Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 binalar ne kadar iyi, çeşit çeşit dallanıyorlar. tarla mı hayvancılık mı o bile ayrılıyor. basitleştirdiler diye çok korkmuştum ama bayağı customization yapılıyor aslında. öğrenecek hayli şey var. çok iyi ya, bir deryaya dalıyor gibi hissediyorum diğer bazı sequel'ler gibi su birikintisine dalıyormuş gibi hissetmek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aynen her şey iyi ama şu turn atlarken amma bekliyor ya :( edit: diplomasi ekranında bug oldu yaa galiba öneri falan hiçbişey yapılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hypeniza aldanip aldim :( bana gore deigilmiymis neymis. hep torrent den ceker dener sonra karar verirdim. mubarekler ne hype yaptiniz be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şimdi oyun güzel de birşeyler eksik ya da ben bulamadım nasıl yapılacağını, bilen varsa bi el atsın pls: 1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi. 2) Vergi "global" mi? :S Sparta ile oynuyorum simdi atina civarini vergi manyagi yapsam da sorun degil fakat diyelim ki gittik roma yi aldik orada vergi almamak lazim 3-4 turn nasil ayarlayacagiz o isi? 3) Trade olayi nasil oluyor? Sadece Atina ile trade yapabiliyorum onlarla da zaten oyunun basinda direk ticaret yapiliyor ben hic bir sey yapmasamda. Mısıra nasıl mermer / şarap satacağız mesela? Yunanistanin bati seridini aldim taa yukariya kadar, italyanin dogusu da hep roma ama ticaret falan yapamiyoruz, varsa yoksa atinaya şarap / mermer ticareti. Trade rights ı nasıl alacagız yav. 4) Başkent.... Nasıl değiştirecegiz biz bunu? :) Sparta ufacık köy, makedonya ya falan taşısak çok iyi çok da güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: binalar ne kadar iyi, çeşit çeşit dallanıyorlar. tarla mı hayvancılık mı o bile ayrılıyor. basitleştirdiler diye çok korkmuştum ama bayağı customization yapılıyor aslında. öğrenecek hayli şey var. çok iyi ya, bir deryaya dalıyor gibi hissediyorum diğer bazı sequel'ler gibi su birikintisine dalıyormuş gibi hissetmek yerine. Benim için "kızgın kumlardan" serin sulara dalar gibi oldu mesela, anlamışsındır ne demek istediğimi ;) nihayet adam akıllı oyun oynayabilir olduğum zamana denk geldi bunun çıkışı, dediğin gibi de umut verdi içerik zenginliğiyle... Kanuni said: hypeniza aldanip aldim :( bana gore deigilmiymis neymis. hep torrent den ceker dener sonra karar verirdim. mubarekler ne hype yaptiniz be :D sorma ben de çok erken davranmışım ama hayal kırıklığım oyuna değil ücretine oldu zira level 200. sayısı şerefine playstore %25 indirim yapıyomuş ve 60 TL ye almak mümkünmüş bunu :p Sirat said: ... 4) Başkent.... Nasıl değiştirecegiz biz bunu? :) Sparta ufacık köy, makedonya ya falan taşısak çok iyi çok da güzel olacak. Boşver Ankara için de aynısını demişler zamanında ;) Spartaküsün hatrına spartayı başkent olarak kullanmaya devam ederdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benimde oyuna degil pek. kendime.. ilgimi cekmeyen bir ture buradan heyecanlanarak daldim. yoksa oyunu inceleyecek yetiye bile sahip degilimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cok dlc cıkrıcaklar. bi sürü asset hazır bile. trakyalılarda nasıl op varya abooov hopliteları biciyolar. bildiğin böle yok ediyolar, hele gemilerde falan zaten cok gucluler, gelenei biciyolar. asla bordalıyamıyosun adamları bicer dover gibiler, peltastlarıda baya sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 DLC kodu gelmedi diye mail attım aral'a, şimdi göndermişler. Aral hakikatten iyi iş çıkarıyor tabi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 birde muzik varmi yok mu anlamadim ben pek. benim download da falan mi bir sorun oldu? cok nadir muzik giriyor o total war 1/2 , rome 1 deki march/charge gibi muzikler yok sanki? Arada bir de advisor un sesi falan kesiliyor , sound and text olmasina ragmen sadece text geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 güzel çeviri yapmışlar, sırıtan bir şey görmedim köpekleri kullanan var mı?, tam paçadan yapışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Grafiklerde bir kabızlık var, extreme yapsam bile (şu unlimited vidoe memory ile de alakalı değil) temiz değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sirat said: şimdi oyun güzel de birşeyler eksik ya da ben bulamadım nasıl yapılacağını, bilen varsa bi el atsın pls: 1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi. 2) Vergi "global" mi? :S Sparta ile oynuyorum simdi atina civarini vergi manyagi yapsam da sorun degil fakat diyelim ki gittik roma yi aldik orada vergi almamak lazim 3-4 turn nasil ayarlayacagiz o isi? 3) Trade olayi nasil oluyor? Sadece Atina ile trade yapabiliyorum onlarla da zaten oyunun basinda direk ticaret yapiliyor ben hic bir sey yapmasamda. Mısıra nasıl mermer / şarap satacağız mesela? Yunanistanin bati seridini aldim taa yukariya kadar, italyanin dogusu da hep roma ama ticaret falan yapamiyoruz, varsa yoksa atinaya şarap / mermer ticareti. Trade rights ı nasıl alacagız yav. 4) Başkent.... Nasıl değiştirecegiz biz bunu? :) Sparta ufacık köy, makedonya ya falan taşısak çok iyi çok da güzel olacak. 2) Vergi global, province province değil malesef. 3) Diplomacy var ekranın orta altındaki barda 8. veya 9. ydu, ordan istediğin millete gidiyosun, aranızdaki ilişkilere, elindeki resourcelara bağlı olarak adamlara trade agreement ı kabul ettirebiliyosun. Bazılarında trade agreement açık olmuyor, unuttum nedenini. Ama trade agreementlar adamı düzlüğe çıkarıyor ekonomide resmen, öyle söyliyim. Müzik namına cidden birşey yok gibi, o çok yazık olmuş. Diğer üzüldüğüm noktada aile ağacı olmaması, küçük bir nokta ama güzeldi :) Extremede grafiklerle ilgili sorun hakkında kendi forumlarında şöyle bir başlık açtılar, bence sadece extremede değil sorun da neyse: http://forums.totalwar.com/showthread.php/76672-Low-Resolution-Texture-when-running-on-Extreme?p=646496#post646496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Law said: Grafiklerde bir kabızlık var, extreme yapsam bile (şu unlimited vidoe memory ile de alakalı değil) temiz değil gibi. Grafiklerde ortalama kaç FPS olmalı? ben Çok Yükseke çektim 45 falan oldu ama çok mu kıstım acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bende extreme 35 fps bir ortalama verdi (x2 AA), ultra yaptım 40 küsür birşey oldu, en sonunda herşey very high sadece üniteler extreme yaptım 52 FPS ortalama. Akıcı olması daha önemli bence 50 ortalamada iyi. Ama yinede garip bi sorun var, net değil, puslu gibi herşey biraz uzaklaşınca adamlar grafik yapmış diyemiyorum, temiz değil gibi nasıl anlatsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sirat said: 2) Vergi "global" mi? :S Sparta ile oynuyorum simdi atina civarini vergi manyagi yapsam da sorun degil fakat diyelim ki gittik roma yi aldik orada vergi almamak lazim 3-4 turn nasil ayarlayacagiz o isi? Şehri seçince ayrıntılarda falan bi yerde sol üstte vergiden muaf tutma seçeneği var o şehir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 metacritic te user review 6.4. millet ya 10 vermiş ya 0 lol. simcity den sonra bir başka bitmemiş oyun vakası mı oldu ne diyorsunuz? en çok bu konuda eleştiri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 empire'dan beri vergi global bence iyide oluyo. evet sehri ayrı tutabiliyoruz. bu arada cok kötü bü encylopedianın ayrı olması, rahat deil kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 diyerek oynuyacağım eğer kargom bugün elime ulaşırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bitmemişlikle falan en ufak alakası yok. Oyun sadece çok detaylı ve administre etmen gereken çok fazla şey, yapmak zorunda kaldığın çok fazla seçim, gidebileceğin bir çok yol var. Hiç bir TW oyununda bu kadar detay ve macro management yoktu. Resmen Paradox meets CA olmuş Rome 2 Total War. Shogun 2 gibi serinin tüm geleneklerini, tüm dinamiklerini olduğu gibi alıp sadece makyajını arttıran bir oyundan sonra insanların yadırgaması çok doğal. Ben de epey yadırgadım ve oyunu tümüyle ele alabilecek şekilde öğrenmek epey zaman alacak. Millet yetemediği için basmış düşük notu bunun başka bir açıklaması yok. Oyunun "kötü" denilebilecek hiç bir noktası yok bana kalırsa. Daha iyi olabilirdi dediğim tek şey battle ekranındaki army management ve formation kısımları. Bu Shogun 2'de hatta Empire'da çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 moonfall said: metacritic te user review 6.4. millet ya 10 vermiş ya 0 lol. simcity den sonra bir başka bitmemiş oyun vakası mı oldu ne diyorsunuz? en çok bu konuda eleştiri var. Bitmemiş demem, ama çıkış kalitesi açısından Shogun 2'nin altında kalmış. Fakat Empire gibi bir rezalet söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 optimizasyon sorunu korkunc bu arada evet. acıkcası birzda üstünde biraz oynanmıs empire total war motoru hissi alıyorum, umarım öle deildir. charge konusunda ciddi sorunları vardı onun, shogundada devam eden ki şimdi baktım ne yazıkki öleymiş... 4 senelik motorun optimizasyon sorunlarını hala cözemedilersen bu saatten sonra cok bişey ummmamak lazım. keza empire total war bile kafasına göre makinayı kasan bir oyun. gameplay sorunlarını cözmüş olsunlar yeter. ama büyük ayıp etmişler acıkcası, tümüyle bambaska savasların yasandığı bır doneme empire motoru olmaz, daha şimdiden ilk rome'un itteklemeli tam kıvamında tempolu combatının tadını alamadım umarım giderekte tad kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bide, medieval total war'unki gibi karakter resimleri gelmedi bi daha.. ohh nasıl sahaneydi o osman gaziler ergutrıl gaziler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben grafikleri eleştiriyorum şu aşamada, gerisi için birşey diyemiyorum. Yani grafik motorunu diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya bide videolarda sey yapıyolardıya, bi grubu tutup bi yere bırakıyolardı golgesini, o sekilde yenı formasyon bozmadan ahrekt ettirme yontemi oyunda. ilk actığımda bi kez yaptım ama sonra olmadı bi daha direk selection box cıkıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cuce said: ya bide videolarda sey yapıyolardıya, bi grubu tutup bi yere bırakıyolardı golgesini, o sekilde yenı formasyon bozmadan ahrekt ettirme yontemi oyunda. ilk actığımda bi kez yaptım ama sonra olmadı bi daha direk selection box cıkıyo artık şunun nasıl yapılacağını bende aradım ama hiç bakmadım nasıl olur diye nasıl yapılıyor bilen bi anlatsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar