Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 metrooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: bf3 gibi olur heralde, oyun cikmadan kac hafta once baslamistik ob oynamaya. tek map vardi, tunele giriyoduk filan. Silphatos said: metrooo evet oyunun en zittiripohtan haritasında beta oynamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi betada haritanın altına giriyoduk. kafalar falan uzuyodu. en çok betada eğlendim ben. http://i.imgur.com/zHG7fui.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aynen, bunda da benzer bir beta istiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=u6l4dAHKL-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jim_E_Rustler said: D@rkwish said: bf4 için sub ne yarabbim :s Ooo. Sizler buralarda mıydınız? Gizliden gizliye takip :) OB çıksada makine kaldıracak mı nasıl olacak bir görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TYEj1En7O-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 çok eğlenceli görünüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben bunu live izlediydim. helikopter ve uçak için tutorial olacak dediler. resmen beni düşünmüşler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 heli en kolayı tabi karşıda pro olmayınca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 uzun süre havada kalanlara saygı duyuyorum ben. rakip 32 kişi ve en az 5-10 stinger oluyor. bunun yerde ateş eden tankı var diğer hava araçları var anti air aracı var derken saldırılardan kurtulmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 müyendiziz ezelden tankçıyız dizelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 infantry keyfi başka ya. geçenlerde mapte bir alanı tek başıma 20 dakka falan ölmeden tuttum resmen. koridoru işgal ettim. giriş çıkışa birer claymore. elimde as val. geleni gideni patates ettim. sonra baktım ordan kimse gelmiyor artık sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 arcane said: ben bunu live izlediydim. helikopter ve uçak için tutorial olacak dediler. resmen beni düşünmüşler sdf. Get gud. Istersen çok sert heli dersi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 olabilir. bakalım bir çıksın, satın alayım da. tutorialı da beceremezsem kapını çalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bf3'de forumdan biri ogretmisti bana lem, pati'de iyi pilotlar varya ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 arcane said: olabilir. bakalım bir çıksın, satın alayım da. tutorialı da beceremezsem kapını çalarım. Ultim gerçek bir rus pilotu olarak pis americunt gruntlarına heli-teabag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lathspell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bf4 beta unlock olmuş. premium'cular bi bakının origin'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 unlock derken? libraryde var ama henüz dl falan edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Origin'de gorunce heyecanlandim bi an. Ekim basindaymis exclusive beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.twitch.tv/battlefield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 AN-94 Abakan yok, G3A3 yok. Almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Oglum bak git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jim_E_Rustler said: arcane said: ben bunu live izlediydim. helikopter ve uçak için tutorial olacak dediler. resmen beni düşünmüşler sdf. Get gud. Istersen çok sert heli dersi veririm. ya bu adam pilotum diye geçiniyor, jette eline defalarca verince kendini helikoptere verdi zavallım, şimdi oradan prim yapmaya çalışıyor, üzücü. Hani oyunu almıcam da olur da kafayı kırarım biyerden para bulurum falan, sırf zuna dersini vermek için alıcam. Alıp, girip, yargılayıp çıkıcam oyundan. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ben Vietnam'dan beri heliciyim aslanım, uçak amatörü eglendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar