NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 1942deki kullanılan araçları özledim denzaltılar gemiler bombardıman uçakları ah ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://www.twitch.tv/battlefield?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Esh said: Commandera asik oldum lan. Tabletle bizi commander. AHAHAAHAHA 200 tane şişko ve sivilceli ergeni o hatun yönetecek. İşte geleceğin savaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 commander olayı güzelmiş yanıma ipad'i koyar oynarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 "acknowledge my Mistress" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 maplere taksim ekleisnler almayan şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 adamlara mail twit falan atsak ciddiye alırlar mı acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Spielberg BF4 oynarkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 arcane said: vay anasını the division da aynı sistemi yapmış. tablet gamingin önü açıldı resmen. watch dogsda da var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yeni neslin %70'inde falan var sanırım tablet desteği/oyuna katılma olayı. çoğu oyun için gösterdiler yani ne gibi katkısı olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 yalnız bu sefer pre orderla almam. bf3 ü çıktıktan 1 hafta sonra alanlar benden neredeyse yarı yarıya ucuza aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ruscudan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 maillerinize bakın beta invlar gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Biz de gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bana geldi, ama win8'de çalışmıyor exe çöküyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bf3'e gelen premium hikayesi buna gelmeyecek mi? bf3'ü mal gibi preorder ettim. oyun çıkınca ucuzladı bi de üstüne premium çıktı bizi enayi yerine koydular. zaten oyunu + expansion almışım bende olan şeyleri bana tekrar satmaya kalkıştı. gift etse bende olanı neyse de. aynısı olur mu gene bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 güzel sömürdüler bence yine olur :) en güzeli oyun çıkınca rusçudan 30 liraya almak. ilerde premium çıkıncada 60 liraya onu alıyorsun işte tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 BETA KEY ARANIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 knoxville said: bf3'e gelen premium hikayesi buna gelmeyecek mi? bf3'ü mal gibi preorder ettim. oyun çıkınca ucuzladı bi de üstüne premium çıktı bizi enayi yerine koydular. zaten oyunu + expansion almışım bende olan şeyleri bana tekrar satmaya kalkıştı. gift etse bende olanı neyse de. aynısı olur mu gene bilgisi olan var mıOyun daha çıkmadan China Rising diye dlc duyurdular. Buna getirecekleri dlc Bf3'ün 3 katı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya çıkmadan dlc olayını bf3'te de yaptılar da ben premium hikayesini diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 şu bf3 premium tam olarak ney? çıkan tüm dlclerin pakette toplanmış hali mi? tam olarak neler getirdi liste var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bf2 de olan commander modunu yeni biseymis gibimi koymuslar sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Osso said: bf2 de olan commander modunu yeni biseymis gibimi koymuslar sdfgsdfneabeR XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Red said: güzel sömürdüler bence yine olur :) en güzeli oyun çıkınca rusçudan 30 liraya almak. ilerde premium çıkıncada 60 liraya onu alıyorsun işte tertemiz. BF3'ü aldığım rusçuyu unuttum valla, çıkınca haber edin :D Betaya girebilen varsa performans ile ilgili bilgi versin rica ederim :) benim ATI 6870HD yalan olucak gibi seziyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 şuan için 64bit ve win8'de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar