Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 rome'da heleki eb'de bi uniteyi soldan oklamakla sağdan oklamak arasında 4 kat falan fark var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 eb'de okçuluğun kıymeti yok zaten ya, onun yerine hangi infantry'i koysan daha çok adam öldürüyor ve yeterli para oluyor onun için. combined arms vanilla tw oyunları kadar iş yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arkadan slinger valla ben eb ve surrektumda sadece ilk seviye part atlı okçusu ile antakya/trabzon hattına kadar gidiyorum benim hatırladığım eb de devrim ile gelen zırhlı roma okçusu iyi işler yapıyordu... az okçu kullanıyorum ben zaten bir bayrak/ordu için 2 veya 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 rome da accuracy düşürüyodu ateşli yapınca, bide zırhlara damage azalıyodu gibi tamamen götten sallama hislerime dayanan tespitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 shogunda morali bayağı yerle bir edebiliyordu ateşli ok. gerçi shogun 2de de kalkanlı birim yok accuracy'e etkisi yok diye biliyorum sadece reload süresi artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 shogun ikideki iyide oda süreli kullanımı var, ülkelerin özelliklerine değinilmiş alttaki yazıda, http://www.technocus.com/tw-rome-ii-oynanabilir-fraksiyonlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi ben bunu bi yerden preo order ettim ama nerden ettim hatırlamıyorum su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Feamer said: shogun ikideki iyide oda süreli kullanımı var, ülkelerin özelliklerine değinilmiş alttaki yazıda, http://www.technocus.com/tw-rome-ii-oynanabilir-fraksiyonlar/ Küçük nüfusu ile büyük bir ekonomik güç olan Kartaca askeri güç açısından çoğunlukla paralı askerlere güveniyor ama yine de kendisi de Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) Kutsal Bando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 BonePART said: Feamer said: shogun ikideki iyide oda süreli kullanımı var, ülkelerin özelliklerine değinilmiş alttaki yazıda, http://www.technocus.com/tw-rome-ii-oynanabilir-fraksiyonlar/ Küçük nüfusu ile büyük bir ekonomik güç olan Kartaca askeri güç açısından çoğunlukla paralı askerlere güveniyor ama yine de kendisi de Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) Kutsal Bando onu bende gördüm, değişik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kutsal damacana da diyebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 çalgılı çengili bi ortam davul zurna konvoyla girmiş kartacaya hanibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 BULDUM! gmg miş hotmail acc'dan almısım paypaldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 BonePART said: Feamer said: shogun ikideki iyide oda süreli kullanımı var, ülkelerin özelliklerine değinilmiş alttaki yazıda, http://www.technocus.com/tw-rome-ii-oynanabilir-fraksiyonlar/ Küçük nüfusu ile büyük bir ekonomik güç olan Kartaca askeri güç açısından çoğunlukla paralı askerlere güveniyor ama yine de kendisi de Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) ve heybetli War Elephants (Savaş Filleri) Sacred Band (Kutsal Bando) Kutsal Bando bahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hiç konu ile alakalı bir adam olmasan bile band ı nasıl bando diye çevirisin aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 biz iş bulamıyoruz çeviri işte kimler yapıyor kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tepelerden üstünüze akın akın yarıcıplak ve kocaman davul tasıyan adamlar hücum edince göreceksiniz hepiniz dostum!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 davul deil abi bando bole trompet felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tamam abı daha sakat cıplak tubacı düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bandoda davul yok mu lan. band'i bando diye cevirirsin, cunku anlamlarindan biri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yüksük diye cevirsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 thimble o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 eğer orjinal çeviri aralın sitesindeki gibi ise iyiydi ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aklıma yıllar önce okuduğum, Amerika'da geçen bir oyunun değerlendirmesinde Kızılderili yerine Hintli denmesi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kZt2BkutcYs - http://totalwar.org.pl/wp-content/uploads/2013/08/TWRII_map_trade_routes_full-4000px1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 beyler, bundan sonra sizce kaç dlc çıkarılar ve hangi medeniyet ve/veya bölgeler eklenir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar