Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sanssizsansli said: Allah heryerde her yer demek her mekan demek, mekan madde ise her mekan = ? iste bu deney, maddenin mekandan bagimsiz oldugunu kanitladi. Zaten madde mekan demek degildi ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 copry said: Marty said: onemli olan boyutu mu ki Ağlama melis iste simdi cok ayip ettin. unlemine basiyorum. manevi degerime hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 hangi parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 koskoca allahın parçasını cık cuk ekiyle kullanmasınlar yeaaa allah parçası yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 noldu şimdi allah var mı yok mu ona göre hareket edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Norak said: tüm forum Ardeth'ten bi açıklama bekliyor şu an hakikaten bilirkişi nerede ? Bilim köşesinde de yok. Nedir ne değildir adlı bir wot bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ardeth haberi okuduktan sonra eğitimi bırakıp hacca gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yok o piri reyiz degil miydi,sular karışmıyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 quantum yok higgs yalan saat 10 gibi aciklanacak diyorlardi, ben mi yanlis anladim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kuranda yazıyordu bunlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Eee şunun için bir din çıksın da artık yeni bir din için savaş çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 tüm dinler islamiyet aslında,isa da müslümandı,o yüzden yeni savaş çıkmaz raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 geenis takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Norak said: tüm forum Ardeth'ten bi açıklama bekliyor şu an hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Stephen Hawking on Higgs: 'Discovery has lost me $100' http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-18708626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://public.web.cern.ch/public/ şu da John Ellis'in Higgs ile ilgili kısa bir açıklaması... http://www.youtube.com/watch?v=QG8g5JW64BA&feature=player_embedded#! 1.5 sigma---noise 3 sigma ----observation %99.5 5 sigma---discovery %99.99999 Kısacası,5 sigma istatisliğinle Higgs bozonunun varlığı kanıtlandı.Tarihi birgün,insanlığa hayırlı olsun edit: başlıkla ilgili de şunu söylemek istiyorum! spo http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523994_262182730549202_1795806418_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 glatheros seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yalnız higgs bosonu gibi önemli bir konunun tanrı ehue MEHUEH seviyesine düşmesi ne acı lan. Her gelen aynı mesajı atıp gidiyor. Aslında en harika bişey bulunması, ama kimsenin umrunda değil gibi. Ben mesela çocuklar gibi şenim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pardon jürgen bilemedik. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mainstream olmadan önce sevenler geldi, kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 axedice said: Yalnız higgs bosonu gibi önemli bir konunun tanrı ehue MEHUEH seviyesine düşmesi ne acı lan. Her gelen aynı mesajı atıp gidiyor. Aslında en harika bişey bulunması, ama kimsenin umrunda değil gibi. Ben mesela çocuklar gibi şenim bugün. iyi de 3 dakika sonra şöyle oluyor yani. http://4.bp.blogspot.com/-k_SfzPBvM7U/Twyo55wE2AI/AAAAAAAAE_0/54ZDhl0KlKI/s1600/karikat_c3_bcr_03a10_7f45f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 axedice said: Yalnız higgs bosonu gibi önemli bir konunun tanrı ehue MEHUEH seviyesine düşmesi ne acı lan. Her gelen aynı mesajı atıp gidiyor. Aslında en harika bişey bulunması, ama kimsenin umrunda değil gibi. Ben mesela çocuklar gibi şenim bugün. aynen ben bayağı bir Bilim-teknikte aradım konuyu,aha dedim açılmamış du ben açayım,sonra konu dışında gördüm bu bile hakaret=) God particle zaten popüler science uyduruması,hiçbir fizikçi böyle bir atıfta bulunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 insanlara higgs diyince boş baktıkları için anlatabilmek adına tanrı parçacığı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 axedice said: Yalnız higgs bosonu gibi önemli bir konunun tanrı ehue MEHUEH seviyesine düşmesi ne acı lan. Her gelen aynı mesajı atıp gidiyor. Aslında en harika bişey bulunması, ama kimsenin umrunda değil gibi. Ben mesela çocuklar gibi şenim bugün. pratikte hiç bi işimize yaramıyo ışınlanmayı buldular sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bilimle ilgili yorumunuz artık pratikte işimize ayramıyo olmasın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar