S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25182932 özel yetkili başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 e zaten überbaskan yapmıycaklarmı bunu, neden şimdi ugrasıyolarki. bosuna production harcıyolar. wonder'ı acana kadar wealth abansınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ayol demokrasi işte,begenmiyorsan cekip gidersin ülkeden ne gerek var onca tantanaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://fc00.deviantart.net/fs33/f/2008/310/3/3/the_Fifth_of_November_2008_by_xD00Rx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 başbakanı kapatmışlar sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Karea said: başbakanı kapatmışlar sandım bi an yoo dostum yoo,sadece biraz daha demokratikleştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 takrir-i sükun model 2012 said: Yayın hizmetleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlık ve bağımsızlığına, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı olamayacak; ırk, dil, din, cinsiyet, sınıf, bölge ve mezhep farkı gözeterek toplumu kin ve düşmanlığa tahrik edemeyecek veya toplumda nefret duyguları oluşturamayacak; terörü övemeyecek ve teşvik edemeyecek, terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremeyecek. deli saçması şeyler. yıl 2012 olmuş neymiş yayınlar Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı olamayacakmış. kuzey kore kafası tam. terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremeyecek. bu maddeyle de savaş basınına gün doğdu. uludere'yi böyle unutturmaya çalışacaklar. halkı uyutacaklar. rte raydan çıktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 helal olsun adama,atatürkü geçtim padişahların bile alamadığı yetkileri elinde toplamaya başladı,yakında kutsal cihad ilan ederse şaşırmamak gerekecek galiba D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hmm, yargıyla savcıyla yapamadığını böyle yapacak. vay be, en başından yapaydı ya uraşmayaydı hakim savcı öym falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 doverler ya donmuyorum turkiyeye murkiyeye tasari falan da degil, resmen onaylandi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hayırlı uğurlu olsun. iyi günlerde kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 throine said: takrir-i sükun model 2012 said: Yayın hizmetleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlık ve bağımsızlığına, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı olamayacak; ırk, dil, din, cinsiyet, sınıf, bölge ve mezhep farkı gözeterek toplumu kin ve düşmanlığa tahrik edemeyecek veya toplumda nefret duyguları oluşturamayacak; terörü övemeyecek ve teşvik edemeyecek, terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremeyecek. başbakan televizyona çıkamayacak o zaman yihuuu o wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 YETMEZ AMA EVETÇİLER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 throine tayyibi eleştiriyor, anlamadım throine faziletçi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Damga vurmayın insanlara kendi açısından eleştiriyor yada savunuyor herkes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çok yavaş gelişmeler bunlar iç bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 eleştirilecek yanını eleştiririm, gerektiğinde tebrik de ederim. normal olan da bu zaten. tabi "istemezükçülere" ve yapılan her şeye bok atan kitleye bu durum anormal gelebilir. demokratik sistem içinde evrensel standartlarda muhalefet anlayışından yoksunlar ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ya bazen ciddi anlamda gurur duyuyorum adamla. yahu atatürk bile bu kadar rahat hissetmemiştir bu ülkeyi kurarken(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 said: alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapıcı madde kullanımı ile kumar oynamayı özendirici nitelikte olamayacak. Yayınlar, müstehcen olamayacak; said: Sinema ve televizyon için yapılmış filmler ile haber bültenleri, planlanan yayın süreleri 30 dakikadan fazla olması halinde, her 30 dakikalık yayın süresi için bir kez olmak üzere, reklam ve tele-alışverişle kesilebilecek. — Dini tören yayını içine, hiçbir şekilde reklam ve tele-alışveriş yayını yerleştirilemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 BlackLabelSociety said: ya bazen ciddi anlamda gurur duyuyorum adamla. yahu atatürk bile bu kadar rahat hissetmemiştir bu ülkeyi kurarken(!) rte de yavaş yavaş atatürkvari uygulamalara imza atıyor yaşam tarzına karışma, basına müdahale vs. derken. içkiden başladılar, yakında türbansız sokağa çıkmak yasaklanırsa şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Nedense bana samimi gelmiyo senin RTEyi yada hükümeti eleştirmen. Hani Atatürke laf edebileyimde ucu kime dokunursa dokunsun önemli değil mantığıyla yazıyorsun sanki. Edit: Yada bana öyle geliyodur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 megetege said: Edit: Yada bana öyle geliyodur bilemedim. sana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 onun amacı atatürk'e laf atmak zaten atatürkvari hareketmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Vay anasını arkadaş adamın karşılaştırdığı şeye bak hadi bi git ya...Atatürkvariymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Karea said: başbakanı kapatmışlar sandım bi an Aynen , sen sus geç şu köşede otur ağla dediler sandım da nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar