Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 insan öldüren kediye 2 ay ceza vermişler whiskas yerine kuru mama yiycekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Fena öldürmüş ama. Bunu yapan kedi olamaz dedirtti insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 videoyu izlemedim bile de kedi öldüren adamı hapse atsan ne faydası var.sırf suç cezasız kalmasın diye ceza veriyoruz kimseye hiçbi faydası yok, bu adam yine olsa yine öldürür hayvanı.başka bişiler yapılması lazım (o barınakta çalışsın önerisi iyi mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 konu içeriğini okumadım direk konu başlığından yola çıkarak soruyorum.. " İzmirde öldüren kedi için üniversiteliye 3 ay 10 gün hapis verildi" öldüren bir kedi için üniversitelinin birini alıp tutuklamışlarmı? adam suçsuzken durduk yere?? kedi niye birilerini öldürüyo bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Çok sevindim valla. İyi olmuş. Tabii ilk cezası falan diye paraya çevrilir de, sabıka kaydı dursun, beter olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ardeth said: insan öldüren kediye 2 ay ceza vermişler whiskas yerine kuru mama yiycekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 senko said: Ceza gereksiz olmuş. aente said: ardeth adam kötü trollük yapmış boşuna ciddiye almışsın, esprisi kötü diyip geçseydin keşke, bazı şeylerin esprisi bile olmuyor zira. senko'nun hayvanlarla ilgili topiklerdeki mesajlarına bakılırsa, trollük yapmadığı, gerçek fikrini açıkladığı anlaşılabilir bence. ama trollükse de gerçekten kötü trollük olmuş. bu arada, adamın böyle bir ceza alması hiç yoktan iyi. umarım hayvanlara şiddet uygulama potansiyeli olan sapıklar için caydırıcı bir işlevi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mulgear6 said: Mal said: herkes tanıyo ve kimse girişmemiş mi yolda çocuğa? yemin ediyorum ağzını burnunu kırardım hiç de alıcagım cezadan pişman olmazdım net şu hapis cezası az bile umarım örnek olur daha da ağırlarını getirirler ilerde hatta sosyal sorumluluk da güzel iş gitsin lağım filan temizlesin hatta 2 yıl boyunca ne yazık ki bu kişiyi öldürsek bile bir faydası olmazdı, aynen bu videodaki gibi davranabilecek çok fazla genç var. sigara içip futbol maçı izleyip arabasıyla turlamak dışında hiç bişi bildiği ve hiç bişile ilgilendiği olmuyor bunların. ana-baba eğitmiyor, ilkokul-lise fayda etmiyor, üniversite'de ise kendi mantalitesindeki kişilerle tanışıp yeni bir toplum yapısı haline geliyorlar. önyargıyla düşünüyor olabilirim, ama aynen bu videodaki gibi 3-4 kişi kasıla kasıla pitbull-rottweiler gibi köpekle dolaşan kişiler görüyorum. köpek sevgisine sahip olduklarını düşünmüyorum, köpekleri kendileri için araba gibi, künye gibi birer aksesuar. videoda da böyle bir grup üniversiteli gencin savunmasız bir kediye eziyet edip öldürdüğünü görüyoruz. "hayvansever" olduğu için köpek alıp besleyen herhangi bir kişinin böyle bir işe girişçeğini düşünmüyorum. bu arada baya eski bir video di mi bu? aradan kaç zaman geçti, görüntüleri kanıtı delili felan var, buna rağmen anca yeni bir ceza veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu senko herhalde lisede HİTLER SÜPER ADAMDI SİZ BİLMİYOSUNUZ triplerinde gezenlerdendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 liseye başlamamış da olabilir emin değilim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok meendis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 3 ay az bile. ama siciline işlenecek olması ve milletin çocuğu tanıması iyi, sosyal linç, pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o değil de konu ile alakasız başka bir tespit yaptım ben. misal diyelim biri çok süper bir cevap veriyor topicte bir konuya. hatta cevap öyle iyi ki muhattab-ı cevap onaylıyor, herkes hll knks crzy team haxxoord yapıyor, sonrasında artık o süper cevap boşalma etkisi mi yaratıyor ne oluyorsa beyinde arkadaşın takip eden birkaç sonraki mesaj hep ehririr, nabey yaa, olur ki öyle olur ki bence de :P düzeylerinde falan oluyor. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 cezaevini doldurmaya gerek yok. bana verebilirler öldür at biyere diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi adamı hapse at at diyorsunuz da adamın psikolojisi daha çok bozulur. düşünsene giricen böyle elemanlar sana bakıp AHAHAHA KEDİ DÖVDÜ HAPSE ATTILAR dicek. psikolojik yardım + zorunlu sosyal hizmet daha makbul olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 içeride kedi sever psikopat abiler vardır mutlaka fena yaparlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Anası babası aptal değilse o psikolojik desteği aldırtır zaten. Ayrıca kedi dövmedi, aciz, felçli kediyi zorla kutusundan çıkarttı, tekme atıp çöp kutusunda sektirdi, sonra kafasını ezerek ölümüne yol açtı. İçerde bununla dalga geçmezler, bu hayvanlığı yüzünden götüne kedi sokarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Chaotic said: o değil de konu ile alakasız başka bir tespit yaptım ben. misal diyelim biri çok süper bir cevap veriyor topicte bir konuya. hatta cevap öyle iyi ki muhattab-ı cevap onaylıyor, herkes hll knks crzy team haxxoord yapıyor, sonrasında artık o süper cevap boşalma etkisi mi yaratıyor ne oluyorsa beyinde arkadaşın takip eden birkaç sonraki mesaj hep ehririr, nabey yaa, olur ki öyle olur ki bence de :P düzeylerinde falan oluyor. enteresan. gerçekten alakasızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ehririr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Chaotic said: o değil de konu ile alakasız başka bir tespit yaptım ben. misal diyelim biri çok süper bir cevap veriyor topicte bir konuya. hatta cevap öyle iyi ki muhattab-ı cevap onaylıyor, herkes hll knks crzy team haxxoord yapıyor, sonrasında artık o süper cevap boşalma etkisi mi yaratıyor ne oluyorsa beyinde arkadaşın takip eden birkaç sonraki mesaj hep ehririr, nabey yaa, olur ki öyle olur ki bence de :P düzeylerinde falan oluyor. enteresan. Hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sadece konu ile degil, adeta dunya uzerindeki herseyle alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://i.imgur.com/axJUH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oysa ki gayet açık ve net söylemişim söylemek istediğim şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Chaotic said: o değil de konu ile alakasız başka bir tespit yaptım ben. misal diyelim biri çok süper bir cevap veriyor topicte bir konuya. hatta cevap öyle iyi ki muhattab-ı cevap onaylıyor, herkes hll knks crzy team haxxoord yapıyor, sonrasında artık o süper cevap boşalma etkisi mi yaratıyor ne oluyorsa beyinde arkadaşın takip eden birkaç sonraki mesaj hep ehririr, nabey yaa, olur ki öyle olur ki bence de :P düzeylerinde falan oluyor. enteresan. ahahahah çok samimi lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar