yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 haydi bakalım http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/galatada-icki-yasagi-basladi-haberi-56359 http://dipnot.tv/33488/Galatadaki-icki-ve-koku-tartismasi-sona-erdi-KAZANAN-TARAF-EMNiYET-OLDU.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çok iyi oldu geçen senenin sonlarına doğru boku çıkmaya başlamıştı iyice milletinin evinin kapısının önüne işeyen çapulcular dolmuştu heryeri hemen atlamayın içkiyi komple yasaklıycaklar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 puclic alkol olayını komple yasaklarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 doğunun ahlakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Abi helal derim bunun yapılmasını da sırf AKP YAPTI diye eleştirecekseniz. İzmir'de benim oturduğum sokaktaki pubların, rakı balıkçıların hepsi 12 den sonra kapanıyor, kapanmazsa zabıta gelip kapatıyor. Çünkü doğru olan bu, insanların yaşadığı yerlerde sabahlara kadar öküz gibi gürültü olmasına kimse müsade etmez. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kaynaklar muthiş.onu da geçtim gayet mantıklı karar semt sakinleri şikayet ediyorsa.ve oraya takılanlar düzeni bozuyorsa denicek laf yok böyle hükümeti eleştirmiş olmak için bi gazla yapılan haberler o kadar saçma ki anlatamam ha gerçekten adabıyla sokaklarda oturan içen insanlar arada kaynıyor ama yapacak birşey yok 20 milyon istanbul nufusu.ve it kopuk oranı yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 içki yasaklanmasına en çok kızanlarda haftada birden fazla içmeyen herifler ben ona tav oluyorum benim hayalim gece 2 den sonra tekellerde bile satmasınlar önce akrobatlar geldi kuledibine sonra sürekli oralarda içen insanlar(biz) sonra o çevrede içen diğer insanlar sonra karı var diyen abazanlar en sonda bağcılar sosyetesi benim bildiğim hikayesi bu kuledibinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tiner mi çektiniz bu neyin kafası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 of herkes akpci badem bıyıklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çok iyi olmuş cidden, rezillik boyutundaydı o bölgede yaşananlar artık, umarım benzer şekilde çöreklenilen her yere bu yasağı getirirler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bira topigindeki biralarin %80ini yasaklasalar yeter. hatta ceza bile kesebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dedim ve spark kafası yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 din yüzünden insanlar ölüyo, dini niye yasaklamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 benim de dinsizlikten ölen arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Din benimle inandığım şey arasında olduğundan pek beceremeyebiliriz o işi. Saçmalayanlara karşı birileri olsa orada daha iyi olurdu yasaklamak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ortam fena olmuyordu ya orada.Tabi bayağı oldu ben gideli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi yok ya çok rezalleti oralar her yer sarhoş sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 nolmuş abi size böyle herkes efendi efendi içiyordu gayet güzel ortamdı oralar birkaç sivil polis olur it kopuk olay çıkarttı mı onlar alır aşağıya işiyorlar mı, tuvalet yaptıracaksın galata meydanına bakan adamın da gürültüden şikayet etmesi zaten absürd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 memleket iyice sandnigger tier a doğru ilerliyo, millet de şakşaklıyo ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ben gittiğimde millet yerde oturuyor (turist falan dahil) takılıyorlardı ama gündüzdü. Dediğim gibi kontrolü sağlayacak birileri koysalar daha mantıklı olurdu yasaklamak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sparkcaster said: memleket iyice sandnigger tier a doğru ilerliyo, millet de şakşaklıyo ya inanılmaz Vahhabilik ithal edildi resmen ülkeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sparkcaster'la aynı fikirde olduğuma inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Loex said: içki yasaklanmasına en çok kızanlarda haftada birden fazla içmeyen herifler ben ona tav oluyorum bu zihniyet de çok kolpa he içki içmesine dahi gerek yok insanın yasaklara karşı olması için ama gel de anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kökten satışı,üretimi yasaklansın niye uğraşıyorlar bu kadar? Yok tencere de kaynayan kurbağa misali yavaş yavaş ısıtıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 geçen trene bindim, treni 5-6 kişilik ecnebi grup keşvetmiş. almışlar efesleri. yollanıyorlar güneye. allahtan trende tuvalet var da yerlere işemedi gavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar