Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yol tarifi lazım bana tam olarak. Şenesevler Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:48/26 Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yürüyerek mi gidek gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 17 nolu otobüs o caddeden geçiyormuş. ıhım minibüs de geçer o zaman herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Tam olarak neresine gideceksin bilmiyorum ama şemsettin günaltay caddesi dediğin yerin halk arasında ki adı minibüs caddesi. ne taraftan geleceksin ne yapacaksın söylememişsin ama bu cadde üzerinden geçen minibüslere yada 17 numaraya bin. Damla Pastanesinin oralar şenesenevler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 maltepeden gelicem ya minibüs caddesinde benim ev de. direk o caddeyse no proplem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://goo.gl/maps/OkrB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sene 2012 hala forumdan yol tarifi istemek, bu adam internet modu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kız meselesi herhalde, eli ayağına dolanmış adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben size güveniyorum googlea değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de google a guveniyorum.. cidden. biri mesela tarif ediyo bana diyorum yok gerek yok adresi aldim yeter. kimin geek, kimin people person oldugu belli buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ya bu ferit ne gadder dangalak bir adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 HADİ BUNU DA SÖYLEMEYİN HADİ BUNU DA TERSLEYİN CUMHURİYET MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. NO:38 41240 ÇAYIROVA / KOCAELİ google mapte yerini buldum da nasıl gitcem lan ben buraya? mapte bulmak için alpla plastik izmit yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 forum.paticik.com/read.php?13,6254300 benzeştirdim aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar