hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bizim balkonda doğan bi kedi var yarı kedimiz sayılır yemek memek yiyor bizde arada giriyor evin içine çıkıyor falan vs biraz sümsük bi kedi korkak falan kendi halinde takılıyor. buna son zamanlarda her gün uyurken falan gelip atarlanan abuk sabuk sesler çıkarıp kitlenen bi başka şerefsiz kedi var. ikisi böle bakışıyorlar kitlenmiş şekilde bebek ağlama sesleri çıkarıyorlar. ama adam öle bi kitlenio ki tutup atıyorum hala tepkisiz heykel gibi sdfs bu bizim kediden ne istiyor olabilir? dişi olsa anlayacam da ikiside erkek. tipleri de yüzde 80 aynı. atarlanan kediye nasıl ders vermek lazım akıllı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kaynar su dök üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kaynar değil normal su döktüm ama kitlenmişlerse pek takmıyorlar. bi tek suyu dökünce ya allah diye birbirlerine girip çizgifilmlerde olan kedi dönerek dumanlar çıkan kavgalar tarzı bişi yapıyorlar. zarar vermek de istemiyorum hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oha su dökünce ayrılmıysa bence hiç elleme arada sen de kaynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hacı zaten ondan tırsıp balkondaki süpürgeyle kovuşturuyorum şerefsizi sonra uzaklaştırınca bi aoe olarak su atıyorum iyice kaçsın diye ama bela oldu ya gelip embesil embesil sesler çıkarıyorlar gece bide öldürecek bizim kediyi diye sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lazer tut gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 stun at o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Oturt karsina konus anlamazaa dov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 atarlanan kedi büyük ihtimal ile üstünlük sağlamaya çalışıyor, suyu felan boşver fırça yada eski tip süpürglerden al eline fırçaları ile kafasına seri bir şekilde hafif vur, illet oluyorlar :D. Ne oluyor diye anlamaya çalışırken şekli kayıyor hayvanın, tabi suya göre vs bir zarar vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bölge kavgası şeysi, su işe yaramıyorsa yakalayıp boynundan tutup yere doğru bastır (sağlam tut eğer birden dönerse ölürsün sgsdf) bu esnada bacaklarınla etrafını sarıp üstüne oturuyormuş gibi yap hafiften ağırlığını ver ama ezilmesin tabi dfs böle bacaklarının arasında haraketsiz kalsın bir süre, bu esnada gözlerine bak sürekli arada kafasına 1-2 defa hafifçe vur ve kulağını da ısır mümkünse. ben böle yapınca bida gelmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bide bunlar olurken hafifçe hırlarsan daha efektif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Akrabasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kedinin kulağını ısırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 empati yap biraz, bir kediyi körü körüne korurken öbürüne neden kin besliyorsun. belki öbür kedi haklı, ikisinede yemek ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 empati yapılır mı, kurulur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahmedinejad said: kedinin kulağını ısırmak Kulagini degil de cidden aciyacak bi yerini kedi seni isiriktan hemen sonra isirirsan ise yariyor. Universite yillarinda denedim onayladim. adsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bizim 6.5 kg canazora karşı tek etkili silahım kolonya. kokusuna ifrit oluyor, hatta şartlandırdım iti kediyi, fıss fıss sesi çıkınca direk topukluyor odadan. rahat yemek anca öyle yeniyor. iyi ki varsın dove Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fede said: kaynar su dök üzerine neler diyorsun fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 elesso said: empati yap biraz, bir kediyi körü körüne korurken öbürüne neden kin besliyorsun. belki öbür kedi haklı, ikisinede yemek ver. Kedicik, benim neyim eksik, bana niye mama, su vermiyorlar, niye içeri giremiyorum diye düşünüyor olabilir. Gözünün önünde beslenen, sevilen bir kediye imrenmesi, onun ulaştıklarına ulaşamadığı için hafiften gıcık olması normal. Ona da verseniz yiyecek bir şeyler, sevseniz arada?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Pipet said: empati yapılır mı, kurulur mu ? ikisi de kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ya seviyoruz kardesim oburununde yemegi memegi var zaten bunlar ac degil her apartman onu her balkonda yem var nerdeyse. Bu serefsiz olay cikariyor iste artizleniyor aklini alcam bidaha gelirse iki gundur yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 10p verip gonder kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 lan benimde kedim var ama cok faydasız hayvan lan hizmet bekliyor devamlı puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 iarwain said: lan benimde kedim var ama cok faydasız hayvan lan hizmet bekliyor devamlı puşt Aklıma; 2 yıl önce sokakta bulduğum uffacık yavru kedi geldi, hafif tüylerini felan yakmışlardı bahçede bu ölür diye bakıyorduk. Bir serpildi hayvan, finolar kadar cüssesi vardı. Yolda, caddede karşıdan karşıya geçerken araba korna çalıyordu kafayı çevirip benmi koşacam yürü git edası ile bakıp yine aynı sakin yürüşle devam ediyordu, benim bu kesin bir araba altında kalacak öngörümü yıktı, bu fare felan yakalayamaz ne iş diye düşünürken bir gün ağızında farede gördüm. O yüzden faydasız deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://themediaproject.org/sites/default/files/imagecache/top_image_full/top-images/newspaper_roll_in_hand_1.jpg Tercihen dual-wield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar