Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 prometyus vsden sonra beklentiler taban yapti herhalde, sirf sci-fi yonune bakinca bariz kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Silphatos said: izledim anlatmadı, benimki bozuk kopya mıydı OOOOF ZUHAHAHAHAHAHAH.Allah belanı vermesin yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bir gişe fimine göre olağanüstü bir senaryo. son on yılın en iyi 3 bilimkurgu filmi arasına girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 spo Zamanda yolculugu bul sonra loopera kendi gelecegini oldurt. Baskasi oldurse sifir problem yani. Bu nokta harici iyi film begendim. Ustteki nokta olsa zaten filmde olmazdi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Emekli ikramiyesini öyle aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Biliyorumda sonucta bir kayit sistemi var baskasi oldursun aga baba aciklasin versin ikramiyeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Gelecekte altın fiyatı daha ucuzdur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 tam anlatamadim sanirim. gene ayni sekilde gonderecekler ornegin benim yasliligimi benim gencligim yerine sen oldureceksin. gene ustundeki altinlari alip sisteme vereceksin onlarda benim gencligime. oyle duygusal bir sarki ile duraksama vs olmayacak yani. tanimayacaksin hic bir kosulda geleni. ama dedigim gibi nokta zaten zamanda yolculuk diger arkadaslarda demisler bu konsepti irdelersen bulursun milyon gedik. kisaca iyi film sonu cok hos olmus ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Gelenin kim oldugunu bilmiyolar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 gonderen biliyor ya abi. saati soyluyor nerede cikacagi belli. :) hep kendilerimi geliyor tesadufen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Vuranlar bilmiyo abi kimin geldigini, isin olayi o. sirtinda altin cikinca anliyosun emekli oldugunu. kimin geldigini onceden bilseler sistem sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 biliyom dave :) mafyanin basina bu gibi sorunlar cikmasin diye diyorum bu sekilde sacma yontem yerine baska bir sey bulabilirler. baskasina oldurt bitti gitti. kimse bilmiyorsa agir sicis olur film acisindan. herkes kendinin gelecegini tesadufenmi oldurmus oluyor yani. biliniyor yani kimin gelecegi vs , yoksa lopperlarin ana temasi olmuyor. yani kendilerini oldurup 30 sene emekli olma olayi. ha dersen filmdeki iki olay tesadufi onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sci-fi kısmı çok sıçış. logic'te kötü time travel'ı adam öldürtmek için kullanıyor filan çok saçma olmuş. ama film çekimler filan gibi incelendiğinde fena değil gidiyor. tek anlamadığım nokta orda eleman kendi çocukluğunda olanlar olmasın diyemi alakasız bir çocuk için kendini feda ediyor. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Abi spoilera alsan da milletin keyfine sıçılmasa. Zaten anlamamışsın filmi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 vibratör satıcısından film yorumu, damardan GİRMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ortalama bi sci-fi bence. SPOILER ALERT! ÜSTTEKİ MESAJLARA BAKMAYIN AĞIR SPOILER VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 meh düzeyinde bi filmdi bence bu. tabi yine bruce'un mekan basma sahneleri iyiydi bi de seth'in looperını ayaklarına çağırma sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kanuni said: biliyom dave :) mafyanin basina bu gibi sorunlar cikmasin diye diyorum bu sekilde sacma yontem yerine baska bir sey bulabilirler. baskasina oldurt bitti gitti. kimse bilmiyorsa agir sicis olur film acisindan. herkes kendinin gelecegini tesadufenmi oldurmus oluyor yani. biliniyor yani kimin gelecegi vs , yoksa lopperlarin ana temasi olmuyor. yani kendilerini oldurup 30 sene emekli olma olayi. ha dersen filmdeki iki olay tesadufi onu bilemem. Joker said: sci-fi kısmı çok sıçış. logic'te kötü time travel'ı adam öldürtmek için kullanıyor filan çok saçma olmuş. ama film çekimler filan gibi incelendiğinde fena değil gidiyor. tek anlamadığım nokta orda eleman kendi çocukluğunda olanlar olmasın diyemi alakasız bir çocuk için kendini feda ediyor. meh. siz filmi bir daha izleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 anlatsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kimse bilmiyor gelicek insanın kendisi olucağını, sırtındaki altından anlıyorlar. o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yazmisim ya abi onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yeni izledim. sevdim ya filmi. gayet sürükleyici ve güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 beynim yandı ya, sakin kafayla izlenmeli, yarısında kapattım sakin kafayla izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 iyiydi film de sadece "hepsini solo temizleyebileceksen bu kaçma vs olaylarına ne gerek vardı" dedirtmedi değil son kısımda. iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 buyuyunce bruce vilis olcağını ogrenınce o ozguvenle işte, yoksa yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar