sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Beyler durex'in yeni prezarvatifi çıkmış harika bir şey deneyin. fetherlite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 memeliyi de götürmüş mü onu sor sen? senin bişi yapacağın yok. kız çilekli prezervatifleri kemiriyor hırsından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: ahaha durun lan Z ariyor. Kalbim temiz abi, o aradı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 alkollü olmayı aldatma bahanesi olarak sayanlar kaşarlar genelde - ay ama çok sarhoştuaam - hacı çok sarhoştum valla hatırlamıyorum. aynı bokun laciverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi Z'ye ne diyeceğini yazdım zaten üstte bak ahahha "Z dur allahını seversen zaten ortalık karışık!" de kapat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Beyler durex'in yeni prezarvatifi çıkmış harika bir şey deneyin. ultra ince adı. abi ultra inceler bana hep delinecekmiş, başımıza piyango çıkınca nasıl lan diye ağlatacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Abi ama gerçekten çok iyi. PAtlarsa patlasın lan. Nefret ederim condomdan bu resmen yokmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Abi ama gerçekten çok iyi. PAtlarsa patlasın lan. patlarsa patlarsın yalnız pfdosğfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Bir hayal kırıklığı daha...Sen de mi Bone... aga ben aldattıgım kisiyle beraber olamam lan yüzüne bakamam içim şişer 2 gun saklasam ucuncu gun sinirlenir anlatırım öle bi yapım var ayrıca karsısındaki insana saygı duymayan insana saygı duymam bi bok yedişysen delikanlı gibi soler ayrılırsın karsındaki seni affediyosa o da senin kadar karaktersizdir zaten o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 adam delikanlı işte olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://www.kocaeligazete.com/files/p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://www.blushingbuyer.co.uk/product_images/Medium/DURFE;Warehouse;Warehouse.jpg na bu. deneyin derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bone haklı. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 extra sensitiveden farklı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dasaaa said: adam delikanlı işte olm Hep bundan kaybediyoruz işte. Hem delikanlı aldatmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bonep'a +1 Z NE DİYOR BU ARADA, SELAMIMIZI SÖYLEDİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bonep'e dedim zaten. adam doğruyu söylüyor. o konuda kaybetme olmaz ki, neyi kaybettin abi sen şimdi? daha çok boynuz yeme şansını mı kaybettin? salla gitsin, takılmaya değmez hiç ama seele'e iri memelinin gücüne inanmadığı için kaybetmiş burada. onun hatası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BonePART said: sipeyskeyk said: Bir hayal kırıklığı daha...Sen de mi Bone... aga ben aldattıgım kisiyle beraber olamam lan yüzüne bakamam içim şişer 2 gun saklasam ucuncu gun sinirlenir anlatırım öle bi yapım var ayrıca karsısındaki insana saygı duymayan insana saygı duymam bi bok yedişysen delikanlı gibi soler ayrılırsın karsındaki seni affediyosa o da senin kadar karaktersizdir zaten o ayrı mesele bakma abi trollüyorum ben de. 4 aydır bir ilişkim var ve sonunu iyi görüyorum, hiç yaramazlık yapmadım bu sürede. gerçekten hayatımda tek eşli olduğum ilk ilişkim diyebilirim. sevince olüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dasaaa said: extra sensitiveden farklı mı bu? 20% daha inceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 voyt? e bişi kalmadı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Aynen öyle abi işte, bişey kalmamış gibi zaten hissiyat da. Karşı taraf da memnun kalıyorMUŞ, yok gibiyMİŞ, korunmasız sevişmek gibiyMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi ciddi bişi dusunuyosan zaten aldatmazsın bi omur gecmez cunku o gizle ha liseli askıdır zaten 2 sene anca gider dersin o senin kafan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 e güzelMİŞ o halde. burada haliyle en çok rus malı ürünler satılıyor. ÇÖP POŞETİ GİBİLER diyeceğim ama iyiler yahu.. bayağı başarılılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 PLASTİK ELEKTRİĞİ İLETMEZ, SOKUNCA ELEKTRİK ALMADIKTAN SONRA İSTİYOSA NANO İNCELİKTE OLSUN AGA ET ETE DEĞECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 /THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar