Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yalnız şu yeni yamada tek gördüğüm sıkıntı, onu birileri daha yazmış testing forumunda, kuşatmada kapı kırılınca fps dibe vuruyor bende. final sürümünde düzeltmiş olurlar umarım. squalor ve food acayip rahatlamış ama, önceden ucu ucuna zor denkleştiriyordum. oyunu bir açtım 75 food surplus ehu. 20 filandı. herhalde campaign ai bu sayede de rahatladı. baraka neyim kuramıyordu adamlar yer yetmediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Suebi'lerle adam gibi oynamaya başladım. İlk turn zaten 4 tane komşum savaş açtı, epey zorladılar. Gerek campaign gerek battle map'te bayağı eğleniyorum. VH bu arada. Ama ünite çeşitliliği ciddi az. Rome için 100 ünite varsa Suebi'de 40 ünite var. Ve tuhaf tuhaf ayrı binalar yapman gerekebiliyor. Mesela en iyi spearmen'ini shrine'dan basıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Those Germans are crazy! http://www.nimisis.com/images/0407/obelix.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 said: kapı kırılınca fps dibe vuruyor hmm ben genelde duvardan giriyorum ama bazen gayet akıcı oynarken bi anda slow mo oluyor herşey 1 dk falan sebepsiz yere, geçiyor sonra. bide bu diplomacy shogunda daha zordu sanki, her factionla -100lerde dolaşırken burda -35 falan ortalama, tek turnde adamın 3 şehrini alıyorum lootlayıp yıkıp, ertesi turn hadi barış diyince hop kabul ediyorlar, 2 turn sonrada trade yapalım mı diye geliyor adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bende savaştıklarım bir daha asla trade yapmıyor 50000 gold filan vermezsem, barışa yanaşıyorlar ama zayıflarsa. :p ilk defa bir total war oyununda intiharına oynamayan yapay zeka gördüğüm için yine de memnunum ama. eskiden yokedene kadar barış yapmıyorlardı tek şehir bile kalsalar. rome 1 barbarian invasion oynuyordum işte, adamların sahrada tek şehri kalmış, batı roma'dan barışı teklifini kabul etmiyor. böyle komedi bir durum vardı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ben hep başka factionla savaşan birilerinden alıyorum şehirleri dolayısı ile bana gelen nerdeyse hiç düşman olmuyo sdf, onlar birbirini yerken ben arada biriyle anlaşıp "hacı bunlar sana böle böle diyo bak arkandayım ben, yürü sen önden, trade de yapalım hazır gelmişken bak onca yol çekilmez bida" diyip şeyediyorum 3 turn sonra boş şehri alıyorum ehe zaten nası bişiyse çoğu şehir mutsuzlukta tavan herkeste, ben gidip alınca mutlu oluyo adamlar resmen. şu an 14 faction ile trade yapıyorum, 7467 gold geliyor trade işlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ne zaman gelecek bu beta patch yani tamamlanacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sam said: viking invasion da çok iyiydi, show tv mi ne kullanıyordu müziklerini ehu http://www.youtube.com/watch?v=aID9DqIkuw8 müzik konusunda hiç bozmadan devam ettirebilen çok az şirket var ya, maxis filan. bazısı işte bütçe büyüyünce daha orkestral takılıyor ama her zaman daha iyi sonuç vermiyor. Mediewal 1'in müzikleri de efsaneydi zaten yapan kişi de ünlü bir müzisyendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 evet ismini gördüm de unuttum şimdi. rome 1 de çok iyiydi, sonra empire'dan itibaren zayıfladı. Law said: Ne zaman gelecek bu beta patch yani tamamlanacak ? bu hafta final olacak patch 2, önümüzdeki hafta patch 3'ü hedefliyorlar. şansımız varsa gene cuma filan çıkabilir betası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Jeff van Dyck:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yalnız helal olsun, çökme olaylarını bayağı halletmişler gibi. fps düşmeye başlayınca gak guk kalıp hard reset istiyordu. olmadı halen bu betada. genel olarak fps'te de iyileşme var sanki biraz. önümüzdeki ay içinde yapay zekayı da hallederlerse şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yalnız public order sağlamak zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 propertiesden patch secemiyorum ben steam'de. bi kez sectim şimdi secili değil ve oyun versiyonu 1.0 gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oyun versiyonu hepimizde 1.0, build farklı. beta dropdown menüsünden seçememe durumu final sürümünü çıkarmışlarsa oluyor bildiğim. public order çok zordu da bayağı kolaylaştırdılar bu son yamada. max order veren temple doldurup her şehre gene isyanın önünü kesemezken şimdi kesebiliyorum. sadece işte tech'leri düzenli gitmek gerekiyor, bir de binaları lap diye dikmeden önce hesaplamak gerekiyor. bekletmek lazım gerekli seviye sağlanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ai saolsun civil war u da temizledik gibi eheh aynı o develeri takip eden videodaki gibi 3 tane orduyu bi sağa bi sola lel 5 ordu 3 donanma geldi, benim ordular herbiyerde dağınıktı ama 3 ordu 2 donanma ile dağıttım senatoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu civil war hangi tarihte çıkıyor? Romayla oynamadım da hiç, Alman ve Mısırlan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tarih değilde, senatoda çok güçlenirsen falan oluyor sanırım, bende %93 senato benim elimde. hatta replayi koyayım, bazen yanlış gösterio bu arada oyun replayleri. http://www.4shared.com/file/Rnzw3N4d/lel.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 imperium bar maxlanırsa (son çizgiye gelince tooltip uyarıyor zaten) veya senato influence dengesi çok bozulursa oluyormuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 3-4 turnde bir rakip evlere gelenleri öldürüyorum ben % 5i geçemiyor diğer adamlar, yoksa ilerde 20k istiyor öldürmek için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 parthia'la benım, bizimde atımız var bizde charge edicez diye cıktılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hmm ilginç üstteki replayimi izledim şimdi, de öyle olmadıydı tam, atlar falan ölmedi hiç. 5. dk da bi ara donuyor bi 10sn bide. dfsdf oyun yanlış kaydediyor replayleri tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu eventlerde alakasız sonuclar alan varmı benım gibi? rahip temple'a vergi sitiyo, verelim vergi diyorum "vergi verilmediği için tanrıalr kızdı herkezi dövdü" diyo sonraki tur. ostrogotyadan kehanet geldi tanrıalr bizi cok seviyomus naapak kuzu kesekmi diyo, bişi yapmıyalım ostrogotlunun kehaneti tutmaz diyorum, hop sonraki tur "kestiğimiz koyunun etti kartmıs tanrıalr cok kızdı" diyo. o secenekler ciddi sorunlu. 5 eventte 1 falan benım sectiğim şeyi yapıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 eventler tamamen sorunlu ya,mesela bugun aile ferdi borcunu oderken basima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bana denkgelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar