Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim Gerekli- Ozel Hayatin Afise Edilmesi

synorin

Öne çıkan mesajlar

Merhaba patiler,

Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :(
Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere?

Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde
Sosyal ağlarda paylaş

savcılığa dilekçe veriyorsun, özel hayatın gizliliğini önceden önlemek için dava açılıyor, sanırım bu bilgilerin yayınlanmasını yasaklanma kararı aldırabiliyorsun.

bir avukata danış eğer kanunen seni zor durumda bırakacak bilgilerse.

veya ülkü ocağına git adam toplayın ağzını burnunu kır.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

Merhaba patiler,

Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :(
Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere?

1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be...
2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et.
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

synorin said:

Merhaba patiler,

1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be...
2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et.

cetoritto.. yillarca kumburgazda cumhuriyet gazetesi dagiticiligi yapmis, lacivert kartla italyaya vize almis oraya yerlesmis, nota biyik birakarak, italyaya gelen turk genclerine ogutler ve hayat akisina dair bilgiler veren bir istanbul beyfendisi nicki sezdim..

haksiz miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...