gibi veri topluyorlara betada, yani indie falan bir şirket olsa tamam da bu adamlar bu işi bu kalıpta yıllardır yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 amd driver falan çıkarmış bf4 için. ben hiç anlamam 32xmiş efendim 64xmiş falan indirip kurayım mı yinede? win7-64 kullanıyorum. ne demek onu bile bilmiyorum o yüzden soriym dedim dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Xaenin said: Beta zaten böyle şeyleri çözmek için değil mi abi? EA abi. beta hiçbirşey için değil. ürün tanıtımı sadece. kendi pingini görmeyi ALTI AY sonra getirdiler bf3'e. ben baya ümitsizim konu EA olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi spesifik donanımlar sorun yaşasa neyse oyuncuların %90ı sorun yaşıyor şu anda. 25 gün içersinde patch hazırlamaları çok zor. Ha düzeltirler herşeyi bir şekilde yoksa Diceın prestiji iki paralık olur ama çok kısa bi sürede düzeleceğinden umutlu değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 32x olmaması gerek zaten ya oyun yüksek ram istediği için 64x os istiyor, tek versiyonu olması gerek çek kur direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben sorun yasamadim hic ya pc canavar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arada frame atlaması haricinde ii çalıştıda. Kaplamaların şu hali kötü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi 2 oyundur beni sinir eden şey çok böyle ara mapler veriyorlar betada adam akıllı keyfini çıkaramıyoruz. Geçen sefer de sikko metroda oynatmışlardı oyunun kendi çıkınca adam akıllı lezzet alabilmiştik. Neyse ki bu o kadar leş değil map olarak, yine bir atmosferi bir keyfi var ama metroyu unutmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2 saat oynadim baydim ama diger mapler gelince falan guzel olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 direk girer girmez yaşadığım black screen, loading'de donma olması ve deploy edememe sorunları ile bi soğudum.. driver falan update etmek gerekliymiş. ettik, loading 50 saat sürüyor, zikko browser tabanlı interface'den kurtulamamışlar.. girdiğim 3 serverda da aşırı packet loss vardı, çapraz gitmeye çalışınca adam geri dönüyordu olduğu yere.. oldukça başarısız bi başlangıç oldu benim adıma. beta olduğu gerçeğini unutmuyorum gerçi, törpülerler bu gibi sorunları diye umut ediyorum. artı olarak ise ilk binanın yıkılmasını gördüğümde "noluyo lan?" çektim. o iyiydi. ama beklediğim atmosferi alamadım bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben hic problem yasamadim. red'in dedigi gibi sanki un yagmis hali var ama gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 15 dk da falanmı girebiliyoruz oyuna? Beklerken kaza namazlarımızı falan kılalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: ben hic problem yasamadim. red'in dedigi gibi sanki un yagmis hali var ama gercekten. un yağmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 5770 ile akıyor oyun. Yeni karta gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: ben hic problem yasamadim. red'in dedigi gibi sanki un yagmis hali var ama gercekten. ya hakkaten şu durum çok sinir bozucu. tamam ulan bina yıkıldı toz sıva dökülüyor da, bu kadar rahatsız edici olmamalı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ShadowFax said: 5770 ile akıyor oyun. Yeni karta gerek yokmuş. la ben 5890 la akamiyorum nası oluyor o iş ? sizin akma limiti 30fps galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kanmayın abi akma lafına, 30 fps ile oyun oynayıp memnun olan insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 cevap yazicam diye OM attım. Kusura bakma. 25-30 fps gibi bi şey tabi. Beklemediğim bi performans ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sürekli takılıyor bende hd6800 var ekran kartı ondan diye düşünmüyorum 2.5 quadcore işlemcimi suçluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fps sorunu yaşayanlar aşağıdakini denesin ben de 20 ping'e kadar fark etti bazı durumlarda PC Players experiencing graphical issues have noticed improvements when changing Resolution Scale in the options menu to 100% from its default 80%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bende zaten %100 meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar