Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim eventler saglam olur, bilirsiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anket doldururken bana kufur eden arkadaslar, siz genede geleceginiz tarihi yazın, gelip yuzume edersiniz hemde kalabalık olması her zaman iyidir organizasyonların :D butthurtunuz iyileşir hem :D
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Paintsign'ın o sahasına 40-60 oyuncuyu anda sokmak 10-10 halısaha maçı yapmak gibi olur sanki. Hem paintsignda aynı anda kiralayabileceği o kadar çok marker var mı onu da sormalı.

40 oyuncuyu buyuk sahaya sokuyoruz biz, alanda sikinti yok. ayrica buyuk saha 40 alir, ortancasi 15 alir, kucugu 10 alir. 3 saha var artik

markerda degil ama maskede patlariz ote yandan, 40 kisiyi ayni anda oynatiyoruz ama 60 icin ekipman getirmem lazim disardan, ki yapilir o da dert degil 2 saatligine maske bulmak.

da, uzun sureli event yapalim, hem zegnayi opecek zaman olsun hem yiyelim icelim, 2 saatte butun organizasyon bitmesin derim ben, ama keyfiniz biler
Mesaj tarihi:
Aaabi adam dedi zaten ellerimle mangal yapacam diye...

Hos gecen eventin basligida "zegna'nin yeni evinde mangal partisi"ydi ama kisi sayisi patlayinca disardan soylemek zorunda kalindi..
Mesaj tarihi:
Nefr said:
40 kisiyi ayni anda oynatiyoruz ama 60 icin ekipman getirmem lazim disardan

ankara'da 40 kişi çıkmaz zaten. başka forumlardan adam çağırırsak belki.
Mesaj tarihi:
Su ana kadar ankete katılım 23 ü üye olarak yancılarla 31 kişi.
Yani 40-50 katılım olsa 15 kişi fire versek yine 35 kişi. 35 kişinin yarısı kız olsa, onuna yarısı güzel olsa sdfaadf
Mesaj tarihi:
sharky said:

senkodan duydum :) oyle de ilgiliyim forumlarla.

Paintball olacaksa ve Nefr ortamda olacaksa gelirim ben de. Iki vurup, 30 kere vurulup evime donerim.

gel gel :)
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

şu tarihe bi açıklık getirebilirsek ben de elimdeki içeceklerle ne yapacağıma karar vericem 28inde olmıycaksa hunharca tüketecegim tatilde

nerde iceceksin gelirim ben.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

arkadaşim açıklasanıza şu tarihi biz de işimize bakalım yüksek alköl diyorum finlandiya diyorum alla alla :/

Öyle bi durumda biz de sana gelebiliriz sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
kambersiz dugun olurmu la..

eheh olacak bu sefer valla.. ben gelemiyorum.. o tarihlerde.. ama temmuz ayi icinde banko ankara gozukuyor ;) haberlesiriz yine..
  • Yeni Oluştur...