Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 izmirde kısa süre çarptı. kıçımız iki yana gitti geldi. o kadar.
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dasaaa said: habire zina sonra "aa ölücez!" ya ne oldu şimdi? rahat olun denizdeymiş bu muhtemelen fuhuş yapan balıklara uyarıydı.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dalgalarla şehrinizi temizlerim demek o yalnız. uyarıyı yanlış algılamışsın sen.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Honolulu/Hawaii hersey yolunda. devam..
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Akhlaur said: Laradayım hissetmedim bile. sen hissettiğin gün zaten falezlerle birlikte suyun altına gidersin ekeke
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Narius said: dasaaa said: habire zina sonra "aa ölücez!" ya ne oldu şimdi? rahat olun denizdeymiş bu muhtemelen fuhuş yapan balıklara uyarıydı. AHAHAHHA
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 zeper said: kandillinin sitesine baktım da en son 16.15 teki düzce depremini girmişler,biraz yavaşlar galiba=) algida secicilik yaşadım gayet. "kandilin sitesine baktım da en son..." diye anlayıp oha diyanet işleri kandil sitesinden depremlerimi yorumluyor acaba diye düşündüm. epic manipulation.
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 das göreli kat ötelemesi formülü o 1,.. totalde 8 10cm rahat rahat gidebilir bina
Öne çıkan mesajlar