Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Guild Wars 2'nin çıkış tarihi sonunda açıklandı. Oyun resmen 28 Ağustos'da başlayacak. Oyun başlayana kadar son 1 beta haftasonu daha olacak. Son Beta Haftasonu 20-22 Temmuz arası olacak. kaynak: http://www.arena.net/blog/announcing-the-guild-wars-2-launch-date Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tarih güzel. insanlar d3'ten sıkılmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tarih güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya hiç takip etmedim de, bunun betalarından birine girmek için napıyoruz? 28inde çıkıcakmış madem de pc kaldırır mı diye denemek lazım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Birinden account isteyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 alaaaaaah!! http://www.youtube.com/watch?v=uo_2zyPkgGg&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 patlamadi mi abi o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lan eylül'ün birinde ülke değiştiricem ben =( zaten beta sürecindeki makinem kaldırmadığı için oynayamadım. komple satıcam bu gidişle accountı birine. piç oldu oyun bana daha çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Hayırlı olsun =) 25inde early access var. Yani 25inde başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oh be, super haber. edit: http://www.arena.net/blog/announcing-the-guild-wars-2-launch-date guzel yazi olmus. year of the dragon.. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Oski said: lan eylül'ün birinde ülke değiştiricem ben =( zaten beta sürecindeki makinem kaldırmadığı için oynayamadım. komple satıcam bu gidişle accountı birine. piç oldu oyun bana daha çıkmadan. talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ras olm ben sana alirim account istiyorsan. cok ciddiyim btw. bunu sana acc. i verdigin gun de soylemistim hatirlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Şimdi pahalı abi, ucuzlasın alırım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 peki abi ne zaman istersen, bende bir acc hakkin var unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Oyun güzel olsun da, şöyle akşamları iş çıkışı vakit geçirip kafa dağıtabileceğimiz güzel bi ortamımız olur skype ventli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Eh iyi bari 20 gün oynayabilecem 8-). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Qahlel said: Guild Wars 2'nin çıkış tarihi sonunda açıklandı. Oyun resmen 28 Ağustos'da başlayacak. Oyun başlayana kadar son 1 beta haftasonu daha olacak. Son Beta Haftasonu 20-22 Temmuz arası olacak. kaynak: http://www.avalonauxilium.com/index.php/mmo/guild-wars-2/item/42-gw2-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F-tarihi ilk sizin guilde haber vermiş heralde arena net o yüzden guild linki koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Arkadaşta kronik link verme hastalığı var, daha hassa olalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 @Sparkcaster guild???? lol..... @dreagloth aynı açıklamayı 2 kere yapmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Gereken açıklamayı ben yaptım nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 güzel vakit. işe başlamadan önce 3 haftada 80'leriz, sonra ver elini pvp, wvwvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aa sen daha başlamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 çıkış tarihi güzel,yazın zaten işler çok oluyor pek oynayamazdım oyunu daha erken çıksaydı.Oyun çıkana kadar bir iki eksik var onları da kapatabilirim. ayrıca şöyle ''istikrarlı'' bir mmo deneyimini özlemiştim,umarım gw2 ile tekrardan bu deneyimi yaşayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar