synorin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Merhaba patiler, Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :( Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere? Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 savcılığa dilekçe veriyorsun, özel hayatın gizliliğini önceden önlemek için dava açılıyor, sanırım bu bilgilerin yayınlanmasını yasaklanma kararı aldırabiliyorsun. bir avukata danış eğer kanunen seni zor durumda bırakacak bilgilerse. veya ülkü ocağına git adam toplayın ağzını burnunu kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 savciliktan tedbir karari aldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yada fake bi tedbir karari hazirla bole afili bisi olsun, adami ergenekondan ipe goturecek tarzda kiza yolla... birak afise etmeyi senin agzini adina almicaktir. hacking, social engineeringin yaninda civcivin aslanin yaninda durdugu gibi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 donanım-yazılım da şukella olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 savcılık yada hacker kiralıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gay mısın bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 devletimizin madalya taktığı milli hackerlardan tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 synorin said: Merhaba patiler, Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :( Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere? Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde 1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be... 2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Senin iznin olmadan kaydedilen konusmalar icin gayet surundurebilirsin. Savcilik tek ve mantikli caren gibi. Ozellikle kucuk bir sehirdeysen gayet cabuk sonuclanabiliyor bu tip sikayetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cetoritto said: synorin said: Merhaba patiler, Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :( Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere? Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde 1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be... 2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et. cetoritto.. yillarca kumburgazda cumhuriyet gazetesi dagiticiligi yapmis, lacivert kartla italyaya vize almis oraya yerlesmis, nota biyik birakarak, italyaya gelen turk genclerine ogutler ve hayat akisina dair bilgiler veren bir istanbul beyfendisi nicki sezdim.. haksiz miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 o ne ya, nerden buluyosunuz siz bu arkadaslari. adam konusmalari kaydetmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oha telefon konuşması kaydetmek nasıl bir fantezi polise haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bana sanki karşı cins ile çekilmiş istenilmeyen belgeler var gibi geldi ama özel hayatını afişe etmek istemiyorum. zannediyorum onlar da telefon kayıtlarıyla aynı muameleyi görücektir. çünkü iki kişi arasında yapılan legal birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bu tarz şeyler çok ağır suç. mümkünse seni sms ile tehdit etmesini sağla lafı oraya getir. sonra savcılık go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Degisik degisik haltlari yiyonuz sonra agliyonuz. Erkek adam yaptigi isten pismanlik duymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Yapabiliyorsan gidip 3-5 tip bulup herifi bir köşede kıstırtıyorsun ve problem çözülüyor. http://www.youtube.com/watch?v=FZlXUi1VP0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 O 3-5 kişiylen birlikte elemanı arabaya alın, ormana götürüp hıyarla, patlıcanla, mısırla fotolarını çekin. Restine Rest böyle olur asdasdaadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 "Tatar Ramazan" said: O 3-5 kişiylen birlikte elemanı arabaya alın, ormana götürüp hıyarla, patlıcanla, mısırla fotolarını çekin. Restine Rest böyle olur asdasdaadas Fatmagülün suçu ne ondan sonra. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Red said: oha telefon konuşması kaydetmek nasıl bir fantezi polise haber ver Süper fantazi imiş. Hemen senin yazıların backup ını alayım. Oyundaki konuşlamalarıda kaydederim. Nolur nolmaz Neme Lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ee ben hep call recorder kullanmak istemişimdir suç mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 adamın ne yaptığını, sorunun aslında neler olduğunu, olayın arkasında neler döndüğünü, kayıtlarda neler olduğunu, kayıtları alan adamın neden teeee en başından beri konuşmaları kaydettiğini.. çok merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar