Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergene Nehri


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/id/25364793

Haber yukarıda, aslında çok büyük bir olay gibi görünmüyor ama olayın gelişimi çok komik.

Başbakan televizyonda nehri görüyor, bakanı azarlıyor; bakan da "ama oraları CHP'li belediye" diye işi CHP'ye yıkıyor.

Bunun üzerine başbakan "onların bir şey yapacağı yok, siz ilgilenin" diyor ve olaylar gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

chp li belediylere gercekten cok başarısız .


polisler bi taraftan, savcılar bi taraftan, müfettişler bi taraftan her dakika her saniye başlarına dikilmese belki çim eker duruma gelebilecekler. İzmir belediyesini süt projesi yüzünden zarara uğrattı diye dava açan bir sistemimiz var. Şu anda daha kötü sütü daha pahalıya satın alıyor dövletimiz ve paralar sanayicinin cebine giriyor üreticinin değil.

Aynı "titizliği" bütün belediyelere uygulasalar otobüs kaldıramaz o belediyeler merak etme sen. Hele Ankara belediyesine CHP'li belediyelere yapılan baskıların , yıldırmaların 1%'i yapılsın ozaman çile neymiş görür Ankaralılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) Ya tam komedi. Orası chpli belediyede chpli belediyelere devlet ne kadar para veriyor hazineden? Ergene nehrini chpli belediyeler mi bu hale getirmiş? yıllarca orada plansız sanayi siteleri, organize sanayi bölgeleri yapılmasını teşvik eden, yaptıran ve tüm o fabrikaların kanalizasyonunu, fabrika atıklarını ergene nehrine akıttıran chpli belediyeler mi? nasıl memleket olduk yahu, ancak o bölgede olacaksın, yaşayacaksın ki tvlarda anlatılanların, gazetelerde yazılanların ne kadar doğru, ne kadar yanlış olduğunu bilesin. yoksa 50% akepe'ye devam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...