throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls??? bu ne ya liseli misiniz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Dei said: böyle birşey için, gerçekten tehlikeli olabilitesi bir adamı, benim de erkeklik gururum o an mantığımdan daha baskın olduğundan, tehlikeliyse BEN DAHA TEHLİKELİ OLURUM LAN moduna geçmiş olduğumdan, göremeyebilirim. orada kız daha mantıklı davranmışsa, tebrik edilmeli. apış arasındaki bir çift taşağın varlığından emin olan adamın yapacağı davranış budur arkadaş. sonunda da bana güvenmiyor musun diye kızan adam da, zaten kendisi de güvensizlikten müzarip olduğu için o kadar sinir yapar. coprynin de dediği gibi, olgunlukla da alakalı bi durum. sarılmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 throine said: şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls??? bu ne ya liseli misiniz ahah. snn be slkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bu topiği sadece şu cevabı duymak için açtın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 just another Bella topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 99 olumsuz, 1 olumlu beyler haksısız, dağılalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Hayır bir de çocuğun hikayesini duysak keşke, ana bacı sövmüştür arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 zenciye de soz hakki verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya ahah amma drama çıkarttınız şu durumdan, bizim aramız bozuk değil, o kadar sinirlendiği için özür diledi sonra. topiği açma sebebim insanlar ne düşünüyo idi, bu. önemli bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sevgilin bu olaya sinirlenmiş.Geldin açıklayın dedin açıkladık.Sonra başka insanlar ben olsam böyle tepki vermezdim demiş.Oh rahatladım dedin.Damüstündesaksağanvurbelinekazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kizin dövün zenciyle cikin gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 insanin kendini hakli hissetmesi icin topik acmasi yeni bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 burdan ve yakin arkadas cevresinden gelen "evet, haklisin" yorumlariyla sarj olup trip atmaya hazirlaniyor cocuga. edit: atmis bile Bella said: o kadar sinirlendiği için özür diledi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir arkadaşım ekolsüz topic açılmış 10p nedir pound mu yoksa ayrıca zenci nedir neden ırkçılık yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 olay haklı hissetmek ya da hissetmemek değil. sadece neden böyle düşündüğünüzü merak ettim fakat konu dağıldı. burda verilen cevaplar gelecekte davranışımı etkilemeyecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 orada mevzu 10 kuruş değil eğer saçma sapan biçimde para istiyorsa tabiiki verilmez. sen parayı mvererek erkek arkadaşının düşüncesine saygısızlık etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kiz arkadasim benzer bir mallik yaptiktan sonra bir de gelip 'internete sordum, hakliymisim' diyerek ikiye katlasa malligini, cebine 10 kurus koyup yollardim. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kızlara karşı çok önyargılısınız arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adam öyle düşünmüşse bence oda dayak diyeceğini düşünüyomuş ezikmiş. seninde o yüzden yaptığını sanarak öyle olmuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 AGAYIN POHUN ÜSTÜNE POH OLUR MU LA derdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 İlk mesaja; kız haksız adam daha da haksız. Ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 nomsaR said: AGAYIN POHUN ÜSTÜNE POH OLUR MU LA derdim ben olsam. ahahaha hatırladım ya asdsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bella said: kızlara karşı çok önyargılısınız arkadaşlar. hala olabildigince kendini rahatlaticak dusunceler pesindesin. zenci vs kamil ve cetin olsa, kamilden para vermedigi noktada cetin cikarip parayi verirse haksiz. kamil'in bi bildigi var ki para vermiyo adam yoksa aptal degildir 1-2 euro verip gondermeyi akil edemeyecek kadar. cetin'in enseye saplagi koyup bi daha atlamamasini soyleyerek yola devam edilir. zira cetinle turk kizini swapliyinca kamil instant haksiz konuma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar