Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 haber: "Avrupa Komisyonu’nun bir halkla ilişkiler hamlesi daha geri tepti. Bilim dünyasındaki kadınların sayısının artırılmasını desteklemek için hazırlanan “Bilim: Bu bir kız işi” isimli video cinsiyetçi olduğu gerekçesiyle eleştirilerin odağı oldu." http://www.hurriyet.com.tr/planet/20864619.asp siz ne dersiniz bu işe beyler? buda reklam: video öncesi reklama dikkat! http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34338/0/1/-kiz-isi-elestirilere-hedef-oldu.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 reklam güzel mesaj veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sarışını nefessiz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gerizekalı lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Off iş yerindeyim ne korkudan spo yu bile açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bu ne salak bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 harbi gerizekalı bu AB. Daha önce yaptırdıkları reklam da ırkçılık içeriyordu. Hangi reklam ajansıyla çalışıyorlarsa ağır kazıklıyolar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eyvallah kardeş duşa soktun yine allahın sıcağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi sert konuşmayı gerçekten seviyorum. 1. kadın ve bilim = lol... kusura bakmayın ama bilimde başarılı kadın sayısı = bilimde başarılı erkek sayısı * 0.003 falan gibi bişiydir herhalde. 2. reklamdan şunu anladım. kadınları lab.a soksak fashion show yapıp makyaj malzemesi üretebilirler belki. 3. şöle bi reklam yapsalar çok daha güzel olur. tr için diyorum tabii bunu. belli başlı üni.ye girip. sonra üni bittikten sonra çalışmayıp, evlenip çocuk yapan kadınların bir çocuğunun üni.ye gitme hakları ellerinden alınsın lütfen. oraya girip gerçekten değişiklik yaratabilecek birisinin üniye girişine engel oldu çünkü bu salak karı. lan üni. koca bulma yeri mi gerzek? hatta yüksek lisans da yapıp evlenip çocuk yapmışsa iki çocuğu da üni.ye girememeli. denge ancak böyle sağlanır. ondan sonra sıkıyorsa bilim yapmasınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu ne lan spice girls klibi izliyorum zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 noldu lan annen cok okumak istemis okuyamamismi yerinimi kapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yok lan hep senin ananı, kız kardeşini, gelecekte de kızını falan düşünüyorum. hep ondan bu çabalar. hepsi senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Dün kimyada yüksek yapan bi arkadaşla facebookta konuştuğum dialog geldi aklıma. direk alıntılıyorum kızın dediklerini "labta yemek yerim dizi izlerim face de takılırım bugün ayna cımbız bile getirdim abartıp :P" kadınların bilimden anladığı bu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 cidden girip okuyor, sonra hiçbir işte çalışmayın sıradan bir şekilde evde oturuyor. gıcığım buna abi. o zaman ne bok yemeye okuyorsun? git tırt bişiler oku bari hobi olarak okuyacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kötü değil, zaten smart is the new sexy trendin de gideri var. burda tribe girenleri anlamak mümkün değil, bütün kızlar süs bebeği olcam ben diye dolaşcağına biraz da kafalarını doldursunlar. yüksek lisansa giren erkekler de bilim yapıcaz diye girmiyor ki. çoğu CV'ye yazıcak veya iş bulana kadar vakit harcayacak yer olarak görüyor master'ı. bence reklam sexist değl ama reklama yapılan yorumlar sexism kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi kızları boşverin.en kötü kocaya gitme kartları var.takılsınlar kafalarına göre ahha ya biz. askerden mi kaçalım iş mi bulalım.sevgili mi besleyelim bilim mi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi bilim yapmayıp başka bi işte çalışanın da çocuğunu kesinler.. yani üniye girişini kessinler. bişiler yapacaklarsa gelsin lan millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya universite giriş sistemi bok yapılcak bişi yok çoğu bu tarz bölümlere girenler ne oldugunu anlamadan etmeden giriyor yani o bölüme 100 kişi giriyorsa 5 tanesi inanarak yapıyordur bence misal bundna önceki kız arkadaşım genetikten mezun olmak üzereydi.6 senedir pişman oldugunu söyleyip duruyodu.şuana kadar bu tarz bölümlerde okuyupta bilimle ugraşana denk gelmedim valla çevremde fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 o türkiyede sistemin bokluğu, zaten üniversitlerin hepsi aile çiftliği gibi. burda 4 yılda yapcağın yayını yurtdışında 3 ayda yapar gelirsin. yani bilim yapsan ayrı bir dert bilim yapmasan ayrı bir dert. ben gençlere üzülüyorum, gerçekten çoğu master'ı iş bulana kadar geçirmelik zaman olarak görüyor. ama bunları geçip reklama bakarsak, bilim yapmak feminenliğinizden kaybetmenize sebep değil demek istemiş. güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: 2. reklamdan şunu anladım. kadınları lab.a soksak fashion show yapıp makyaj malzemesi üretebilirler belki. videoyu hazırlayanların bilimden anladığı anca bu kadarmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kurisu http://z5.ifrm.com/30048/183/0/p1062719/Kurisu_Makise___Otaku.png is not amused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 biscolata erkekleri de koysalarmış olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: abi bilim yapmayıp başka bi işte çalışanın da çocuğunu kesinler.. yani üniye girişini kessinler. bişiler yapacaklarsa gelsin lan millet. Gören de zaman makinası buldun sanır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bulmadığımı nereden biliyorsun? illa zaman makinesi mi bulmak lazım a sersem şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Uçan kaykay da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar