Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 45 dakikalık yeni dizi, ilk iki bölümü yayınlanmış. Yaklaşık 1.5 saat önce Star'da denk geldim ve üst üste iki bölümü bir solukta izledim. Bayağı güzeldi. Kadro hoş, hikaye kurgusu çok güzel işlenmiş. Hikaye klasik olsa da şimdilik tahmin edilemez gidiyor, onlarca tahmin çıkarsan da :) Klasik kayıp aranıyor dizisi işte, ama harika bir Türk işi Kısaca bahsetmek gerekirse Hazal diye bir güzel kızımız var, 18 yaşında ve kayboluyor. Annesi ve üvey babasının şikayeti ile başlayan hikaye sorgu eşliğinde ilerliyor. Yeni karakterler geliyor, yeni bilgiler çıkıyor vs. derken kızımızın ruhsal sorunlar içinde olduğunu öğreniyoruz ve kafamızda neler olabileceğine dair bin bir türlü teori üretmeye vs. başlıyoruz. Ama ben asıl Hazal'ı oynayan hanım kızımıza bittim :D "Şukela şarkı" said: http://www.youtube.com/watch?v=eoUdyjMw_nw&feature=relmfu Şu şarkıda çok hoş, dizide kullanılıyor zaten ve olaylar şuan bunun etrafında gidiyor. Şarkı ilk 2. bölümde çıkıyor karşımıza o yüzden isteyen açmayabilir :) Dizinin Youtube sayfasında kendi ağzından başka şarkılarda var, fragmanlardan birindeki "Senden Daha Güzel" de hoşuma gitti vs. Erkeksi tarafımızı bir kenara bırakırsak :D Yetkin Dikinciler - Derya Alabora - Mustafa Uğurlu üçlüsü tek kelime ile yardırıyorlar. Özellikle Derya Alabora'dan olağanüstü etkilendim. Tam kendi annemi anımsatıyor biraz bana belki biraz ondan dolayı olabilir ama mükemmel bir oyunculuk performansı var. Dizideki oyunculuklar genel olarak iyi bana kalırsa, Dizi ile ilgili mükemmel bir analiz yapılmış aslında Tayfun Atay tarafından, http://www.gazetea24.com/haber/ciplak-gerceki-izlerken-bu-kitabi-da-okuyun-_129936.html buyurun okuyunuz. Kitabı da merak ettim alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 iki bölüm birdeni bende izledim. iiydi nereywe tutsan oraya gider olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cok kötü ya, yani alan yetkisi olmasan prodüksyon ekibinden flnsın sanıcam moruk yanlış anlamada kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "türk dizisiyse hadi aşağılayım hahaha" dizi gayet iyi, bu çizgide gider mi soru işareti. Ama ilk iki bölümü izleyip şu diziye direk kötü diyebilmek için tek bir mantıklı sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 izlemedim ama the killing çakması mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.startv.com.tr/dizi/ciplak-gercek/bolumler/sayfa Buradan izleyebilirsiniz. Bakarım bu gece, internette kalite çok kötü değil, HD de değil ama. Bir de keşke WS çekselermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 starda başladı 1. bölüm. 3. bölüm çıksın anlaşılır iyi mi değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 3. bölüm yayınlandı mı? ilk 2 bölümü şimdi izledim baya merak ettim devamını heyecanlı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yaşlanıyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Red said: izlemedim ama the killing çakması mı sdfs tanıtımı görünce bana da öyle gelmişti, evet ikisini de izleyenler bi karşılaştırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dizideki hazal yerli liv tyler gibi bişey ama, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 evt baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hay anasını satayım, bu diziye nolmuş devam ediyormu bitti mi diye ekşiden bakayım dedim. direkt katili öğrendim. aptal herifler ekşiye adam akıllı spoiler butonu koyamadılar hala izlerim sonra diyordum yalan oldu edit:bende spoiler alayım bari dsgklşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kimmiş katil uşakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kız ölümüşmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar