nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oglum bir de bu işte inanılmaz bir mantık hatası var oruc tutanlar gun boyunca aç kalmak,canları yemek/icmek istemek,buna ragmen kendini tutmak,bir nevi acı cekmek ve cekilen acı sayesinde empati kurarak açları anlamayı amaclamıyorlar mı,e o zaman niye yolda su iceni dövüyorlar,bir nevi adamların amacına hizmet etmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 aslında anlamak basit ama senin anlamak istediğini sanmıyorum. her oruç tutan tutmayanı dövse iç savaş çıkardı. bu milleti döven adamlar zaten normalde de ona buna sataşan döven adamlar.adam oruç tutuyor "oruçluyum zaten beni delirtmeyin layn" diyerek dalıyor millete bi ay sonra aynı adam "siz kimsiniz layn alayınız gelsin" diyerek dalıyor.adam aynı adam sadece ağzından çıkanlar değişiyor. pamuk gibi adamlar birden aç kaldık die sağa sola dalmıyolar yani. sanırım yeterli bi açıklamadır ama tahminimce kabul etmeyip dalga geçiceksin sorun değil ek: şu "inanılmaz mantık hatası" nı kullanmayın gözünüzü sevim ne itici bi laf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: aslında anlamak basit ama senin anlamak istediğini sanmıyorum. her oruç tutan tutmayanı dövse iç savaş çıkardı. bu milleti döven adamlar zaten normalde de ona buna sataşan döven adamlar.adam oruç tutuyor "oruçluyum zaten beni delirtmeyin layn" diyerek dalıyor millete bi ay sonra aynı adam "siz kimsiniz layn alayınız gelsin" diyerek dalıyor.adam aynı adam sadece ağzından çıkanlar değişiyor. pamuk gibi adamlar birden aç kaldık die sağa sola dalmıyolar yani. sanırım yeterli bi açıklamadır ama tahminimce kabul etmeyip dalga geçiceksin sorun değil ek: şu "inanılmaz mantık hatası" nı kullanmayın gözünüzü sevim ne itici bi laf ya iyi de her oruc tutan bunları yapıyor demedim ki oruc tutup da saldıran adamların argümanı bu "gozumuzun onunde su iciyor" "biz oruc tutarken yemek yiyiyor" gibi ben de bu argümanın saçma oldugunu,kendiyle celistigini,neden celistigini acıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 >pkk >maocu, marksist he canım he gülüm throine her zaman ki gibi leşliğini konuşturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ramazan dışında da "arkadaşım bakar mısın bişe konuşacam seninle" "geçen burdan geçip kardeşime küfretmişsin" deyip dövüyo bu adamlar sen hala bahanelerinin çatışmasından bahsediyosun ya.bahane filan yok adam seni dövecek işte .yanındaki kıza bakar bende niye yok der gelir seni döver sonra "namus elden gidiyo bunlar niye öpüşüyodu" diye bağırır. kıskandım o yüzden dövdüm dicek hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: ramazan dışında da "arkadaşım bakar mısın bişe konuşacam seninle" "geçen burdan geçip kardeşime küfretmişsin" deyip dövüyo bu adamlar sen hala bahanelerinin çatışmasından bahsediyosun ya.bahane filan yok adam seni dövecek işte .yanındaki kıza bakar bende niye yok der gelir seni döver sonra "namus elden gidiyo bunlar niye öpüşüyodu" diye bağırır. kıskandım o yüzden dövdüm dicek hali yok ya bu kadar eminsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "nutella yerim" said: oglum bir de bu işte inanılmaz bir mantık hatası var oruc tutanlar gun boyunca aç kalmak,canları yemek/icmek istemek,buna ragmen kendini tutmak,bir nevi acı cekmek ve cekilen acı sayesinde empati kurarak açları anlamayı amaclamıyorlar mı,e o zaman niye yolda su iceni dövüyorlar,bir nevi adamların amacına hizmet etmiyor mu orucu yanlis anlamissin beyim,oruc nefis terbiyesidir elindekiyle yetinmenin diger adidir oruc ,aci cekmek=ac kalmak diyorsan zaten bastan anlamamissin konuyu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: oglum bir de bu işte inanılmaz bir mantık hatası var oruc tutanlar gun boyunca aç kalmak,canları yemek/icmek istemek,buna ragmen kendini tutmak,bir nevi acı cekmek ve cekilen acı sayesinde empati kurarak açları anlamayı amaclamıyorlar mı,e o zaman niye yolda su iceni dövüyorlar,bir nevi adamların amacına hizmet etmiyor mu orucu yanlis anlamissin beyim,oruc nefis terbiyesidir elindekiyle yetinmenin diger adidir oruc ,aci cekmek=ac kalmak diyorsan zaten bastan anlamamissin konuyu sen oglum ben de aynı şeyi diyorum,senin nefis terbiyesi dedigin şey empati kurma yetenegi oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 mobildeyim uzun konu bu yarin devam ederiz ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sen de normal akıllı uslu adamların oruç tutunca cinnet geçirip milleti dövdüğüne eminsin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1094174&CategoryID=79 bence ilk dayak Eyüp'den gelir bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oglum onlar zaten normalde de igrenc insanlar,bütün eyüp olarak milletin karısına kızına laf atan,yoldan gecerken önünü kesen insanlar,yoksa normal bir vatandaş böyle yapmaz ramazan vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oruç festivali yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ben normal bi insan yapmaz diyorum sen yapar diyosun ama benim düşüncem saçma oluyor ve dalga geçiyorsun. nutella senin tarzın bu anlaşıldı devamlı dalga geçip kendin gibi düşünmeyen herkesi haksız görmek .en iyisi senle aynı düşünen birini bul ( misal diğer topaktaki adam ) onla karşılıklı yazışın zaten uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: ben normal bi insan yapmaz diyorum sen yapar diyosun ama benim düşüncem saçma oluyor ve dalga geçiyorsun. nutella senin tarzın bu anlaşıldı devamlı dalga geçip kendin gibi düşünmeyen herkesi haksız görmek .en iyisi senle aynı düşünen birini bul ( misal diğer topaktaki adam ) onla karşılıklı yazışın zaten uykum geldi normal insanın yapmayacagına ben de hemfikirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 throine said: kürtler müslüman, pkk kürt, o halde pkk islamcı bir örgüt. 2012 yılında Aristo mantığıyla hayatta kalmak büyük başarı gerçekten. Bu aristo mantığı değil, aristonun "a b'yi öneriyorsa, b a'yı önermez" düşüncesinin yanlış olduğunu göstermek için ortaya sürdüğü bir dizi örnek aslında. Ama senin verdiğin örnek yanlış. Aristonun örneğini ele alırsak mesela "tüm insanlar iki ayaklıdır. Tavuk iyi ayaklıdır o zaman tavuk insandır". Yani tüm kürtler müslümandır diyebilmen lazım önce ki bu doğru değil. Bunu desen bile doğru yapı, "tüm kürtler müslümandır, PKK müslümandır o zaman PKK kürttür" olmalıdır. Ama bu da bildiğimiz üzere doğru değil çünkü PKK müslümandır diye bir durum söz konusu değil. Senin demeye çalıştığın şey ise ancak "tüm müslümanlar kürttür, PKK kürttür o zaman PKK müslümandır" ama tüm müslümanlar da kürt değil o yüzden bu da yanlış. Ha bence de PKK dini amaçlar güden bir terör örgütü değil orası ayrı, içindeki bütün üyeleri de müslüman olsa bile bu din için terör yapıyorlar anlamına gelmez. Ama planlı olarak bazı amaçlar uğruna sivil öldüren her örgüt terör örgütüdür dolayısıyla terör örgütüler orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 "nutella yerim" said: oglum onlar zaten normalde de igrenc insanlar,bütün eyüp olarak milletin karısına kızına laf atan,yoldan gecerken önünü kesen insanlar,yoksa normal bir vatandaş böyle yapmaz ramazan vs. diye Bence eyüp semtini komple yakmak lazım zaten baştan hatalı olay eyüp peygambere saygısızlık bi kere ,toptan yok edelim orasını nasıl olsa hepsi iğrenç insanlar hepsi ateistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 YIL 2012, Hala Throine'e laf anlatmaya çalışacak kadar iyi yürekli insanlar var, my faith in humanity is restored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 aente said: YIL 2012, Hala Throine'e laf anlatmaya çalışacak kadar iyi yürekli insanlar var, my faith in humanity is restored. biraz daha aşağıya..ha evet evet işte tam orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yozgat ile Erzurum arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 haydi tahminleri alalım. ilk hafta diyenlere 5 misli sonraki haftalarda diyenlere 2 misli hiç dayak olmayacak diyenlere 10 misli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 throine said: biraz daha aşağıya..ha evet evet işte tam orası. Her seferinde bu kötü espriyi yapıyosun throine. Geliştir biraz. Dur bu arada sana ilacını veriyim hemen, herşeye iyi gelir http://www.bilgiaski.com/wp-content/uploads/2012/04/ataturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hoşgörü ve sevgi pırıltısı dini islamla neden alay ediyorsunuz gençler ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tamam okudum. gecen sene isteneni veremeyen konyadan bi atilim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 deady said: "nutella yerim" said: oglum onlar zaten normalde de igrenc insanlar,bütün eyüp olarak milletin karısına kızına laf atan,yoldan gecerken önünü kesen insanlar,yoksa normal bir vatandaş böyle yapmaz ramazan vs. diye Bence eyüp semtini komple yakmak lazım zaten baştan hatalı olay eyüp peygambere saygısızlık bi kere ,toptan yok edelim orasını nasıl olsa hepsi iğrenç insanlar hepsi ateistler eyüp semtinin eyüp peygamberle ilgisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar