Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Valla boş yere Premium aldık sanırım gitti 70tl Herifler 1943 gibi bişey çıkarmaları lazımken BF3'ü süsleyip çıkaracak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 3ü almadıydık 4e bahanemiz oldu işte ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 3'le 4 farklı oyunlar olcak gibi yalnız. 3'ü alıp oynamadıysanız çok şey kaçırmış oluyorsunuz, 4'te aynı şeyler olmaycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Premium'un deyip değmeyeceği oynadığınız süreye bakar. Ben memnunum çok, CQ'de oynuyorum arada, BTK'da oynuyorum. Çoğu modu oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 LathspeLL said: Battlefield is the new call of duty olacak yani. EA sömürdükçe sömürecek. Battlefield serisinin call of duty serisinden önce başladığını ve aşağı yukarı call of duty serisi kadar oyun veya ek paketi olduğunu hatırlatabilir miyiz arkadaşa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aşkım aaa ayıp ediyosaaaan! call of duty gibi "same shit every year" olarak gelişmediler ki yıllarca! Farklı dönemlere kaydılar, geliştirdiler. Güncellenmesi gerektiğinde güncellendi motor. Yıllarca BF2 oynandı, üstüne yeni oyun gelmedi. BF4 duyurulunca göreceğiz COD serisi gibi mi olacak yoksa farklılaştırabilecekler mi kendilerini. Gerçi 2 yıllık olacak oyun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 olmaz amaağ battlefield da gayet tekrar yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 o videoyu da ben koydum he terazime tık pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahaha ea games ya, bu kadar noob bir şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 o programa şunu koymaları gerekiyordu esas: http://www.youtube.com/watch?v=Wy8X68J1I6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bf2 remake yapsalar keşke. sadece yeni grafikler, tamamen geri kalan herşey aynı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Dolphin diving'i kaldırsınlar o remake'i her gün oynarım. Edit: Araştırdım, patchlemişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yahu BF3'e daha ekler çıkacak üstüne Medal of Honor çıkıyor, bu adamlar niye BF4 yapıyorlar ki BF1943 gibi bişey yapmak varken, ne katabilecekler ki şu ankinin üstüne, COD gibi olacak bu gidişle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 EA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 COD gibi olmaktan ziyade COD'un satışlarını kırmak istiyorlar. Açık bir şekilde mücadele edemiyorlar ve mücadele yöntemini onlar gibi oyun çıkarmakta bulmuşlar. EA gibi firmalar huylarından kolay vazgeçmezler. Uzun dönemlerle kaliteli oyunlar çıkarmayı yeni yeni adet edinmeye başlamışken her çıkardıkları oyunda Activision gibi firmalara yeniliyor olmaları adamları resmen eski günlere sürüklemeye başladı. Bir Battlefield 3, bokun en pis ve aşağılık hali olan MW3'ün yarısı kadar bile satamıyorsa bana da koyardı bu doğruya doğru Son yıllarda iyi bir EA savunucusuydum ama adamların yapmaya başladıkları resmen korkutuyor beni, SIYRIL VE KENDİNE GEL EA. ADAM OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ea'i BF1915'ten başka bişey kurtarmaz ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bf 1915 gallipoli, avustralyaya mw styla 100$'dan satsa rekor kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bf42 remake pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 DarKRideR said: Son yıllarda iyi bir EA savunucusuydum ama adamların yapmaya başladıkları resmen korkutuyor beni, SIYRIL VE KENDİNE GEL EA. ADAM OL EA ultima ve nhl(bu biraz benim icin tabii fjskdfj)'e yaptiklarindan sonra 0'in altina indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yazın başlarında EA satış politikasını F2P'ye çevirdi diye haberler çıkmıştı. BF4'de F2P olabilir. CNC generals 2 ile buna başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 BF4 tarzı oyunu F2P'ye düşürmezler ama 1943 stili bir F2P BF oyunu gelebilir, mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Red said: bf42 remake pls bu:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dice, ea bünyesinden ayrılmadığı sürece bf42 remake yapmasınlar, piç olucak çünkü güzelim oyun. ben de istiyodum da son politikalardan sonra vazgeçtim. yapmasınlar abi aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tek başına 42 remake'i çok zor, upgrade/modification sistemi olmadan artık satış yapmak zor. 2. Dünya savaşına da gitmiyor o konsept. O yüzden anca expansion gibi gelir Bad Company 2: Vietnam gibi. BF3 şuan ultimate FPS. Yani daha iyisi yok. COD kitlesinden de bayağı çaldı oyuncu aslında. Daha zeki, daha hardcore kitle direk geçti zaten BF3'e. BF4'te bunu nasıl geliştirecekler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar