deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Son 2 senedir doğru düzgün evde oturamadım; geçen yıl ayda 1 kez falan şehir dışına çıkmam gerekiyordu en azından, bu sene zaten komple ülkeden dışarı çıktım falan derken 3 sene önce aldığım PC ölü yattı hep. Laptop'tan başka seçeneğim yok o yüzden oyun oynamak istediğimde, yeni PC alma işi de pahalı; verebilecek olsam da vermek istemiyorum o parayı. O yüzden konsol daha mantıklı geliyor PC almaktan, en az 1/4'ü fiyatına daha fazla eğlence, daha az çile var konsol işinde. Ha sabit bir hayatım olsaydı kesinlikle PC alırdım, zaten tek başına oyun tüketecek, makinenin hakkını verebilecek adam PC almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben sağlam bi desktop aldım ve çok memnunum. arkadaşlar konsol'da grafik şöyle iyi böyle iyi fln diyor bazen bi bakıyorum gidip çamur gibi grafik. moralleri bozulmasın diye güzelmiş diyorum =) arada uçurum var artık. kinect ile aile/arkadaş fln akarım demeyen bulaşmasın konsola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 deadwoll said: yayıla yayıla oyun oynamak için önümüzdeki hafta kinectli xbox 360 alıcam. pc al yine yayıla yayıla oyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi xbox hâlâ üretiliyor mu? cep telefonlarımız xbox'tan daha hızlı değil mi artık? xbox angrybird'ü takılmadan oynatabiliyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 deadwoll said: Ben grafik olayında bayağı geri kaldım gaming pc'm olmadığı için herhalde. Bana süper geliyor konsol grafikleri sdfj kaplamalar, ışık efektleri, görüş uzaklığı, duman/patlama efektleri, yansımalar vs hep pc'deki low ayarlardan kötü oluyor konsollarda. 10 metre öteden bakılınca farketmiyor tabii. örnek kıyaslama için: http://www.youtube.com/watch?v=ocVyrtcTpHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 PS3 geldiğinde, "ömön öllöhöm pc öldö, könsöl ön öyö !" diyenler için gelsin. WHERE IS YOUR GOD NOW ! God bless Gabe Newell ... http://images.forbes.com/media/2011/02/09/0209_gabe-newell_398.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Abi şimdi benim adam gibi oyun oynayabileceğim PC 2500 lira diyelim, ben o PC'yi diablo 3, wow falan harici bir şey oynamak için haftada taş çatlasa 3-4 saat kullanacağım; benden başka kimse de kullanmayacak. Hatta genelde evde oturmadığım için o 2500 lira öyle yatacak masanın üstünde. Öte yandan konsol aldığımda, haftada 3-4 saat ben oynayacağım, üstüne bütün ailem oynayacak. (annem PS 2'de SSX tricky'le sabahlıyordu öyle bir aile ortamı var bizde) Arkadaşlarım geldiğinde falan kinectle tepişicez, FIFA neyin oynıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ahahah o şişko olmasaydı çok fenaydı PC'lerin hali. Gerçi hala adam gibi RTS çıkmıyor, old school rpg gelmiyor, benim için PC gamin de onlardan ibaret olduğundan hala Arcanum kurulu bir köşede, BG'lere taze 20 euro bayılıp kutulu satın aldım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 öte yandan wow veya diablo istediğinde ne olacak onu anlamadım bi de 2500 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kinectimiz var. çok güzel birşey. eniştemler bile oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nedne ikisini birden almıyorsun diablo dediğin oyunu ben 2 sene önce topladığım pc ile highda oynuyorum 1920 1050 çözünürlükte. bi tane ps3 al.kampanyadan falan ucuza bulursun üstünede amd sistem topla bi tane. ikisininde keyfi ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Zaten laptop'ım var abi /facepalm . Onda oynuyorum o oyunları, ama ben gidip de ne biliyim Battlefield 3 ya da yeni çıkan ne varsa işte oynamak istediğimde olmuyor. Gaming-PC toplamak gerekiyor onun için. Gerek yok benim durumumda o PC'yle geçirebileceğim taş çatlasa 3-4 saat. Bu arada diablo/wow falan oynadığım süreyi katmıyorum, çünkü gidip para yatırdığım PC'de de oynasam, laptopta da oynasam bir şey değişmiyor benim için. Btw. Almanya'dayım, buraya her gün kampanya, PS 3 450 lira falan bundle değilse. Xbox 360 250gb + Kinect + Kinect Sports, 560 liraya aldım. 80 lira da tax free alıcam işte. Dediğim gibi yerleşik düzene geçip, tek başıma yaşamaya başlayana kadar gaming-PC bana pek cazip bir seçenek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tamam işte onu diyorum takmışsın gaming pc :).illa öyle son teknoloji pc almana gerek yok. ben komple klavyesinden monitorne 1800 e sistem topladım 2 sene evvel.ki daha iyi bi işlemcim yandı suan dnadik phenom x2 kullanıyorum sfds. bf3 mediumda 1920 1050 oynuyorum tertemiz.ki ps3 te grafikleri çöp gibi lowdan beter bf3 ün.diablo ise herşey fullde. ayrıca 22-24 inç monitor >laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2500 liraya gaming pc'yi geçtim, 4 quadro'lu 4 lcd'li kasa yapar, toy story 4 yaptırır, 4 sene boyunca ortamların 4 kralından 4.sü olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uej42plvs14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2500tl ye zaten hem desktop hem konsol alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Amma abarttınız ha ahah, sırf monitör 400 500 liradan başlıyor, ki almam lazım. Adam gibi kasa, psu vesaire almaya kalksam 2000 liraya zaten ulaşır, artık ssd'ler bilmemneler var. Bir de PC'de diablo vs. oynadığımı diğer single oyunlara bulaşamadığımı, vakit ayırmadığımı, o yüzden PC'nin çöp olacağını söylüyorum. Niye gelip gidip PC'de öyle süper oynarsın böyle über oynarsın diyorsunuz anlamıyorum. 2500 liralık PC de alsam 1600 liralık PC de alsam, amd sistem de kursam, Intel i7'ye 3000 lira da versem o makine efektif kullanılamayacak yani ahah. Gidip niye konsoldan iyimiş grafikleri hacı bunun diye evde benden başka kimsenin kullanamayacağı, arkadaşlarım geldiğinde en fazla lan kurabileceğimiz, haftada 3-4 saat verdiğim paranın hakkını verecek bir alete para dökeyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben de ps3 almayı düşünüyorum da sözlükte falan son yorumlara baktım herkes çok şikayetçi. oyunlar çok pahalı, bağlantı problemleri, oyunların çok geç açılması vs bir sürü sorun yazmışlar. oyunlar geç açılacaksa kasılacaksa falan ne anladım psden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ps3 almanin tam vakti aslinda, baya genis bi exclusive arsivi oldu, gidip pcyede cikarmiyor adamlar hicbirini iksboks gibi eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 2500 bütçe ayırıyorsan 2000'e led monitörlü vs kral bilgisayar toplar, 100 lira daha koyup 600'e de ps3 alırsın kampanyadan. PS3'ün ilk yatırım maliyeti düşük fakat sarf maliyeti fazla, Fifa, BF3 vs. online'ı kuvvetli oyun alırım 2 tane bana yeter diyorsan tamam fakat Uncharted vs ikskuluzif oyunlar oynamadıkça PS anlamsız, e bu oyunlarında gameplay süresi ortalama 8-10 saat ve çok önce çıksa bile 120 TL'den ucuza zor buluyorsun. Her ay ortalama 1 oyun alsan güzel bir maliyeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 takasla cok rahat ya o isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 deadwoll'un kullanım süresi ve amacına göre konsol daha iyi. notebook'ta varken pc gereksiz olur. PC'nin parasını haketmesi için daha aktif oyun oynamak lazım =) Ben h.içi 3-4 saat ve h.sonu evdeysem daha fazla oyun oynuyorum bu yüzden pc verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 deadwoll said: Abi şimdi benim adam gibi oyun oynayabileceğim PC 2500 lira diyelim, ben o PC'yi diablo 3, wow falan harici bir şey oynamak için haftada taş çatlasa 3-4 saat kullanacağım; benden başka kimse de kullanmayacak. Hatta genelde evde oturmadığım için o 2500 lira öyle yatacak masanın üstünde. Öte yandan konsol aldığımda, haftada 3-4 saat ben oynayacağım, üstüne bütün ailem oynayacak. (annem PS 2'de SSX tricky'le sabahlıyordu öyle bir aile ortamı var bizde) Arkadaşlarım geldiğinde falan kinectle tepişicez, FIFA neyin oynıycaz. adam gibi oyun oynayabileceğin pc dediğin şey oyunları 6 monitör üstünde 4K çözünürlükte oynatan bir cihaz oluyor diablo 3 oynamak için alıyorsan o kadar pahalı bir cihaza gerek yok. konsol grafiklerinden memnunsan zaten 500 liralık bir makineyle de PC oyunlarını oynarsın. öte yandan konsol aldığında ailenin de oynaması tamamen subjektif bir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 deadwoll said: Amma abarttınız ha ahah, sırf monitör 400 500 liradan başlıyor bu arada, konsolda tv parasını dahil etmiyorsak, pc'de de dahil etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Abi işte olay subjektif onu anlatamıyorum, her postumda diyorum, eğer single oynayacak olsam hardcore gidip de konsol almam. Yüklerim parayı PC'ye. Ben haftasonlarımı dışarıda geçiriyorum genelde, haftaiçi de bilgisayar başındaysam diablo, wow, lol vs. oynuyorum. Hatta 1 senedir yurtdışındayım işte PC var evde 2008 sonu mu ne almıştım, 2 senedir kullanmıyorum neredeyse hiç. Öte yandan bilgisayar almama nedenim zaten 50.ye diyorum bilgisayarda uzun süre oynayacağım oyunların wow, d3 taş çatlasa gw 2 olacak olması. Laptop yetiyor, gidip de bilgisayar toplasam yine onları oynayacağım. Bir de monitörle TV işini nasıl bir tuttun anlamadım. Konsol için TV almıyor insanlar, ama PC için monitör alıyorlar. Oyun işi de benim için rahat, xbox 360 ve PS 3 oyun arşivi var kuzenimde eşek gibi, ondakilere çöreklensem benim hızımda single oynayarak 2 senede bitiremem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar