Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looper (2012)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

tam anlatamadim sanirim. gene ayni sekilde gonderecekler ornegin benim yasliligimi benim gencligim yerine sen oldureceksin. gene ustundeki altinlari alip sisteme vereceksin onlarda benim gencligime. oyle duygusal bir sarki ile duraksama vs olmayacak yani. tanimayacaksin hic bir kosulda geleni. ama dedigim gibi nokta zaten zamanda yolculuk diger arkadaslarda demisler bu konsepti irdelersen bulursun milyon gedik.

kisaca iyi film sonu cok hos olmus ozellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyom dave :) mafyanin basina bu gibi sorunlar cikmasin diye diyorum bu sekilde sacma yontem yerine baska bir sey bulabilirler. baskasina oldurt bitti gitti.

kimse bilmiyorsa agir sicis olur film acisindan. herkes kendinin gelecegini tesadufenmi oldurmus oluyor yani. biliniyor yani kimin gelecegi vs , yoksa lopperlarin ana temasi olmuyor. yani kendilerini oldurup 30 sene emekli olma olayi.

ha dersen filmdeki iki olay tesadufi onu bilemem.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sci-fi kısmı çok sıçış. logic'te kötü time travel'ı adam öldürtmek için kullanıyor filan çok saçma olmuş. ama film çekimler filan gibi incelendiğinde fena değil gidiyor.

tek anlamadığım nokta orda eleman kendi çocukluğunda olanlar olmasın diyemi alakasız bir çocuk için kendini feda ediyor. meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

biliyom dave :) mafyanin basina bu gibi sorunlar cikmasin diye diyorum bu sekilde sacma yontem yerine baska bir sey bulabilirler. baskasina oldurt bitti gitti.

kimse bilmiyorsa agir sicis olur film acisindan. herkes kendinin gelecegini tesadufenmi oldurmus oluyor yani. biliniyor yani kimin gelecegi vs , yoksa lopperlarin ana temasi olmuyor. yani kendilerini oldurup 30 sene emekli olma olayi.

ha dersen filmdeki iki olay tesadufi onu bilemem.

Joker said:

sci-fi kısmı çok sıçış. logic'te kötü time travel'ı adam öldürtmek için kullanıyor filan çok saçma olmuş. ama film çekimler filan gibi incelendiğinde fena değil gidiyor.

tek anlamadığım nokta orda eleman kendi çocukluğunda olanlar olmasın diyemi alakasız bir çocuk için kendini feda ediyor. meh.

siz filmi bir daha izleyin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...