Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bingildak said: recon + engineer kombosu çok fena ya. guided rpg çok acıtıyor. tek başına engineer 4-5 tane rpg sokması gerekiyor o da biri inip repair etmezse, bir de hedef hareketliyse baya rüyalara bağlıyor. Bf3 te sunu o kadar denedik ki.. Cok husrandi, simdi biraz duzeldiyse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 LathspeLL said: Yine aksiyon dolu BF günleri geri döndü, Berkinster ile şu transport helikopter ile bayraktan bayrağa gezerek support'luk yapıyoruz, o kullanıyor ben tarıyorum. Bir yerde binaların arasına girerken tank çıktı, ateş etti, helikopter yan dönüktü o an, benim olduğum kapıdan girdi öbür kapıdan çıktı, kulağımdan geçti top hahahah. Hemen ertesi round büyük binanın tepesinde çıktım çünkü ele geçirmeye çalışıyorlardı ama bizimkiler temizlemiş binayı. Bir sessizlik çöktü, millet bakıyor kalan var mı diye. Bir anda kenardan sprintle iki kişi koşup aşağı atladı, ben arkalarından atladım aşağı. Havada damage verdim adama, çatıya indiler. Arkalarından inip tabanca ile temizledim. Aksiyon filmi gibi resmen ooooh. ya ben normalde heli ters ayarlarda kullanıyorum. ilk heli kullanışımdı betada. şansa bak istesem yapamazdım. akşama yine heli yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 skillim 250'den 180'e düşmüş dün akşam nasıl bir kötü oynadıysam. bu arada fps'i kontrol ettim. 35-85 fps bandında çalışıyor oyun. genel itibariyle 55-75 bandında. aşırı patlama, effect vs. olduğunda 40-60 bandına düşüyor. çok aşırı bir şeyler olursa en düşük 38 falan gördüm. bu AA vs. kapatmadan. eğer peçlerler fln 10% performans artışı sağlarlarsa oyunu alırım, şu haliyle almam ama. ne zaman genel fps 65-80 olur, aşırı kastığında 50'e düşer, o zaman alınır. ayıp lan surf tahtası gibi kartla. şu haliyle deli gibi oynanıyor ama YETMEZ. ultra text - gerisi high. gtx 680 asus directcu kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bir de diğer maplerdeki performansı görmek gerek tabii, o adalı map çok fena gibiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 senin performans kesinlikle yazılımsaldır hacı,dediğin değerlere gelir düzeltiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Texture high ile ultra arasinda bir gtx660 kadar daha fark var biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bilgisayarın performans logunu tutabilecek bir program var mı parça bazlı olarak? ram, cpu, gpu durumlarını görmek istiyorum 1 saatlik oyunda mesela. acaba ramden falan performans kaybediyor muyum, at kafaları 8 gb recommanded yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 msi afterburner fln yeterince şey gösteriyo ya. 2. monitore atıyorum ben grafik olarak izliyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gpu tweak var bende de ama ram/cpu göstermiyor, afterburner gösteriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben çok takip etmiyorum onları ama son versiyonlar hepsini gösteriyor. edit: şurada nerelerden açıldığını anlatıyor aşağıda resimli olarak. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=717129 her çekirdeği ayrı ayrı frekans ve usage olarak görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Overlay bile ettiriyosun bazi degerleri, fps ve sicakligi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şahaneymiş deneyelim bakalım, ram'i cidden merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 evet her şeyi overlay ediyo ama bi süre sonra eşşek kadar şey rahatsız ediyor. o yüzden 2. monitor varsa oraya grafik olarak açmak mükemmel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bana log tutacak ya, oynarken ona bakamam şu an kaç şu an kaç diye. kaydedicem 1 saat işte, sonra bakacağım en üst hangi değerleri görmüş ısındıktan sonra ne kadar cpu, ne kadar ram, ne kadar gpu aktif olarak yakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 level 3 olup ilk battlepacklerini alanlara soru: battlepacklerinizden ne çıktı? bana ak12 için flash hider, yine ak12 için coyote rds ve autumn camo çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 rds, silencer (adı herneyse işte), exp bonus 1h 25% 5 gelecek bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 counter knife nasıl yapılıyor,az önce rezil ettiler beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Counter KnifeEdit Balancing this is the ability to counterattack frontal takedowns within a limited timeframe. It has also been revealed that victims of knife takedowns will be unable to be revived. The "Battlefield 4: Official "Siege of Shanghai" Multiplayer Trailer" demonstrates these features. When under attack from the front, the target has a HUD prompt appear and has one second to press Melee Attack before the attack connects and the player is killed.[2] A successful counter-attack awards the victor with the enemy's dogtags. Counter-knifing can also be performed in the water. Sana bıçakla saldırılırken 1 saniyelik süren varmış melee attack key bindingine bastıyorsun source: http://battlefield.wikia.com/wiki/Knife not: bıçaklanan adamı revive yapamıyorlarmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 peki o beni counterladıktan sonra ben onu geri counterlayabiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sanırım olmuyor redditte onla ilgili bir makara yapılmış 10dk neo vs agent kapışıyorsunuz diye de :P bıçakla saldıran avantajlı zaten, işte çok bariz biyerde önünden gelen bıçaklı adamı yakalarsan ve refleksinle o 1 saniye yi yakalarsan sen onu indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 support rpg için ammo veremiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 onu bende merak ediyorum ya, hulk tanklara karşı yetmiyor kesinlikle rpg ammosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi veremiyor sanırım, RPG'yi boşalttıktan sonra ben geçen gün ammo pack'ten niyetlendim ama weapon cycle'da bile yoktu RPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Edriel said: sanırım olmuyor redditte onla ilgili bir makara yapılmış 10dk neo vs agent kapışıyorsunuz diye de :P bıçakla saldıran avantajlı zaten, işte çok bariz biyerde önünden gelen bıçaklı adamı yakalarsan ve refleksinle o 1 saniye yi yakalarsan sen onu indiriyorsun. kısacası önden veya yandan bıçaklamaya kalkışmak büyük bir risk, direk vur daha iyi öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 digital deluxe'ın farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar