Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bombilo said: 80 sayfa okuyamadım, oyun ıyımı alalım mı? oyun bomba, yapay zekayı yamayla biraz adam ederlerse en iyi 3 total war arasında olur rahat. empire, napoleon felaketleri ve tek roster shogun2'den sonra nihayet "aha işte bu" dedirten bir oyun yaptılar. progamer said: Ya unitler çok çabuk route olmuyor mu? Hani çok seri dönüp kaçıyorlar. Daha yarısı bile ölmeden bi anda ordunun yarısı kaçmaya başlıyor. 2 dakka daha dursalar kazanacaz halbuki. moral düşükse öyle, yüksekse bayağı ölümüne çarpışıyorlar. xerxes'in lapacıları gibi hemen tabanvay olan birimleri zora sokmamak lazım fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benim emektar işlemciye ağır geldi oyun.Halbuki minumumdan daha iyi bi işlemci ama campaign mapte bile kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cuce said: ahah, olm iki dakka dursanıza hemen gidiyonuz. dursanız cok güzel olucak halbuki. ordu tasımak icin diyosan, ordular gemiye ihtiyac duymuyo deniz gecmek icina artık, direk gecebiliyolar deniz. Yok ya düzgün gemi çıkartamıyorum ama çözdüm balıkçı kasabasını convert edince oluyormus direk porttan harbour yapamıyorum ama sanırım bug gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bug değil de dallanıyor, birkaç ayrı dala ayrılıyor ilk basit bina. bir rotadan gidince öbürüne dönemiyorsun binayı yıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cermen oldum önüme gelene saldırıyorum, aldığım şehirlerde -50, -70 asayiş oluyor bazen ama hiç isyan çıkmıyor hala? Bug mı bu nasıl iş anlamadım Bi de bu Mevkidarı nasıl kullanacaz, bölgede gezinmesi yetiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 rebel şeysi -95 i geçince çıkıyor benim gördüğüm. ilk önce 2-3 birlik çıkıyor, temizlemezsen bikaç turnde full bayrak oluyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: Cermen oldum önüme gelene saldırıyorum, aldığım şehirlerde -50, -70 asayiş oluyor bazen ama hiç isyan çıkmıyor hala? Bug mı bu nasıl iş anlamadım Bi de bu Mevkidarı nasıl kullanacaz, bölgede gezinmesi yetiyormu? asık suratın üzerine gelince çıkan tooltip'te yazıyor zaten bu gidişle kaç turn sonra isyan çıkacak diye. isyan bir yana, mutsuzluk arttıkça growth ve tax düşüyor, mutluluk artınca onlar da artıyor kademe kademe. champion ise dediğin mono'nun dediği gibi orduya koyabilirsin military training için, movement range upgrade'ler alıyor filan bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://forums.totalwar.com/showthread.php/78239-The-Problems-with-Performance-POLL?s=de8be423d2b4f2e493d45237424be6a8 testing takimin yokmuydu CA sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 siegelerde kanser oluyorum yeminlen :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: champion ise dediğin mono'nun dediği gibi orduya koyabilirsin military training için, movement range upgrade'ler alıyor filan bayağı iyi. Yok hocam champion veya casus değil, diğer 3. eleman Mevkidar diye geçiyor. İngilizceye döneyim bari ya çok bktan oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dignitary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Patch geliyor cumaya. http://www.pcgamer.com/2013/09/04/total-war-rome-2-to-get-first-patch-this-friday-weekly-fixes-for-immediate-future/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 haftalık, daha sık yamalar çıkaracaklarmış anlaşılan, sevindirici bir gelişme. eski oyunlarda aylarca beklettikleri oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Grafikler daha akıcı olsun yeter. Özellikle campaign mapte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyun bariz erken cikarilmis, net yani... resmen betasini oynatiriyor adamlar suan bize >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 of metacritic bombing ftl bugsız dizlere gelmeyecek sığlıkta oyunlara 9'ları basıp dursun 4çan camiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyun iyi ya yillar boyu akar bu olmuş.biraz ayarla coşar. yani gelmiş geçmiş en iyi total war. hepsini çiktiği dönem oynadım tamam ilk rome kadar devrim değil ama şu çağda bu kadar detay kasmaları müthiş olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyun çok iyi ya. akıyor resmen hem savaşta hem de strateji haritasında. hiç fps düşmesi yaşamıyorum. (işlemci i7, ekran kartı gtx675m notebook) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Savaşlarda durup dururken çöküyor oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ilk rome kadar devrim olması imkansız artık çünkü hem 2d'den 3d'ye geçişi, hem de risk-stili orduları şka diye province'e kaydırma tarzından civ gibi harita üzerinde gerçek hareket tarzına geçiş gibi iki devrim aynı oyundaydı. dretnot gibi kendinden önceki herşeyi zart diye demode etmişti. shogun2 üstüne öyle çifte devrim tek oyunda yapılabilecek bir zemin yok yani. üstüne paradox stratejik seviyesi oturtsalar gene rome'un çarpıcı geçişine benzer birşey yaşanmaz. ha daha da iyi yapılabilir miydi bug vs bir yana, elbette ama buna rakip bir deneyim yaşatabilecek bir oyun serisi hala çıkmadı, ısrarla çıkmıyor. bir tek creative assembly var işte bu tarzı düzgünce devam ettirebilen. empire ve napolyon ile o kadar yıl boşa harcandıktan sonra şu oyunu ayaklarından öpüp başımın üstüne koyuyorum. her alanda derinliği azaltılmak yerine arttırılmış ve oynanış çok daha rahat shogun2'deki sistemlerin aktarılması sayesinde. ha ben tabii tarihi savaş meraklısı olarak direkt oyunun nişangahındayım ama "her tw'yi oynadım ama bence rome olmamış" demekte bir yanlışlık var. tamam yapay zekada bariz bug filan var ama adamlar kendilerini adayacak belli ki, medieval2 zamanlarında bir yama için 3 ay bekletiyorlardı kalite kontrol kasmak için. ama metacritic'te kiminin iddia ettiği gibi oyun oynanmaz halde filan değil, gayet güzel oynanıyor. neyse maksadım beğenmeyene "niye beğenmedim" diye hesap sormak değil kesinlikle ama şu devirde böyle bir oyuna duke nukem forever muamelesi çekilirse CA da gider gaydırıguppak mobalara filan yönelir. biz de düşünen adam postüründe oturur bakarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 shogundaki first person gibi bundada okçularla yada gemilerle oynayabiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 progamer said: Savaşlarda durup dururken çöküyor oyun ya. şu bende de oldu iki kere ama 25'ten fazla savaş yapmışım sanırım. Promenader said: shogundaki first person gibi bundada okçularla yada gemilerle oynayabiliyoz mu ? evet. sol altta düğme var kamera ikonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 shogunda(+dlcler) ufak tefek ama bir süre sonra gıcık eden şeyler vardı (650+ turn oynayınca göze batıyor azcık fds) onların çogunu düzeltmişler falan, yeni gelen şeylerinde hepsini sevmedim ama şu ana kadar oha çok kötü dediğim birşey olmadı şahsen, yavaştan imparatorluğu kuruyorum adım adım ben, 18 saat gameplayde 1 kere göçtü oyun ondada ram bitti galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: ha daha da iyi yapılabilir miydi bug vs bir yana, elbette ama buna rakip bir deneyim yaşatabilecek bir oyun serisi hala çıkmadı, ısrarla çıkmıyor. Sam said: buna rakip bir deneyim yaşatabilecek bir oyun serisi hala çıkmadı, ısrarla çıkmıyor. Sam said: rakip bir oyun serisi hala çıkmadı. Sam said: hala çıkmadı. Demiyim diyordum..demissin. Hani diyorum ya 1/10 not vermek hayvanliktir diye..bu yuzden iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serinin fanatiklerini doyuracak bir deneyim oluşturmuş adamlar roma oynuyorsun ayrı mısır oynuyorsun ayrı kartaca ayrı. çok güzel detaylar var. yemek olayı geldi-shogundaki cok ilkeldi- bina çeşidi ünit çeşidi herşey yerinde. generaller amiraller derken kendini cidden ilk çağ hikayelerinde buluyorsun. ki bug falan diyorsunzu da allah aşkına AAA yapım olarak hiç bu kadar detayli bir oynadınız mı son 5 senede? sanmiyorum. rome 2 cidden sınırı zorlamış. adamlar istese eyalet sistemine bina sistemine el atmayabilirdi millet zaten meydan muharabesine odaklanıyor ama girmişler. çok da iyi olmuş adeta pc gaming'in umudu oldu bu oyun ha tabi kickstarter projeleri var da onlar çok düşük bütçeli alçak gönüllü yapımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar