Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 anket super olmus, ona gore bi ayar cekelim doldurunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 28 ine yuklenelim lutfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Doldurdum ben anketi tek geleyor muşum gibi yaptım ama duruma göre 2-3 arkadaşı entegre edebilitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kalacak yer ayarlarsanız gelirem hem ankara patilerini görmüş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 haydaa hep istanbul gibi düşünüyordum seviniyodum gitmeye bahane olur falan diye, Ankara daymış :) ben duruma göre bir ya da iki kişi misafir edebilirim, tam tarih belli olsun da tekrar konuşmak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramafeyki Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Fistan said: sipeyskeyk said: Ben gelirdim ama gelirsem linç edersiniz o yüzden gelmem. bişey olmaz sırt sırta veririz ben ikinizide korurum lan bişey olmaz. 'Ving ben ehiri' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 zaman ve fiyat uygun olursa gelebilirim ama paintball bilgim sıfır. bırak paintball'ı, küçükken elime su tabancası aldığımı bile hatırlamıyorum. isterseniz gelirim yine de uygun olursa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 NolaxThensbane said: kalacak yer ayarlarsanız gelirem hem ankara patilerini görmüş olurum. kalırsın bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Anket eklemeyi düşünemedim. Doldururken imkanı olanlar not kısmına bir gecelik misafir edebileceği pati sayısını da yazabilirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aramafeyki said: Fistan said: sipeyskeyk said: Ben gelirdim ama gelirsem linç edersiniz o yüzden gelmem. bişey olmaz sırt sırta veririz ben ikinizide korurum lan bişey olmaz. 'Ving ben ehiri'Abi forumun bütünü tarafından sevilmeyen 2 adamını koruyabilecek misin Aras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Eğlenmeye gelinen yerde tartışma çıkartacak kadar gerizekalı insanlar değilizdir ya pati olarak bence. Herkes için geçerlidir sanıyorum bu. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tartısma cıkmaz ne tartısması yahuu, asayişi 4 adet dobermannla saglıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 fede gelmez o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 gelir fede, dimi lan fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 fede gelirse internet devrimini yaparız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 anka paintball'ı aradım marker sorun olmaz aynı anda 70 kişiye bile ekipman verebiliriz diyor ama en büyük sahamız 8.000 metre kare olduğu için aynı anda 30 kişiden fazlasını tavsiye etmiyoruz diyor. öyle bir durumda 2 ye bölüp oynamak daha iyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 senko said: NolaxThensbane said: kalacak yer ayarlarsanız gelirem hem ankara patilerini görmüş olurum. kalırsın bende. sahi mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tarih bellimi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 belli diil ankete gore belirliyecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 NolaxThensbane said: senko said: NolaxThensbane said: kalacak yer ayarlarsanız gelirem hem ankara patilerini görmüş olurum. kalırsın bende. sahi mi ^^ Sahi tabi lan. Essek kadar ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Gelebilirim bende. Ama kalma filan deniyor, kaç günlük olacak event ? Kalma sıkıntılı, Ankara'yı pek bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tahminim cts baslayip pazar uyanana kadar uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kpssden sonra bi eskişehire gidicem, ankarada olursam gelirim tabi, dobermanlardan kaça kaça paintball oynarız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 valla 28'i haftası olursa gelirim, çok da şahane olur. bu arada evet kalcak yer lazım, o da ayrı bi mevzu. arabam yok ama otostopla falan gelirim ankaraya, fakir işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 istanbuldan gelecekler toplanıp gelsinler benzini bolusup ucuz olur baya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar