BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Valla bathesda packi alcam sanırım. Fallout New Vegası bitirdim ama olsun. Fallout 3 var mı packte aceba. Dur bakem ya. Oda varsa değer 50 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 su an bi oyun var indirimde bizim burda available deil ne acep lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 saints row. dünkü anketle seçilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Saints row 3 o available olmayan. Gören biri fiyatını yazabilir mi hem tek oyunu hem de varsa pakedini. Gerçi biter birazdan kesin.. Komunite biraz mal ya. Batman varken şunu indirime sokturttular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ha şeymiş saints row bu arada legend of grimrock guzel mi değer miş almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabonis said: Saints row 3 o available olmayan. Gören biri fiyatını yazabilir mi hem tek oyunu hem de varsa pakedini. Gerçi biter birazdan kesin.. Komunite biraz mal ya. Batman varken şunu indirime sokturttular.. 12.5 dolar sanırsam müdür seyden bak abi www.hidemyass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sr3 baya baya iyi. yurtdisindan birinden rica falan edin size alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi store a girdim kendimden geçtim hepsini falan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Buy Paradox Collection Includes 28 items: Mount & Blade, Europa Universalis III Complete, Europa Universalis III: Heir to the Throne, Europa Universalis III: Divine Wind, Magicka, Magicka: Vietnam, Sword of the Stars II: Lords of Winter, Mount & Blade: Warband, Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars, Mount & Blade: With Fire & Sword, Magicka: Wizard's Survival Kit, Magicka: Nippon, Magicka: Marshlands, Magicka: Final Frontier, Magicka: The Watchtower, Magicka: Frozen Lake, Magicka: Lonely Island Cruise, Magicka: Gamer Bundle, Magicka: The Stars Are Left, Defenders of Ardania, Magicka: Holiday Spirit Item Pack, Magicka: Horror Props Item Pack, Magicka: The Other Side of the Coin, Naval War: Arctic Circle, Gettysburg: Armored Warfare, Warlock - Master of the Arcane, Crusader Kings II, Magicka: Party Robes PUBLISHER PACK! Offer ends July 23rd LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Alınır mı 49 dolar abi? heyecanlandım da yarısı magicka ya. M&B napolyon dışında var zaten. eu3 ve ck için alınmaz herhalde, eu3 grandmasterım zaten ama korsan oynuyordum senelerdir. bu da gol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 BonePART said: sabonis said: Saints row 3 o available olmayan. Gören biri fiyatını yazabilir mi hem tek oyunu hem de varsa pakedini. Gerçi biter birazdan kesin.. Komunite biraz mal ya. Batman varken şunu indirime sokturttular.. 12.5 dolar sanırsam müdür seyden bak abi www.hidemyass.com banka güvenlik sistemi sağolsun her şey yasak =) fizban said: sr3 baya baya iyi. yurtdisindan birinden rica falan edin size alsin. gta diil mi bildiğin? ne farkı var? bi de kaç saati var gören biri sölerse sevinirim. ona göre birazcık bakıniim netten, beğeneceksem birine söleyiveriim de alsın. 1 saate bitiyorsa kasamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sipeyskeyk said: Alınır mı 49 dolar abi? magicka ve mount&blade'lerle doldurmuslar.. ck2, magicka ve m&b serisi zaten var.. olmayanlar icin iyi pack ama ben soyle hoi, victoria ve dlcleri falan olan bi pack bekliyodum.. cikmadi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ben de ya. CK aldım zaten şimdi, eu3 de alırsam sırf orjinalini almış olayım, vefa borcumu geçirdiğim saatlerin bedelini ödeyeyim diye alacağım, 49 dolara değmez. sdkasj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sr3 sey abi gta 3 san andreas gibin gta 4 teki yavaslık ve gerçeklik yok aksine son derece ütopik ve saçma o kadar da eğlenceli benim tek satın almama sebebim dlc politikalarından tiksiniyorum her bi boku dlc cıkardılar 500 tane dlc var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Açılış: CK2, sword of islam, portal 2, grimrock. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 walla bende bathesda pack aldım bide grimrock da grimrock cok ovdunuz alıyım 6 dolar allah belanı versin steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sr3 dlcpackler indirimdeyse ben onlari alabilirim asil. season dlc pack 13$ mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 steam eroin gibi bir şey abi. oynamadığım bir sürü oyunum var HUGE AWESOME PACK leri alıp asdşlaksdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi su anda ben, en cok zorlayan tercih id pack allahın belası kendimi sorumlu hissttiriyo her gordugumde crackli oynadgımız wolfenstein 3d doom 1 2 quake 1 2 3 rüyalarıma giriyo eaueahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bunu kesin alın diyorum ben. Süper oyun, BGII kalitesine yakınlaşır CRPG: http://store.steampowered.com/app/208400/?snr=1_5_9__300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gerge ekledim wishliste bugun 55 dolar gitti walla yarına rtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu arad ayarısma felan yok mu lan hane odul modul aldık krismisda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 BonePART said: sr3 sey abi gta 3 san andreas gibin gta 4 teki yavaslık ve gerçeklik yok aksine son derece ütopik ve saçma o kadar da eğlenceli benim tek satın almama sebebim dlc politikalarından tiksiniyorum her bi boku dlc cıkardılar 500 tane dlc var gta'i 2 boylutudan 3'e geçince sevemedim yeterince. çok çabuk bayar oldum amaçsız bir şekilde gezince etrafta, tamam sandbox gibi biraz ama yani bence daha çok amaç vermeli. 5-10 dolar aralığında olsa alabilirdim ama 12.5 dolar hala çok bence. zaten limitim 12.5 dolar. çok yeni olmadıkça 12.5 üzeri para vermiyorum (mesela deus ex'i 20'ye aldım çıktıktan 2-3 ay sonra indirim yapmışlardı) neyse almiim, bu indirimlerde yine 50-100 dolar arası harcamak istemiyorum oynamayacağım oyunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabo hacı sole diyim gta san andreas oynamadıgını dusunuyorum bu acıklamanla oyna benim sanırsam hayatımda oynadıgım en iyi oyun olabilir tam kıvamında eger begenirsen sonra alırsın sr u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sırf Risen II alırım demiştim ama CKII alıyorum şimdi. Oynanır o oyun. Grimrock'ın Linux versiyonunu alacağım, bulaşmıyorum ona şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar