Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls.

Bella

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

bu olaylarda çok net hayır diyip sonrasında sorulan sorulara da hayır hayır hayır hayır diye cevap verebiliyorum.

kıza da parayı uzatırken hayır hayır hayır der. burnuna vururdum hafifçe.

eğitim çok önemli

ahahah

dogru tepki budur bence de
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya ben verdim 10p olay uzamasın diye.

10 pound?

Hayatta vermem 10 pound. 10 kuruş belki.

Bi de sen olay uzamasın diye bunu verdin de siz para verdikçe bu adam aynı şeyi yapmaya devam edecek. Gidecek başka işsiz güçsüzlere "bak abi böyle tehditkar tehditkar 10 pound isteyince %90 veriyorlar diyecek" bu sefer bu adamaların sayısı artacak falan. 10-20 senelik süreçlerden bahsediyoruz burda. Bunun yapanlardan biri bir gün alkollü olacak, vermek istemeyen birini öldürecek falan. Bu insanları cesaretlendirmemek lazım kısacası.

Dalaşa girmeden veremem deyip yürüyüp geçeceksin yapışmaya çalırsa param yok git falan diyip devam edeceksin yoluna. 10 pound için de kavgaya girmek salaklık olur gerçekten sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ha 10 peni de veririm çok tehditkarsa

sun tzu ne demiş, en iyi general kendi durumunu karşısındakinin gücüne göre analiz edebilen generaldir demiş. karşıma hayvan gibi bir azman çıkarsa ve gerçekten kavga etmeye niyetliyse, nispeten yapılı bir insan olsam da hayatımın 10 senesini oturarak bilim çalışmaya harcamış biri olarak provakatif hareketler yapmam sdf
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi sabah 5te bir barın önünde birini boğazından bıçakladılar. adam inanılmaz kan kaybetti ve muhtemelen ölücek, ambulans falan da geç geldi. önce kavga başladı sonra ne oldu ne bitti anlamadan adamı bıçaklamışlar, pencereden gördüm. insanın ne taşıdığı belli olmuyor.

tamam karşındaki insanın düşüncesine saygı duymayıp o parayı vermek hoş bir davranış değil fakat, erkeklerin çoğunda da yanında kız varken karşındakine diklenme durumu vs var yani. şimdi o adam da böyle birşey taşıyor olsaydı değer mi? gitti işe adam pisi pisine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...