Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sr3 bize kapalı olsa da full pack alınabiliyodu aldım ben top sellersdan basınca pack çıkıyo sanki içi boşmuş gibi duruyo ama add to cart deyince ekleniyo ve sorunsuz alınıyo artmış gerçi yine fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Avernum'u kesin alın. Grafiklek çok iyi değil ama öykü anlatımı, dialoglar, her açıdan eski CRPG'leri anımsatıyor. Çok iyi. Şu tarzda (bunu da alın, ikinci kere bitirmek üzereyim şu anda): http://forum.paticik.com/read.php?35,5836028,6276177#msg-6276132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi packle ayrı ayrısı farklı asıl kampanya sanırsam 12.5 dolar olan tekli packte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 walking dead daha düşer mi yüzde 25 indirimde suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 %75 olmaz muhtemelen düşse bile oyunun daha 2 episodeu çıktı BonePART said: abi packle ayrı ayrısı farklı asıl kampanya sanırsam 12.5 dolar olan tekli packte pack de %75 indirimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 arma 2 alayim zombie mod oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bi sürü oyun alayım hiç oynamiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ulan çok kararsız kaldım şu fall of the samurai alsam mı diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 BonePART said: sabo hacı sole diyim gta san andreas oynamadıgını dusunuyorum bu acıklamanla oyna benim sanırsam hayatımda oynadıgım en iyi oyun olabilir tam kıvamında eger begenirsen sonra alırsın sr u gaza getirmeyin böle ya oynamıcağım oyunları alıyorum sonra :D şimdi saints row 3 kaç dolara inmiş durumda ve kaç saati var bitmesine indirimin birisi bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 shogundaki bu battle pack faction pack zart pack zurt packleri alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hamsilipilav said: walking dead daha düşer mi yüzde 25 indirimde suan Spyro said: aquila said: uff civ exp 10% indirimde, ama sonra daha da iner mi acaba tereddutu. 10% sabit indirim zaten summer sale sonuna kadar devam edecek.. beklemekte fayda var.. belki daily indirime girebilir.. girmezse 10% indirimle alirsin heh.. walking dead icin de gecerli bu durum.. gunluk indirim diilse sonuna kadar bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabonis said: BonePART said: sabo hacı sole diyim gta san andreas oynamadıgını dusunuyorum bu acıklamanla oyna benim sanırsam hayatımda oynadıgım en iyi oyun olabilir tam kıvamında eger begenirsen sonra alırsın sr u gaza getirmeyin böle ya oynamıcağım oyunları alıyorum sonra :D şimdi saints row 3 kaç dolara inmiş durumda ve kaç saati var bitmesine indirimin birisi bilgi verebilir mi? bitti çoktan 33,49 normali 44,99 full pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hamsilipilav said: shogundaki bu battle pack faction pack zart pack zurt packleri alan var mı? tüm oyunu tekrar ve tekrar farklı klanlarla oynıcan mı ? yoksa hepsini incele işte hoşuna giden aha bunla oynarım ben dediğin varsa al, mesela ana oyunda hattori mi ne bi ninja klanı var dlc o güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 15 dolara Sniper Elite V2 (Steam keyi) http://www.amazon.com/dp/B008K2WRYC Steam %75 yapsa anca bu fiyata iner ki yapacak gibi de görünmüyor, alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hamsilipilav said: ulan çok kararsız kaldım şu fall of the samurai alsam mı diye ya hamsilipilav said: shogundaki bu battle pack faction pack zart pack zurt packleri alan var mı? Shogun'a daha fazla para bayılma derim, zaten yeterince kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Revangelis said: bitti çoktan 33,49 normali 44,99 full pack oh be para harcamadık :D darksiders alıcam galiba, ulan yine para harcıyom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sipeyskeyk said: steam eroin gibi bir şey abi. oynamadığım bir sürü oyunum var HUGE AWESOME PACK leri alıp asdşlaksdas kızların indirimde alışveriş sapıklıgını anlamaya başladım adeta steam sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mulgear6 said: kızların indirimde alışveriş sapıklıgını anlamaya başladım adeta steam sayesinde geçen mudoya girmiştik yanımızdan iki kız geçmiştı "kızaaam ama %70'e varan indirim diyooooo" diyerek yanımızdan geçmişlerdi onlardan farkımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://www.dealspwn.com/writer/wordpress/wp-content/uploads/2012/04/steam-sale-540x405.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 harbi ya bende dun butun grand strategyleri topladım, bugun korkarak girdim steam'e dayanamayıp bisi alcam diye :/ bu ay maas yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Almiyom bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Dün Deus Ex alayım dediydim. Son birkaç dakikasında farkettiğimden neydi bu paypal şifresi falan derken tam satın alacağım sırada indirim kalktı oyun 3 katı fiyatına falan çıktı, ben de vazgeçtim. Birileri bana deus ex hr'nin iyi oyun olmadığını falan söylesin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 baya iyi oyun ne yazik ki =/.. 2011 ilk uce girer net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bu haftasonu az para harcayayım diyordum, haftasonu başlamadan 150 tl harcadım. Lanet olsun sana Steam, lanet... http://i.qkme.me/35mik5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Max Payne 3 alınır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar