raider Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yeni patch geldi sanırım steam den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mono said: pronoit said: abi greek state yok ya ? Bende mevcut, new campaign kisminda en sagda Greek state, kendi icinde 3 house olarak secilebiliyor. (steam preorder) ben araldan pre-order ettim ama bakalim çikar nasilsa olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 knox said: campaign map fps dususleri yasiyormusun sende? campaign map'te henüz sıkıntı yaşamadım, rahat gibi. bakalım daha oynayınca yazarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Spartan basladim bende. Shield Phallanx yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 isyan falan çıkarma çat diye olmuyor eskisi gibi 3 turn oldu hala bi isyan çıkaramadım tek şehirde dsfd, full rank olmadan zor gibi yeterli - puanı vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Grup formasyonları fitil etti beni. Eskiden enlemesine ve boylamasına sıraları ayarlayabiliyorduk interface'ten. Ya da bir saat uğraşıp kurduğun grup formasyonu ilerlediğinde de aynı kalıyordu. Şimdi tamamen değişmiş birbirine giriyor üniteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya oyun sanki biraz büyük olmuş ya sorunu o yani. serideki tüm oyunları oynamış biri olarak biraz fazla büyük olmuş diyorum. savaşları güzel ama ünit sayısı ultra olmasına rağmen ordular beklediğim kadar kalabalik değil şimdilik.kartaca cok uzak kalmiş bir de dikkat ettiyseniz yaptığınız binalar şehirlere garnizon kazandırıyor böylece gelişmiş şehirleri savunmak kendi kendine kolaylaşiyor ps greek states nasil yok ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Brütüsü öldürteyim dedim patladı oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Multiplayer çok kötü olmuş. Shogun 2'dekine göre geriye gitmiş. Avatar campaign olmamasını geçtim, standart matchmaking bile doğru düzgün yapılmamış. Matchmaking öncesinde ne kaça kaç oynanacağı, ne hangi tip savaş yapılacağı seçilebiliyor. Dojo/victory point sistemi yok; ilk oynadığım oyunda rakibim yenilince sağ kalan iki biriminin haritanın farklı birer ucuna sürüp bekledi, epey zaman harcayıp tam ikinci birimini yok edeceğim sırada oyunu kapadı ve sonuç draw oldu. Anlaşılan ciddi multiplayer için Arena'yı beklemek gerekecek, onu da severmiyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şey de eksik savaşlarda birimlerinin morallerinin kaynağı yazmıyor mesala general yakında diye memnun tepede güvende hissediyor gibi bir de interface karişik.ama alişinca sorun kalmaz savaş kazandıkça ordu büyüklüğünün artması da güzel olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 İşten ve spordan çıkıp bi hevesle yükleyeyim dedim ama this game cannot be installed hatası aldım. Şöyle ki LELFAIL steam oyun kodu diye aralın verdiği DLCnin kodunu giriyormuşum. Yüklüyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 haci dlc kodu nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aral kargo pakedinin yanına kağıt eklemişti dlc kodu yazan, steam için otomatik geliyordur. yalnız birimlerin tonla special ability'si var, ofansif testudo, defansif testodu ayrı filan, çok iyi çeşitlilik. bir de birim stat'ları bayağı detaylı ve çeşitli nihayet shogun2 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Önce Mısır oldum ama 3 turn sonra Selevoslar ve 4 yancı ülke savaş açtılar bana, bastım istifayı. Bu defa gittim Briton oldum bu seferde daldığım ülke son anda ordusunu 3e katladı savaş esnasında. Noluyo yahu biraz barış içinde semirebileceğimiz bir devlet yok mudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Historic Battle'da Carthage yapayım dedim her seferinde oyun çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sam said: aral kargo pakedinin yanına kağıt eklemişti dlc kodu yazan, steam için otomatik geliyordur. yalnız birimlerin tonla special ability'si var, ofansif testudo, defansif testodu ayrı filan, çok iyi çeşitlilik. bir de birim stat'ları bayağı detaylı ve çeşitli nihayet shogun2 gibi. DLC kodu kutunun içinden mi çıktı, yoksa kutunun dışında beraber mi gönderildi ? Neyse mail attım belki gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ben Sparta ile esiyorum..aldim Leonidas'ida champion olarak, orduya koydum xp ustune xp veriyo..ha bide tabiki phalanx mod (squad abilty) baya tatmin edici (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kaçıncı zorluktasın, normal mi? 3/5 yapıyorum genelde ama 5/5 yapanda vardır burda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yok ben o kadar zor yapamiyorum ya, sopa yiyorum paso..Normal gidiyorum. Gerci Atina'dan sopa yedim az once...bir tarafim kalkmis aldim ayari..helvasini yediler Leonidas'in eheh. Neyse iyi yerde save etmisim. edit: Harita cidden cok mu buyuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Kültürel farklılıklardan dolayı oluşan public unrest'i nasıl dindireceğiz? Ne yaparsam yapayım isyan çıkıyor şehirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 garip garip klanlar "selam, trade yapalım mı" diye geliyor bana kartacanın da adalarını çaldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bir binasi vardir upgrade'ler de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 rahip/senato tipli agent, ismini unuttum şimdi, yapıo o işi şehrin içindeki bi orduya atamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Law said: DLC kodu kutunun içinden mi çıktı, yoksa kutunun dışında beraber mi gönderildi ? Neyse mail attım belki gönderirler. kutudan ayrı, bir kağıda basılmış olarak koruyucu ambalajın içindeydi. sadece önsipariş yapanlar alsın diye öyle ayrı koymuşlar anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hacibekirlokumu said: Kültürel farklılıklardan dolayı oluşan public unrest'i nasıl dindireceğiz? Ne yaparsam yapayım isyan çıkıyor şehirlerde. romalılaştırma politikası izle belki olabilir ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar