Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atarlanan erkek kediler sorunu

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

bizim balkonda doğan bi kedi var yarı kedimiz sayılır yemek memek yiyor bizde arada giriyor evin içine çıkıyor falan vs biraz sümsük bi kedi korkak falan kendi halinde takılıyor. buna son zamanlarda her gün uyurken falan gelip atarlanan abuk sabuk sesler çıkarıp kitlenen bi başka şerefsiz kedi var. ikisi böle bakışıyorlar kitlenmiş şekilde bebek ağlama sesleri çıkarıyorlar. ama adam öle bi kitlenio ki tutup atıyorum hala tepkisiz heykel gibi sdfs

bu bizim kediden ne istiyor olabilir? dişi olsa anlayacam da ikiside erkek. tipleri de yüzde 80 aynı.

atarlanan kediye nasıl ders vermek lazım akıllı olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

atarlanan kedi büyük ihtimal ile üstünlük sağlamaya çalışıyor, suyu felan boşver fırça yada eski tip süpürglerden al eline fırçaları ile kafasına seri bir şekilde hafif vur, illet oluyorlar :D. Ne oluyor diye anlamaya çalışırken şekli kayıyor hayvanın, tabi suya göre vs bir zarar vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bölge kavgası şeysi,

su işe yaramıyorsa yakalayıp boynundan tutup yere doğru bastır (sağlam tut eğer birden dönerse ölürsün sgsdf) bu esnada bacaklarınla etrafını sarıp üstüne oturuyormuş gibi yap hafiften ağırlığını ver ama ezilmesin tabi dfs

böle bacaklarının arasında haraketsiz kalsın bir süre, bu esnada gözlerine bak sürekli arada kafasına 1-2 defa hafifçe vur ve kulağını da ısır mümkünse. ben böle yapınca bida gelmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

empati yap biraz,

bir kediyi körü körüne korurken öbürüne neden kin besliyorsun.

belki öbür kedi haklı, ikisinede yemek ver.

Kedicik, benim neyim eksik, bana niye mama, su vermiyorlar, niye içeri giremiyorum diye düşünüyor olabilir. Gözünün önünde beslenen, sevilen bir kediye imrenmesi, onun ulaştıklarına ulaşamadığı için hafiften gıcık olması normal. Ona da verseniz yiyecek bir şeyler, sevseniz arada?...
Sosyal ağlarda paylaş

iarwain said:

lan benimde kedim var ama cok faydasız hayvan lan hizmet bekliyor devamlı puşt

Aklıma; 2 yıl önce sokakta bulduğum uffacık yavru kedi geldi, hafif tüylerini felan yakmışlardı bahçede bu ölür diye bakıyorduk. Bir serpildi hayvan, finolar kadar cüssesi vardı. Yolda, caddede karşıdan karşıya geçerken araba korna çalıyordu kafayı çevirip benmi koşacam yürü git edası ile bakıp yine aynı sakin yürüşle devam ediyordu, benim bu kesin bir araba altında kalacak öngörümü yıktı, bu fare felan yakalayamaz ne iş diye düşünürken bir gün ağızında farede gördüm. O yüzden faydasız deme :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...