Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 böyle bir anketin yapılması gerekli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 gibinbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eşicinsellik hastalık mı tercih mi şimdiden konuyu degiştiriym nasılsa buraya gelir dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eşcinsellik hastalık demek sarışın olmak hastalık demek gibi bi mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Bir arkadaşı için açmış başlığı asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eşcinsellikten bahsetmek bile eşcinselliktir. kapatın bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 benim de eşcinsel arkadaşlarım var. kimse demeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 tatar aynı ortamdaki başkasını eşcinsellik ile itham ederek kendinin eşcinsel olma olasılığını düşürüp içindeki eşcinsellik korkusunu bastırmaya çalışıyorsun anlamadım sanma sdfasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 adam fröyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 psikanaliz öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 fenomenolojik yaklaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi eşcinselden tırsmak nedir ben onu anlamıyorum ya. sevişmek istemediğiniz herhangi bi kızla aynı ortamda bulunduğunuzda da böyle gerilip tırsıyo musunuz. bu soru eşcinsellerle aynı ortamda bulununca gerilenlere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 melih gökçekten cevap geliyor http://www.youtube.com/watch?v=PhrojSySwVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Anelor said: abi eşcinselden tırsmak nedir ben onu anlamıyorum ya. sevişmek istemediğiniz herhangi bi kızla aynı ortamda bulunduğunuzda da böyle gerilip tırsıyo musunuz. bu soru eşcinsellerle aynı ortamda bulununca gerilenlere gelsin. kız buldun da sevişmek istemeyeceksin teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 senko 6 yaşından beri sevişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 6 yaşımda da tam sevişememiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 azından öbmüş bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Bana kütür kütür parçalayacak biri gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi düşündüm de manastırdaki insanlar teorik olarak eşcinsel olabilirler. orta çağda eşcinselliği düşününce iyi cesaret yani. gözetimde bir kere karşı cinsle seviştirseler, sevişemeyeni almasalar mantıklı olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 melih başganımın arkasındayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ren said: abi düşündüm de manastırdaki insanlar teorik olarak eşcinsel olabilirler. orta çağda eşcinselliği düşününce iyi cesaret yani. gözetimde bir kere karşı cinsle seviştirseler, sevişemeyeni almasalar mantıklı olabilirmiş. orta çağ ve eşcinsellik konusu aslında birbiriyle çok alakalı meseleler değil. hristiyan batı dünyasındaki din adamları arasında evlenmeme sonucunda ortaya çıkan eşcinsellik durumu söz konusu değil. o zamanki kilise bugünkü icra dairesi, tapu kadostro karşımı bir kurum, bir oluşum. halkın iliğini kemiğini sömüren ve avrupa kıtasının her yerine yayılmış din temsilcileri dönemin en iyi yaşayan kesimlerinden biri. kilise mensuplarının metreslerinin (adam başına tekil değil) çıkardıkları rezaletler zamanın kayıtlarına hatta güncelere yansımıştır. bu durum hem halkça hem kilise içerisinde bilinir ve görmezden gelinir. illa cinsellik aranıyorsa, dönemin gerçek bankacıları olan tapınakçılara bakmak gerekir. hayatın her alanında yanlarındaki kardeşleriyle birlikte olmak zorunda olan tapınakçılar her şeyi birlikte yaparlardı. aynı kaptan yer, aynı ata biner, mesleklerini de birlikte icra ederlerdi. tapınakçı olmak demek hem özel hayatınızda hem de iş yaşantınızda yanınızdaki kardeşinizce kontrol altında tutuluyor olmak demekti. bu sayede dönemin gerçek "evlenemeyenleri" olarak karşımıza tapınakçılar çıkıyor. kilise papazlarına geri dönecek olursak her toplumda olduğu gibi kilise mensupları arasında da eşcinseller olmuş olabilir ancak bu durum kadınsızlıktan veya imkansızlıktan kaynaklanmamıştır. dönemin katolik manastır yaşantısı hakkında fikir beyan edemeyeceğim. o konuda bilgim yok ancak dönemin manastırlarından ortodoks olanları hariç dünyadan el etek çekme manastıra kapanma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum zira katolik dünyasında din bir üründü ve bunun halk tarafından sürekli tüketilmesi için elden gelen her şey yapılıyordu ve kilise mekanizması kendi içerisinde oluşturduğu denetimle bu durumun sürekliliğini garanti altına alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 cevap kadın memeli olan şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 istedigimle sevisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 anketin şıkları baya lamermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar