Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 paticik elitti. klastı. karakedi bunları görse ters dönerdi aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Meme sevmiyor mu o ? Gerçi belli olmaz redde erkek memesi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://www.milliyetciler.de/resimler/pezevenk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 genç kadınlarımızın göğüslerinin çok da güzel olmadığını. düzgün göğüslü ve ince belli kadınların yüzdesinin bir elin parmaklarını geçmediğini -nasıl oluyorsa artık- göz önüne alırsak.. gidip göğüsleri ile nam salmış ülkelerde yaşamayı ülkemi satmaya tercih ederim lan. yenisini almak varken niye satayım ki olm bişileri. dursun kenarda işte. toprak kaybettirmez hem. git yeni bi ülke daha al. memeli hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 millon $ idea man seni. konu komik ama takipteyim. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 güzel şeyler var ama yapamıyoruz, biraz da tembeliz. Mesela istanbulda boğaz var, ki ben izmirde büyüdüm 1 kere yelken yapmadım eşşekliğimden. Böyle imkan çok tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 dasaaa sen niye azdın böyle ya? Azerbaycan'da daha az abaza olman gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 en kolay konuları gaza getirme yolları a) din b) cinsellik c) ırkçılık din feci baydı, bana kalsa göğüs konulduğunda konu kitlenmesi olayını din konuşulduğunda konu kitlenmesi olarak revize ederdim. ırkçı olmayı da çok beceremiyorum doğrusu.. hem eğlenceli değil hem de ne diyeceksin ki "haha pis kürt!!" dahası birisi çıkıp "adamların suyu yok tabii pis olacaklar, tabii kokacaklar" falan diyecek. ağlaklık üstüne yatacak. iş iyiden iyiye can sıkıcı hale gelecek birileri ağlayınca. bitti geyik. devamı yok. bir de genel olarak insanları temel paydada topayabiliyorsun herkesin sevdiği şeyleri kullanarak. ırçılıkta etc bir tarafı illaki eziyorsun, dinde de öyle. ama kadın vücudunu kadınlar bile sever. özetle eğleniyorum ve yani "oyunlarda çok adam öldürüyorsun, katilsin sen!" gibi bir yaklaşım yerine "booom headshooot!!" diye tadını çıkartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Benim eniste devlet kredisi ile ( 53535 ay geri odemeli) bilmem ne cicegi uretimi icin karadenizde kooperatif kurdu. Bu yil ihracata basliyorlar. Ayrica gunes ruzgar termal enerjiden ne uretirseni devlet snden para ile alma garantisi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 13 centten falan alıyorlar ama şöyle bişi var. çoğu dönem aşırı derecede verimli değiliz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 @dasaa bugüne kadar kaç kişiye ekmek kızarttın ha koymuşun oraya aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 geldiniz de kızartmadım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hay güncel gibi canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 olum öyle deme ama çok güzel ırkçı esprileri var http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4383511_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi buna gülüyoruz falan ama yani zenci yok diye, amerikada değiliz diye gülüyoruz hep. kürtlerin 98%si ülke "gerçeeekteeen" bölünsün istemiyor.. kalan 2%si bu yalana gerçekten inanıyor falan diye yap mesela altına da şunu koy hatta lazların 2%i bu espriyi anlayabildi. al sana süper kırıcı bilmem ne.. eğlenceli olmuyor hiç ağız tadı ile eğlenilemiyor yani. bir de din üstüne de yap.hatta onu geçtim, araplara laf edince alınan var lan. dini geçtim istanbuldaki arap turist yoğunluğunu şehirdeki kokunun artmasından anlayabiliriz. arabistanda yıkanmıyorsun, ok ama turist olarak geldiğin yerde yıkan bari gibi bi giriş yap doğrudan.. olmuyor işte tadı yok. ama doğrudan memesiz kadınlara hakaret edebilir, onlara osman falan diyebilirsin. çünkü memesiz kadını geç kadın yok forumda ve her erkek -erkek dedim red- meme sever.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu arada gunes enerjisi potansiyelimiz okadar oyle de inanılmaz degil kim dediyse kandırmıs ortalamayız potansiyelde. enerji sektorune de cok inanmayın. bizim bolum proje yazmıstı mesela bizim binanın elektirigini tek bir ruzgar gulu ile saglıyodu kilyosa kurdugu izin vermediler falan. yıl 2012 hala bor diyosak komikmis. ama bor fuel cell ler falan ilginc bak onlara bakın onlar iyi. nergisin suyunu sıkıp 10k euro almak icin kac nergis sıkmak gerekiyormus ona gore ben de bahceye kadar inecegim. "bilmemnenin yagını ayrı kabugunu ayrı satıyorlar COK PARA KAZANIYORLAR" diyorsan bulabilirsen bul boyle bisey zengin ol turkiye ile alakası yok bunun. komik topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bordan ziyade, gelecek Graphene ve muhtemelen Silicene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bor yalan artık, Rothschild'lerle anlaşacaklarmış. http://www.guncelmeydan.com/pano/akp-den-rothschild-le-rio-tinto-ya-davetiye-salim-yavasoglu-t32069.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bi güzel silicen tabii. ne bu abi, temizlikçi elementi falan mı? camsil ve toz bezi üretiminde kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 tabi lan hepimizin evinin bahçesinde nergis çiçeği, evlerinin garajında da nergis çiçeğini sıkıp damıtıp saklayacak makineler ve düzenek hazır bekliyor, tüm bunları öylece yurtdışına satmaya başlamak için daha ne bekliyoruz ki. pati'deki hıyarlar okuyun da utanın......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Meme resmi koyunce konular kıtlenıyor mu artık? Pati ne hallere geldi vah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kicini silemeyip o donu kirlendi diye cope atan bir genclikden ne beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ülke nimetlerinden gelde faydalan aylık 700 tl 3-4 kişilik bir aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 700lira alıyoruz diye ter kokmayın ama lütfen! ayda 5liraya alın deodorantı. ailecek sıkının işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2012 nin bariz en aptal topigi bu ne hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar