Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu sekilde asagilandiktan sonra donup sen malsin heralde derdim ama uzatmazdim. ne de olsa bunu yapan kizin kafasi basmiycak neden asagilama olduguna. kenid kendine anlayamiyosa hic zaman kaybetmeye gerek yok. bir de 10penny diye dusundum ben. 10 POUND mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 10 penny verse elini pıçaklardı kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yanimdaki kiz 10 poundu versin sokaktaki adama, o kizi ben bicaklarim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 pound degil ya cahiller, penny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ha iyi. az kalsin sokakta para isteyen zencilik isine giricektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 /thread iri yarı zenciyi görünce kız panikleyip verip parayı savmış durumu başından olaybundan ibaret, ani bir karar yani ben orda bellanın oturup sakin sakin düşünüp bişey tasarladıgını düşünmüyorum. kavga cıkarmazdımda noluyo kız derdim konusurdum ben olsam benzer durumlarda sürekli ikilem oluşmasın diye ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 parayı vermen ayıp olmuş hadi gidelim falan diyebildin direkt. burda sen haksızsın çok net biçimde ha çocukta haksız çünkü sen korkmuşsun gitmek istemisin o yüzden kestirme yolu bulmuşsun bu meseleyi büyütmeye gerek yok. lan karı neden verdi parayı diyip sırtından sopayı karnın sıpayı eksik etmeyip yoluna devam edebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 en mantıklısını yapmışsın.saçma sapan bir kavgayı önlemişssin.adam belki bıçakla sevgilini ikiye bölcek senide kaçıracak.bilemezsin.insanoğlu bu.sen en iyisini yapmışşsın.keşke senin gibi bir sevgilim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben hayatda demem yani /ya sen niye garışıyon gızım filan.onu diyen adam koçç burssuzzz tarzı bir adam geliyo böyle retinalarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kızla kavga çıkarmaya gerek yok ama öyle tiplere para uzatırsan iyice dadanabilirler. Genel olarak para vermeyi bırak, hiç muhattap olmamak gerekiyor. edit: aynen bunu yapardım: Daesu said: kavga cıkarmazdımda noluyo kız derdim konusurdum ben olsam benzer durumlarda sürekli ikilem oluşmasın diye ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 öyledir zaten. bende laf dalaşına da girmem karşıda ki herifle. çok mu betayız neyiz acep8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi esas şunun yarattığı psikolojiyi açıklasak. stiving howkins bile çaresiz kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaa oralarda çok mu zor durumdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hayır. ama derail olmuş konuları görmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sorun değil ya zaten. banlamam seni korkma. izin verdim. koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaa şuan ağlıyorum, bu yaptığpın hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ona da yaşasın! ya kusura bakmayın ama bu boktan konunun 7sayfadan sonrası baymadı mı? artık bi renk vermenin zamanı gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Terazine abandım pampa emeğe saygı rep rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o resim yalan, ben t-shortumu ıslatıp çıkyıyorum sokaga, 5 dk geçmeden kuruyo!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Trabzon ekmeği gibi mübarek nah beele, ısıra ısıra yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kız çekti gitti siz hala ne konuşuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Cuce said: copry said: Empati yapıyorum da bana ısrar edecek kadının biri ben para vermiycem , ben kadınla konuşurken sevgilim uzatıcak vericek parayı ben de kavga çıkarıcam . lol Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor , aynı durumda babam kalkıp olay çıkarmaz şahsen . ay pek bi cirkinmiş be iyyyyğğ. olgunluk memeler cıkınca olmuyo demek istedim valla. ne demiş şopenaur? demiş ki, kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır, fakat bu yüzden gelişimleri de durur bir noktada. fakat erkek geç olgunlaşır. geç olgunlaşan güzeldir. daha çok gelişir, daha iyi olur. ha, gerek var mı şopenaur a? yok. lisede azıcık kızları sadece akşam banyoya malzeme için izlememek gerek. konuyla ilgili şöyle bi hikaye anlatayım; yıllar önce, kardeşim, babam ve ben, yolda yürüyoruz. bi sarhoş dadandı. babam herşeyi alttan aldı. ne derse, ne taşkınlık yaparsa, alttan aldı ve sonunda sıkılıp gitti. tabi bi üzüldüm. sonuçta sokaktaki çocuklar, "benim babam, senin babanı döver dediğinde, benimki alttan alır" mı diyecektim artık? sorduğum zaman da babama, siz varsınız demişti. ergenlik zamanında, erkeklik taslama dönemlerimde tabi mantıksız geliyordu. yok, çocuklarımın yanında bi ayyaş gelecek, artistlik yapacak, onun ben alla... şimdi doğru olan emekli polis olan babamın yaptığı. eğer ki, böyle bir durumda, kişinin önceliği, erkeklik gururuysa, egoysa, taşaklarıysa, kusura bakmasın, daha gerçek erkekliği anlayamamış, küçük bir erkek çocuğudur. çünkü koruması gerekenin farkında değildir. ha oldu, kız arkadaşına el attı, laf attı. gönder kızı evine. yap erkekliğini. 10 penny için olacak şey değil kızın kendisini rahatsız hissetmesine neden olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: Trabzon ekmeği gibi mübarek nah beele, ısıra ısıra yiyecen Öfff gidiyim de babaannem bi ekmek yapsın sobada şöyle sıcak sıcak, içine yağ koyup yiyim , nasıl canım çekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bu salak konuyu 15 sayfa tartıştığınıza inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar