Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ya oyun sanki biraz büyük olmuş ya sorunu o yani. serideki tüm oyunları oynamış biri olarak biraz fazla büyük olmuş diyorum. savaşları güzel ama ünit sayısı ultra olmasına rağmen ordular beklediğim kadar kalabalik değil şimdilik.kartaca cok uzak kalmiş

bir de dikkat ettiyseniz yaptığınız binalar şehirlere garnizon kazandırıyor böylece gelişmiş şehirleri savunmak kendi kendine kolaylaşiyor

ps greek states nasil yok ya :
Sosyal ağlarda paylaş

Multiplayer çok kötü olmuş. Shogun 2'dekine göre geriye gitmiş. Avatar campaign olmamasını geçtim, standart matchmaking bile doğru düzgün yapılmamış. Matchmaking öncesinde ne kaça kaç oynanacağı, ne hangi tip savaş yapılacağı seçilebiliyor. Dojo/victory point sistemi yok; ilk oynadığım oyunda rakibim yenilince sağ kalan iki biriminin haritanın farklı birer ucuna sürüp bekledi, epey zaman harcayıp tam ikinci birimini yok edeceğim sırada oyunu kapadı ve sonuç draw oldu.

Anlaşılan ciddi multiplayer için Arena'yı beklemek gerekecek, onu da severmiyim bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aral kargo pakedinin yanına kağıt eklemişti dlc kodu yazan, steam için otomatik geliyordur.

yalnız birimlerin tonla special ability'si var, ofansif testudo, defansif testodu ayrı filan, çok iyi çeşitlilik. bir de birim stat'ları bayağı detaylı ve çeşitli nihayet shogun2 gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

aral kargo pakedinin yanına kağıt eklemişti dlc kodu yazan, steam için otomatik geliyordur.

yalnız birimlerin tonla special ability'si var, ofansif testudo, defansif testodu ayrı filan, çok iyi çeşitlilik. bir de birim stat'ları bayağı detaylı ve çeşitli nihayet shogun2 gibi.

DLC kodu kutunun içinden mi çıktı, yoksa kutunun dışında beraber mi gönderildi ?

Neyse mail attım belki gönderirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
DLC kodu kutunun içinden mi çıktı, yoksa kutunun dışında beraber mi gönderildi ?

Neyse mail attım belki gönderirler.

kutudan ayrı, bir kağıda basılmış olarak koruyucu ambalajın içindeydi. sadece önsipariş yapanlar alsın diye öyle ayrı koymuşlar anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...