Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 işte generali replace dediğin zaman adam senatoya gidiyor romaya orda etkili oluyor falan filan, bende uğraşmadım zaten pek öldürmek dışında :) empire olunca bi anlamı da kalmıyor zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 turn başına +3 gravitas veren retainer vardı, birisi 120-140 gibi birşeye çıktı ama birşey olmadı. başkentte ordu bırakmak işte asiler saldırıya geçerse işe yarar onları durdurmak veya geciktirmek için. patch3 final bu hafta çıkar, hatta gene cumaya patch4 beta gelebilir aynı şekilde devam ederlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu aile işi böyle hiç olmamış, bir havuz olsaydı, bizim aile ve dışarıdan adamları kendi hanemize falan katsaydık, ayrıca, evlilik işi nasıl oluyor, benim adamlar, 50 yaşına geliyor hala bekar, partlarda bir tek evliydiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Feamer said: bu aile işi böyle hiç olmamış, bir havuz olsaydı, bizim aile ve dışarıdan adamları kendi hanemize falan katsaydık, ayrıca, evlilik işi nasıl oluyor, benim adamlar, 50 yaşına geliyor hala bekar, partlarda bir tek evliydiler galiba konudan bagımsız, eski oyunda da aile sistemi aslında sorunluydu. imparatorluk cok buyudugunde merkezde dogan veletleri front line a governor ya da general olarak tasıyana kadar omurlerının yarısı gidiyordu zaten. (yolda telef olmazlarsa ambushla falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 imparatorluğun bı yıllar geliri kadar baslık parası vericne evlenmek zor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 civil war a kadar adopt etme, evlendime falan yapılabiliyor işte diğer ailelerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 işte diğer aileye kız veriyorsun da senin aileye kız alma düğmesini görmedim. partlardı galiba adamlar evli falan geliyordu, savaşçı kadın la evli falan vardı, tutumlu kadın vardı, bu arada en iyisi ilk medieval daki adama title ver mekti, at beyi, avrat beyi, türkler ile istanbulu alınca yeni title falan çıkıyordu, burada da olsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 politik sistem kağıt üstünde fena değil işte ama oyunda pek bi işe yaramıo :p empire olmadan önce en büyük 2. ailenin liderini öldürdüm bayaa gravitas ve senatoru vardı adamın, hiç bişi olmadı, kendi adamlarıma promotion yaptım öbürlerinin hepsini kestim bişi olmadı, ne isyan ne başka bişi hiçbişi olmuyo işte 1 civil war harici, etkisiz eleman adeta politik işler eheh şehirlerimde din/mutluluk/yemek tavanda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 İskitlerde dlc ile gelir umarım, biraz Türklerle oynamak lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kadın birim ve komutan olsun barbarlar ve stepler için, galatlar ankaraya gelirken baya kadınlı erkekli savaşarak gelmişler, barbalar için en azından şehir savunması için shogun2 gibi kadınlar olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Feamer said: işte diğer aileye kız veriyorsun da senin aileye kız alma düğmesini görmedim. partlardı galiba adamlar evli falan geliyordu, savaşçı kadın la evli falan vardı, tutumlu kadın vardı, bu arada en iyisi ilk medieval daki adama title ver mekti, at beyi, avrat beyi, türkler ile istanbulu alınca yeni title falan çıkıyordu, burada da olsa iyi olurdu burada promotion var da komutan rank istiyor. military tribune, quaestor filan. yeterince ilerletecek kadar rank alamadım ama, azami 5 filan oldu. evlilik olayı para istemesinin yanısıra influence da etkilediği için pek kullanılamaz olmuş benim influence rakiplerden yüksek olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben ona bile uyanamadım kardeşim dedi gravitas diye bir şey vr bu işe yarıyor diye, o özellikleri aldığını biliyordum da mekaniğini anlayamadım, ayrıca eve gidince bakamıyorum çünkü, iç savaştan sonra cumhur oldum, evlat edinme, iftira atma falan bütün hepsi gitti, kutuların içi boş gözüküyor... ama benim aadmların üstüne tıklayınca evlat evlendirme diye birşey yoktu ama bi dk seviye puanlarının dağıtıldığı yerden mi yapılıyor yoksa o hane boş ve üstünde art var ama artıda basılacak gibi değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 promotion seçeneği gene politika penceresinde, evlendirme vs kutularının yanında. her promotion 2 military rank istiyor gördüğüm, upkeep düşürüyor vs verdiği trait. sadece kendi ailen için ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ayrıca bu adamlardaki menzilli birim sapik fetişizmi nedir arkadaş, iber slinger ateşli taş atıyor, süvariler ateşli ok/mızrak atıyor, piyade ateşli mızrak atıyor nerede hangi tarihte görülmüş böyle bir şey? okçuyu bu kadar güçsüz yap sonra böyle saçmala trakya peltasları da nedir arkadaş, full upgratli Praetorian Guard ları, kafamı çevirmemle geçen 3-4 sn de yarıya indirdi adamlar makine gibi atıyorlar mızrakları... ayrıca, lejoner den, legion cohorta geçince yanlış görmediysem, ki oyun öyle gösteriyordu zırhı atıp atakları düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 jül sezar'ın galya güncelerinde okumuşlar güya alevli cirit olayını, bilmiyorum okumadım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 alevli projectile direk tırıvırı zatende, heleki böle genel kullanım falan, anca şşsaret için kullanıyosun. ama cok ağır oluyo normalde attığn menzile atamıyosun vs vs ama işte ilginclik olsun napalım bide ates kac dmg veriyo bonus olarak? arada eastern javelinler baya sağlam, pontic peltastlar sanırım en iyi menzilli potansiyele sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 trakyalıların peltaslarıda çok güçlü ve çok şekil adamları var, tırpanlı savaşçıları falan, renk ve kıyafetler ayrı güzel, ordis kingdom mu neydi çift ağızlı balta, bulgaristan civarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 peltastın mükemmelştiği yer orası zaten, her kaynakta trakyalı peltastlarsan bahsedilir. tabi normalde böle missile uit değil adamlar cok daha hybrid hatta hybridin melee tarafındalar ama nedense burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Peltastın harman olduğu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o tamam da, çok abartı hızlı atıyorlar alevli ciritleri, trakyalılarınad bir limiti var, ama çok güzel tasarlamışlar birimleri, dün sinop civarlarına geldim, ermenilerle karşılaştım, roma ile ilk defa tırsıp geri çekildim, katapraklı, ağır piyadeli, atlı okçulu dengeli bir ordu kurmuş, daha doğrusu ikitane kurmuş, artı bir donanma ile şehri kuşatı saldırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ingiltereye giricem ben ama full ordular falan var gold ranklı hepsi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 arveni ile gitmiştim, iskoçyada öyle bir ordu vardı, roma ile dört ordu ile saldırdım bir şey çıkmadı, değişken bir şey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 mısırlılar baya dengeli ve güzel birimlere sahip, yer itibari, iki eyaleti ve wonderları falan güçlü bir ülke ama daha 15 turnde topu atıyorlar, o bedeviler öyle anlamsız kalabalıklar çıkratıyorlar ki tek şehir ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bilgisayarımda çalışırmı çalışmazmı nerden görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 adam baya uğraşmış, http://garyb.0catch.com/charge2_model/charge_model.html http://garyb.0catch.com/charge2_model/time-distance-new-2-colored.gif romalılar resmen olayı bitirmişler, klasik düzen piyade savaşı için, tüfeğin icadına kadar, piyadenin efendisi resmen adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar