Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Süper güç olmamazı çekemeyen dinsiz imansız gavurun yaptığı anket işte. Ekonomi de çok güzel tamam mııııa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu dünyanın yaşam kalitesi bunlar. peki ya öteki dünya?! hadi onu da yapsınlar, türkiye kaçıncı sırada görelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bu listede daha iyi bir sonuç bekleyenlere "ne bekliyordun yarrr harrr pirates pirates hurray" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 demokraside ileriymişiz ya la sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 dışardan bakmaya gerek yok ben içerden söyleyeyim bok gibi. en tehlikelisi cehaletin örgütlenmesidir ne kadar hıyar varsa twitterdan falan örgütlenip alkol alınmasına karşı çıkmış sebepte 3 aylarda olduğu için eyüp te içilmesini istemiyolarmış. ee sizde saygı duyun içenlere çokmu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 averajın üstünde neyimiz varsa kategorilerden çıkarmışlar. yanlı kaynak. bi defa biz süper güç falanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20988925.asp said: İzinli çıktığı cezaevinden firar etti. Babasıyla tartıştı, rasgele ateş edip üst kattaki komşusunu öldürdü. Kendisinden para isteyen köfteciyi silahla vurup ağır yaraladı. Olaya müdahale eden kamyon şoförünü öldürdü ve kamyonunu çaldı. pis emperyalistler kalitemizi düşürmek için psikopatları cezaevimizden salıyor, akıllarını çektikleri holivud filmleriyle çeliyor, yol yordam gösteriyor. kahrolası federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bende o habere bakıyordum mani. Bir saattir düşünüyorum izinli cezaevinden çıkmak nedir diye. Bu izni veren hakkında yapılacak işlem = 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 2 tane iyi atılmış nuke'ün çözemeyeceği hiçbir problem yok bence trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.gtafullindir.com/wp-content/uploads/2012/03/44.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sefsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ekonumi iyiye gidiyor hadi bunuda açıklayın ateistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 GEd said: Bende o habere bakıyordum mani. Bir saattir düşünüyorum izinli cezaevinden çıkmak nedir diye. Bu izni veren hakkında yapılacak işlem = 0. 0 değil yav açığa alırlar önce sonra istanbula atanırlar :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 biz yaşamıyoruz lan, sadece şans eseri bir gün daha ölmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 disaridan icerisi gozukmuyo, camlar bugulanmis. terli terli oturmussunuz gene, pis turkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 çok sıcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 safety nasıl o kadar yüksek çıkmış lan? gerçi meksika ile karşılaştırınca iyiyiz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bone said: bence türkiye'nin durumu çok iyi, olması gereken de bu çünkü. bizim yükselişimizi çekemeyenlerin uydurması, cahilce atıp atıp duruyorlar uzaktan. eee, müslüman olmayınca ahlak da yok akıl da yok adamlarda. Bu sen misin yoksa ? https://twitter.com/beyinsiz_adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hayır şakirtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Flassh said: safety nasıl o kadar yüksek çıkmış lan? gerçi meksika ile karşılaştırınca iyiyiz yine de Adamlar karambole ölümleri gö önüne almamıştır ondan öylerdir. Yoksa meksikayı geçeriz inancım bu yönde (bknz. bu günkü E sınıfı ehliyet haberi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar