Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bonepart gelirse gelirim. karpuz da getirsin, yazın iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 anket doldururken bana kufur eden arkadaslar, siz genede geleceginiz tarihi yazın, gelip yuzume edersiniz hemde kalabalık olması her zaman iyidir organizasyonların :D butthurtunuz iyileşir hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ankara diyonuz.hea olmaz o zaman. ben istanbul diye düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 istanbul anca halı saha harbici eventler angarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 3-3.5 yıldır neredeyse her pazar halı saha var olm, totalde dünyanın en büyük organizasyonu biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sahibi geldi gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 imamizer said: Paintsign'ın o sahasına 40-60 oyuncuyu anda sokmak 10-10 halısaha maçı yapmak gibi olur sanki. Hem paintsignda aynı anda kiralayabileceği o kadar çok marker var mı onu da sormalı. 40 oyuncuyu buyuk sahaya sokuyoruz biz, alanda sikinti yok. ayrica buyuk saha 40 alir, ortancasi 15 alir, kucugu 10 alir. 3 saha var artik markerda degil ama maskede patlariz ote yandan, 40 kisiyi ayni anda oynatiyoruz ama 60 icin ekipman getirmem lazim disardan, ki yapilir o da dert degil 2 saatligine maske bulmak. da, uzun sureli event yapalim, hem zegnayi opecek zaman olsun hem yiyelim icelim, 2 saatte butun organizasyon bitmesin derim ben, ama keyfiniz biler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Aaabi adam dedi zaten ellerimle mangal yapacam diye... Hos gecen eventin basligida "zegna'nin yeni evinde mangal partisi"ydi ama kisi sayisi patlayinca disardan soylemek zorunda kalindi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Nefr said: 40 kisiyi ayni anda oynatiyoruz ama 60 icin ekipman getirmem lazim disardan ankara'da 40 kişi çıkmaz zaten. başka forumlardan adam çağırırsak belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Su ana kadar ankete katılım 23 ü üye olarak yancılarla 31 kişi. Yani 40-50 katılım olsa 15 kişi fire versek yine 35 kişi. 35 kişinin yarısı kız olsa, onuna yarısı güzel olsa sdfaadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 net sayi ver sayi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tarihten haber var bosver net sayiyi brocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 allahını seven şu event'in nerde olduğunu söylesin, böyle leş bir event başlığı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ankarada nefrlerin mekanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 şu tarihe bi açıklık getirebilirsek ben de elimdeki içeceklerle ne yapacağıma karar vericem 28inde olmıycaksa hunharca tüketecegim tatilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 senkodan duydum :) oyle de ilgiliyim forumlarla. Paintball olacaksa ve Nefr ortamda olacaksa gelirim ben de. Iki vurup, 30 kere vurulup evime donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 -Deno- said: allahını seven şu event'in nerde olduğunu söylesin, böyle leş bir event başlığı görmedim. teknik faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sharky said: senkodan duydum :) oyle de ilgiliyim forumlarla. Paintball olacaksa ve Nefr ortamda olacaksa gelirim ben de. Iki vurup, 30 kere vurulup evime donerim. gel gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 arkadaşim açıklasanıza şu tarihi biz de işimize bakalım yüksek alköl diyorum finlandiya diyorum alla alla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 pascalnouman said: şu tarihe bi açıklık getirebilirsek ben de elimdeki içeceklerle ne yapacağıma karar vericem 28inde olmıycaksa hunharca tüketecegim tatilde nerde iceceksin gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ankara ne ya, öyle bir şehir mi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 pascalnouman said: arkadaşim açıklasanıza şu tarihi biz de işimize bakalım yüksek alköl diyorum finlandiya diyorum alla alla :/ Öyle bi durumda biz de sana gelebiliriz sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 -Deno- said: ankara ne ya, öyle bir şehir mi kaldı kırmızı kart, oyun dışısın. zombiler yedi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 en cok istenen tarihler 21 temmuz ve 28 temmuz gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kambersiz dugun olurmu la.. eheh olacak bu sefer valla.. ben gelemiyorum.. o tarihlerde.. ama temmuz ayi icinde banko ankara gozukuyor ;) haberlesiriz yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar