Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 izmirde kısa süre çarptı. kıçımız iki yana gitti geldi. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dasaaa said: habire zina sonra "aa ölücez!" ya ne oldu şimdi? rahat olun denizdeymiş bu muhtemelen fuhuş yapan balıklara uyarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dalgalarla şehrinizi temizlerim demek o yalnız. uyarıyı yanlış algılamışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Laradayım hissetmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Honolulu/Hawaii hersey yolunda. devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Akhlaur said: Laradayım hissetmedim bile. sen hissettiğin gün zaten falezlerle birlikte suyun altına gidersin ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Narius said: dasaaa said: habire zina sonra "aa ölücez!" ya ne oldu şimdi? rahat olun denizdeymiş bu muhtemelen fuhuş yapan balıklara uyarıydı. AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 zeper said: kandillinin sitesine baktım da en son 16.15 teki düzce depremini girmişler,biraz yavaşlar galiba=) algida secicilik yaşadım gayet. "kandilin sitesine baktım da en son..." diye anlayıp oha diyanet işleri kandil sitesinden depremlerimi yorumluyor acaba diye düşündüm. epic manipulation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 das göreli kat ötelemesi formülü o 1,.. totalde 8 10cm rahat rahat gidebilir bina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dat zelzele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar