Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 attığın hedefin yanında varsa onları friendly fire oluyo ama ünitenin üstünden atarken hiç yok benim gördüğüm. tıkır tıkır atıyoalr. yoksa aynı uniteye birden cok trakya usulu javelinli melee saldırtınca o zamanda abzürd kayıplar olabiliyo acısı denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 zaten oyun motoru gösteriyor kalkanlara saplanan okları, ciritleri filan, vücuda saplananları da ayrı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yok burdada var zaten yok demedimda, dost unitelerinden ustunden oklama konusunda hiç bi penalty yok belliki, kenardan acı yaratıyım ordan oklıyım cok pis döviyim, veya slingerlar için bunu zaten mecburen yapıyım gibi bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sorun şu, tamam sapanlar güçlü ama, paralel giden bir şey atığı taş, ve 150 menzili varsa bunun 100 ü etkili olması lazım çünkü gücü düşüyor, ama oku ve uzun menzil ciriti bombeli atığın için aşağı doğru inerken düz duran kalkanı geçme imkanı var ve tam menzilde güç de kayıp etmiyor, aşırtma da ata biliyorsun, ama sapan bütün bunlardan bağımsız çatır çatır vuruyor, ve bire bire giren birimlere atmasınlar zaten emir almadan vurma şansız göz göze değilsen çok az zaten gerçekten sapancılardan beni tiksindirdi şu roma oyunu, atlarda dandik bir şey yapamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu modda slingerları çok olmasada nerfliyor http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?618513-Radious-Battle-Mod Projectile changes: Arrows - Range increased from 120 metres to 135 metres (long bows 145, towers 135, very long bow 160) Javelin - Range decreased from 80 metres to 70 metres, damage reduced from 9 to 8 Sling - Range decreased from 150 metres to 145 metres, AP damage reduced from 4 to 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sam said: lejyonerlerle kapışabilecek piyadeler var, lejyonerlerin zırh ve atak iyi ama savunması düşük. sorun şu ki ben upgrade ile iki katına katlıyorum, adamın karşıma kimi çıkardığı farketmiyor o yüzden. yamadan bağımsız olay çünkü ai'ın benim kadar uzmanlaştırabilmesi tek region mümkün değil. bütün italia askeri buff veren bina dolu. ama yemek filan hep dışarıdan geliyor. ai bunu yapamıyor, yapamaz yani hile yapmadan. Misal x eyaletinde 3 şehir var diyelim. ilk şehirden sadece asker çıkarabiliyorum diyelim, diğer iki şehirde buff binaları var sadece. Peki bu buff veren binalar tüm eyalet için geçerli oluyor mu ? Yani ilk şehirden çıkan asker diğer iki şehirdeki buffları alacak mı ? Ülke çapında geçerli olmuyor herhalde bufflar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 provience caplı bonuslar evet, butun bonuslar. hem upg bınaları hermde işte %10 to aggricaulture vs vs falan hepsi provience capında etkiliyo. o yüzden en verimmli ekonomi için, bakın edinin ufak köylerde ne var, kaynaklara göre aggriculture veya industry veya commerce olabiliyo, provience merkezine yaptığınız binalrı ona göre secersiniz. ha bazen olmuyo, direk subsistance'dan geliyo geliri kasabaların, o zamanda abanın gitsin ama bi yerlere zaten ağır askeri endüstri kurmak gerektiği için, orayada onu kurarsınız, veya research abanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Provience dediğimiz eyalet oluyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ha evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 iskitler falan ne zaman gelecek, keşke kadın general alma olsa, ayrıca, keltler gibi güzel medeniyet çıkarmışlardır bu sefer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gelir gelir, baya hazır herseyi zaten. bactaria, iskit, selucia direk hazır zaten bariz bir şekilde, hatta thrace'in büyük bir kısmıda hazır. şimdi bile cıkabilir bence, tabi onları cıkarcaklarına oyunu adam etsinler önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 herhangi bi tw oyununda inşa ettiğim en az askeri bina heralde bu oyunda, sadece 4 büyük şehirde barracks/training/smith/temple kombosu var gerisi ticaret cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 replenishing her yerde olduğu için mix-max'a göre evet gerek kalmıyor, hani bir tek garnizon birimleri için esprisi var. shattered birimler de savaşı kaybetmediğiniz sürece yokolmuyor çünkü 5-10 adam kalsa bile. gerçi duvarı olmayan şehirlere mecbur ordu veya donanma kaydırıyorum çünkü levy ile pleb ile duvar olmadan sıfır savunma şansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 böyle iyi ya, eskisi amelelik resmen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sıfır olması lazım, ama yapay zeka sağ olsun, öyle değil. Birkaç rorarii ile şehir meydanını tutmak yetiyor genelde. Hele bir de garnizon lejyoneri varsa kazanma ihtimali iyice artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 meydana 267512 tane birim rushlayınca tutamıyorsun, yapay zeka full stack kullanıyor sonuçta. :p duvar varsa kapıyı tutup oil yardımıyla şans var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 liman savaşı çok komik ya, ben kendi gemilerimle limanın slotlarını doldurunca adam siege weaponsuz bişeysiz öle kale duvarının dışında indirmek zorunda kalıyor, taa ilk shogundaki gibi bi aşağı bi yukarı koşuyorlar sdfd kuleler öldürüyor bunları. bide orduların hareket alanı çok büyük, üstüne skillerden falanda verdiyseniz tek orduyla 3-4 şehre ulaşabiliyorsunuz tek turnde rahatça, ben sınırlarda tutuyorum hep orduları, zaten millet birbiriyle savaşmaktan bana saldırmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oha garama nasıl bir yer böyle, 1500 tane bedevi çapulcuya full lejyonla daldım, phyrric victory oldu. bütün lejyonerler 0'a kadar yokoldu. kuleler scorpion atıyordu galiba, zar zor aldım meydanı resmen çarpraz ateşte yokettiler. ilk defa yenilmenin eşiğine geldim oyunun başlangıç turn'ünden beri lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi bende de kartaca bir ispanya devleti olarak dünya gücü oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Araya gireyim, biliyorsunuz bazı hususlardan şikayetçiyiz. Ben oyunu, adam olana kadar güzelleştirmek için bizzat bazı modları denedim. Paylaştığım görselleri beğenenler 'senin oyun neden farklı' gibi yorumlar yaptılar. Ben de oynadığım modları bir araya getirmeye karar verdim. Bu modlar birliğine '' TWT R2 Karışık Kebab Mod S0.1 '' dedim. Gereksiz efektleri silen, ama bunu yaparken gözlerinize bayram ettiren ve aynı zamanda KAN da akıtan :) bu mod hakkında daha fazla bilgi için bkz. http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=102818.0 İyi forumlar, iyi geceler Not: Gece gece canınız kebab çektiyse kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 eline sağlık, gerçi ben oyun şu anda çok sık yama alacağı için modlara pek dokunmuyorum olası savegame patlamalarına karşı. grafik modu etkilemez herhalde ama ne olur ne olmaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Merak etme, her şeyi yazdım mod dosyası içerisine. Buraya da not düşeyim. Bu modlar birliği hiçbir şekilde oyunun orijinal dosyasını bozmuyor. Baktın yama geldi? Yama ile sallıyorum yapay zeka modu çakıştı ve oyun açılmuyor '.PACK' dosyasını sil yeter. Zaten gücnel tutacağız modu. Ek olarak istersen yapay zeka modunu kurmadan grafik modlarını da deneyebilirsin. Tüm paketi bir anda kurmuyorsun, beğendiklerini kullanıyorsun. Baya baya kullanıcı dostu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Eline sağlık görseller güzel görünüyor. Yalnız tek bir önerim olabilir naçizane, kan efektini püskürtme boyadan ziyade biraz daha Spartacus dizisindeki gibi hani boya tenekesini savurmuşsun gibi yapabilirsen veya seçenek olarak sunulabilirse şahane olurdu :) O da gerçekçi bir efekt değil biliyorum ama bir seçenek olarak sunulsa balıklama atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sam said: oha garama nasıl bir yer böyle, 1500 tane bedevi çapulcuya full lejyonla daldım, phyrric victory oldu. bütün lejyonerler 0'a kadar yokoldu. kuleler scorpion atıyordu galiba, zar zor aldım meydanı resmen çarpraz ateşte yokettiler. ilk defa yenilmenin eşiğine geldim oyunun başlangıç turn'ünden beri lol. son yamadan sonra bana da öyle şeyler oldu bu arada barbarlar romalılardan daha uzun dimi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 O resimde niye kadın bi denizci var onu anlamadım, kadın asker yok ki oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar