DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Boş şeyler bunlar vermiş bitmiş kaba tabirle ... davası olmazmış. O yüzden tartışma yaratıp kızın canını sıkmaya değmez. Ama o gün banada birşey aldırırdım kesin baya tuzluda olsa madem gereksiz adamlara verebiliyorsun diyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kızın verdiğiyle adam giderse, kızmak için boş yere dayılanmaya gerek yok erkek tarafı olarak. Gönderememişsin adamı, kız da uzatma diye 10 kuruş atmış. Gönderseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Millet nasıl neler neler triplere bak, ne kadar sorunlu adam var ya. Ulan para veriyosun ya, sokaktaki apaçiye ya, hergeleye. Neyini sorgulucan. Adamlar nişandan önceki takı merasimi sendromlarına getirmişler olayı. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Allah derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Allah işte lan tanışmadınız mı siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 senko said: Allah derken? Google it you moron koyun biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Adam zenciyse uygun davranmışsın, OZda net görülmüştür, sadece dövmekle bırakmıyo bu zenciler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 adamla az inatlaştıysam verirse de uzatmazdım konuyu, ama zaten kız arkadaşınız azıcık size uygunsa adamla inatlaştıktan sonra acımış olsa bile çıkarıp yanınızda para vermez, en fazla "keşke verseydik yazık mazık" diye çemkirir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 balon said: kızın verdiğiyle adam giderse, kızmak için boş yere dayılanmaya gerek yok erkek tarafı olarak. Gönderememişsin adamı, kız da uzatma diye 10 kuruş atmış. Gönderseydin. abi hahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hadi beyler konuyu ayakta tutalım ben üç meşaz katkı yaptım sıra sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 goldbären said: balon said: kızın verdiğiyle adam giderse, kızmak için boş yere dayılanmaya gerek yok erkek tarafı olarak. Gönderememişsin adamı, kız da uzatma diye 10 kuruş atmış. Gönderseydin. abi hahaha süper ben olsam parayi kiza verip gonderir, zenciyi evinden aldirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kayserili olsa zenciden para alır, kıza mantı açtırtır ve başını bağlatırdı kızın. yerde oturup mantı yerken, bıyıklarına bulaşmış yoğurt ile son bulurdu olay.. erler film sundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 önce döverdim sonra ayrılırdım, sonra özür dilerdim. sonra bi daha dövüp cami avlusuna bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: bu olaylarda çok net hayır diyip sonrasında sorulan sorulara da hayır hayır hayır hayır diye cevap verebiliyorum. kıza da parayı uzatırken hayır hayır hayır der. burnuna vururdum hafifçe. eğitim çok önemli ahahah dogru tepki budur bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kiza 10 kurus veririm, adamin koluna girer giderim dicem olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kız arkadaşım parayı verdikten sonra ben de zenciye bana neden 10p vermesi gerektiğini uygun bir dille izah eder, verirse parayı cebime atar, şakaya vurup yola devam eder; vermezse de tamam diyip gider, kızdan da ayrılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bella said: ya ben verdim 10p olay uzamasın diye. 10 pound? Hayatta vermem 10 pound. 10 kuruş belki. Bi de sen olay uzamasın diye bunu verdin de siz para verdikçe bu adam aynı şeyi yapmaya devam edecek. Gidecek başka işsiz güçsüzlere "bak abi böyle tehditkar tehditkar 10 pound isteyince %90 veriyorlar diyecek" bu sefer bu adamaların sayısı artacak falan. 10-20 senelik süreçlerden bahsediyoruz burda. Bunun yapanlardan biri bir gün alkollü olacak, vermek istemeyen birini öldürecek falan. Bu insanları cesaretlendirmemek lazım kısacası. Dalaşa girmeden veremem deyip yürüyüp geçeceksin yapışmaya çalırsa param yok git falan diyip devam edeceksin yoluna. 10 pound için de kavgaya girmek salaklık olur gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 peni abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ha 10 peni de veririm çok tehditkarsa sun tzu ne demiş, en iyi general kendi durumunu karşısındakinin gücüne göre analiz edebilen generaldir demiş. karşıma hayvan gibi bir azman çıkarsa ve gerçekten kavga etmeye niyetliyse, nispeten yapılı bir insan olsam da hayatımın 10 senesini oturarak bilim çalışmaya harcamış biri olarak provakatif hareketler yapmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kavga etmeye niyetliyse, banka hesabini versen de yersin o dayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 öyle kavga etmeye niyeti değil para vermezsen kavga etmeye niyetliyse manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cok fazla bilinmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 x,y,z den başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cumartesi sabah 5te bir barın önünde birini boğazından bıçakladılar. adam inanılmaz kan kaybetti ve muhtemelen ölücek, ambulans falan da geç geldi. önce kavga başladı sonra ne oldu ne bitti anlamadan adamı bıçaklamışlar, pencereden gördüm. insanın ne taşıdığı belli olmuyor. tamam karşındaki insanın düşüncesine saygı duymayıp o parayı vermek hoş bir davranış değil fakat, erkeklerin çoğunda da yanında kız varken karşındakine diklenme durumu vs var yani. şimdi o adam da böyle birşey taşıyor olsaydı değer mi? gitti işe adam pisi pisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bak hâlâ özür dilememiş. burada lakırdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar