Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Katibim said:

la ne var adam ne güzel savunmuş işte takımını

Adam sahip çıkıyor

Birazda göd korkusu

Hadi bakalım karar bugün açıklanacak

Hayırlısı diyelim ....

Bu sene ptt 1. lig hayırlı olsun

abi aziz yıldırımın türkiye de ki savunmalarını da dinledik yani kusura bakmayın.

gs çok reröre
onlarında 8-0'ı var
bir sor bakalım nereye gitmiş adnanz'ın paralar?
son haftada nasıl kaybettik biz denizliye teşvik verdi gs.
gs o stadı bedavaya yaptırdı haksız rekabet
...
..
.

yalansa yalan diyin? adamın savunması galatasaray üstüne kurulu.
uefa şu şekilde ki savunmayı maksimum 10 dakika dinlemiştir sonra gözleri açık uyumuştur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim avukat arkadaş haliyle konuşamıyor. Üstü kapalı bişeyler söyledi, ama bi yorum çıkartacak bişi yok pek. En son c.tesi günü "karar ya pzt (bugün) ya salı açıklanacak" demişti de c.tesiden bu yana bi değişiklik oldu mu bilmiyorum :)

Ama en son yarım saat önce facebook cover fotosunu "To break the rules you must first master them" yazısı yaptı. Altına "Adam feneri savunacam diye ne hale geldi" yazdım, o da yorumu likeladı. Ehah
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zaten bizim hisse iyice yerlerde yakında bedavaya gidecek herhalde.

Kaçarı yok ceza yersek dibine vururlar manipülasyonun kralını yaparlar fırsat bu fırsat diye.

Fenerin bir ara hem kupa hem şampiyonluk var diye 100 e çıkartmışlardı 1-2 haftada mı ne, millet oralardan aldı hatta 200 e gider bu bilmemne diye. Kupa gidince çaktılar, şampiyonluk da gidince ilk çıkış fiyatı olan 35 in de altına geriledi. 100 'den alan ayvayı yedi resmen, hala bekleyen vardır bence çıksında satayım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...