goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 garibim ya, sağlam kurtulmasına sevindim. komşunun bahçesine girdiyse haketmiştir demiş amerikalı yorumcularımız da. SECOND AMENDMENT kafası http://www.youtube.com/watch?v=JPsuLsJR5LI "top comment" said: taking a arrow to the knee cat:BITCH PLEASE sdfs
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sevgili Ahmet bey, Ben aile doktorunuz ve veterineriniz Samim S. Kedinizin kafasına ok saplandı, Çocuğunuz Fuat makinayı yüzüğe sıkıştırdı ve küçük kızınız hamile. Tebrikler! İmza: Samim S.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bugün cidden iğrenç bir gün ya. haberler de iğrenç. ne kadar boktan bi dönem bu. zaten günümün iğrençliğini buraya attığım mesaj sayısı ile oranlayabiliriz.. wolfram gibi grafik çizeyim ben gidip.
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kasıtlı yapıldıysda yapanın annesine de ok
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 :( canım nasıl duruyo sakin sakin euh
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yazık ya kıyamam yavruma, iyi veterinermiş kurtarabilmiş hayvanı
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Tam vingthorluk topik. Burdan amerikaya yüzer şunu görse. Sahi nerde aras? Bu adamı bulmaya falan mı gitti acaba?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tv deki başlık efsane " CAT SHOT "
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 axedice said: Tam vingthorluk topik. Burdan amerikaya yüzer şunu görse. Sahi nerde aras? Bu adamı bulmaya falan mı gitti acaba? vingthor gibi güzel insanları her mahalleye yaymak istiyorum. yasalar sebebiyle insanları öldürüp işkence edemedikleri için içindeki vahşet duygularını hayvanlarla tahmin eden herkesi bi güzel pataklayıp sakatlasın diye
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 https://www.google.com.tr/search?q=cat+arrow+head&hl=tr&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xJ3pT_u3LYf44QSewv38DQ&ved=0CDIQ_AUoAQ&biw=1440&bih=749 abi.. bu ne lan.. tek olay bu değilmiş yalnız birileri bildiğin kedileri hedef tahtası yapıyor
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aynen öyle daha önce de görmüştüm böyle olaylar haberlerde. insanlar resmen hatalı üretim ya. tanrı insanları kendine taptıracağına kedileri, köpekleri falan taptırsın insanları da yok etsin abi heh. ben utanırım lan "her insan beni yansıtıyor" demeye sfds
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oha boyle bir spor var galiba. bir de araya bi cocuk karismis.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 nadiren de olsa turnuvalarda falan dikkatsiz okçuların başına öyle şeyler gelebiliyor, kafa olsun bacak olsun kol olsun falan. ben bir kere duymuştum okçuluk dersi aldığım hocadan ama hangi organdı hatırlamıyorum bacaktı sanırım
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bizim okcumuz vardı, baya bi sene oluyo. kafasıan ok girmişti kurtulmustu cocuk.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 axedice said: Tam vingthorluk topik. Burdan amerikaya yüzer şunu görse. Sahi nerde aras? Bu adamı bulmaya falan mı gitti acaba? kayak across atlantic.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ardeth said: nadiren de olsa turnuvalarda falan dikkatsiz okçuların başına öyle şeyler gelebiliyor, kafa olsun bacak olsun kol olsun falan. ben bir kere duymuştum okçuluk dersi aldığım hocadan ama hangi organdı hatırlamıyorum bacaktı sanırım 2006 gibi işte, baska bi hocanın okcusunun basına g3elmişti, hedefe ok alamya giderken baska okcunun mallığı yüzünden kafasının arkasından vurulmus cocuk. kurtulmustu ama sans eseri.
Öne çıkan mesajlar