Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 axedice said: Almanca bi bok yedim nasıl oluyor acaba? Ich habe eine scheisse essen mesela ich habe etwas verbockt. tam birebir karsiligi yok. kelime kelime ceviri olmaz genelde bur tür kaliplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu topigin eglencesi bi turlu artmadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 nooldu kaotik baktım ki sen de yeyişme timine katılmışsın pkağlpfds, sonunda bilimin ışığını kaybettin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ya yalan rüzgarına döndü V kim M kim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 @Fistan Aynen malzeme çok iyi ama şöyle bir grafik oldu; http://s9.postimage.org/qbq3zg6u7/asdadasd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 v diye biri yok m de kızla sevişen adamın sevgilisi. sanırım ismi de merve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 aente said: nooldu kaotik baktım ki sen de yeyişme timine katılmışsın pkağlpfds, sonunda bilimin ışığını kaybettin sanırım... akışına bıraktım baboly kasmıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: @Fistan Aynen malzeme çok iyi ama şöyle bir grafik oldu; abi arada sanat falan yapmışsınız. sonra da bir türlü gaz alamadı konu zaten. T_T yoksa ben de üzgünüm eğlenecek bişi çıkmadığından. bi duvara terlikle vurma direk kenarında süt içmek gibi içten de değil ki konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele de böyle bir samimiyetsiz, bir sahte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 olay simdi söyle M Z'nin kiz arkadasi V benim bir bayan arkadasim. aslinda V M ile Z'nin de ortak arkadasi. Tabiki N ile tanisiyorlar. bundan dolayi dogumgününe gelecek N bi sekilde. Zaten M N'i acaip kiskaniyordu. olay ortaya cikarsa müthis bir kavga cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ya bi sus abi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 17 sayfa nedir ya ne işsizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bu Almanya'da yaşayan Türkler Almanlar'dan bile garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 MMliye ne oldu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bence de topic artık eskisi gibi cool değil. ama iri memeli kızla birşeyler yaşarsan ilerleyen süreçte olan biten ilgi çekici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 m doğum günü kutlamaya gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Herkes iri MM resmi bekliyor şu anda seele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yanında ceptelefonun yokmuydu muhterem bir iki kare fotoğraf bu topiki nasıl coşuturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 varsa bi foto yüzünü mozaikleyip koy bence maksat mağduriyetin boyutunu öğrenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bir ss uğruna 18 sayfa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bi ton resim cektik. koyamam abi o kadarda degil insanlarin özel hayati. tamam güldük eglendik dagilin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Geçen bir adamı aradım. Almanya'dan bir şeyler ithal ediyoruz, amacım adam satsın, komisyon vereyim. Adam Almancı çıktı abi. SEN BENİM MEMLEKETİMDEN MAL GETİRİP BANA MI SATACAKSIN HAH falan diyor adam. Senin ticaret anlayışının falan tarzı sert bir konuşma oldu tabi. Adam ben 30 sene Almanya'da yaşadım kendim getirir satarım diyor. Zannedersin Almanya'dan gelen bütün mallar adamın kontrolünde, ithal eden herkes bu adama soruyor abi sakıncası var mı diye. Almancılarla ilgili en güncel anım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 seele bilader koyar mısın şu jpegleri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memelinin memeleri koysan bile sanırım şu kadar kişi tatmin olur abi. zira o memelerin hatrına döndü 18 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: bi ton resim cektik. koyamam abi o kadarda degil insanlarin özel hayati. tamam güldük eglendik dagilin artik. oo sen erotikli topik aç sonra dağılın de. oldu mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar