Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 haberin icinde bursa'ya dair bir sey goremedim, gercek olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Rulman check. Damacana check. Elektrikli süpürge borusu check. Yüzük check. Sıradaki gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 vaperon said: dasaaa feci kötüsün :D Ne alakası var şimdi Seagle'ın bu işle :D sdfsdfsf abi rulman olunca telaşlandım! adamı arayın yahu! bişi olmasın çocuğa. panik yaptım bak şimdi. gitti vallahi makinacı.. tüh tüh.. eyvahlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 "hidrolik makasla kesilerek çıkarılabildi." oha abi kesin yalandir. http://www.kalemakina.com.tr/tr/makinalar/images/atasman/kubota-mini-ekskavator-hidrolik-makas-L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fixmen said: Rulman check. Damacana check. Elektrikli süpürge borusu check. Yüzük check. Sıradaki gelsin. Haşlanmış Ciğer Parklardaki Banklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fixmen said: Rulman check. Damacana check. Elektrikli süpürge borusu check. Yüzük check. Sıradaki gelsin. Streç filme sarılmış kıyma. Hiç unutmam bi gece su içmeye kalktım gece vakti. Mutfakta karanlıkta el yordamıyla bardak arıyorum... neyse... konu sapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yav said: ben ilk kız sandım içerde sıkıştırdı bıraktı sandım sonra ayıktım adsdas abi ben de öyle bişey sandım lan YÜZÜĞE Mİ SOKMUŞ yani basbaya fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Streç filme sarılmış kıyma. Hiç unutmam bi gece su içmeye kalktım gece vakti. Mutfakta karanlıkta el yordamıyla bardak arıyorum... neyse... konu sapmasın. Bu ne diyor derken bi anda ovvvvvv dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sucuk yapmışlardır ondan kötü düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ne pis fantezileriniz varmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Streç filme sarılmış kıyma. Hiç unutmam bi gece su içmeye kalktım gece vakti. Mutfakta karanlıkta el yordamıyla bardak arıyorum... neyse... konu sapmasın. Tuto eklermisin dostum çok ilginç bir fantaĞziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 içli köfte style işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ayrıca denedim yüzük işini gerçekten sıkışıyor haber fake değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kızgın yağda kızartınca 5dakika içindeki tüm mikroplar ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bence burada asıl mağdur itfaiyeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: abi çapı değil o. yüzüğün kalınlığı anladığım kadarı ile. artık makine yüzüğü mü nedir bilemiyorum. adam bariz rulmana sokmuş olabilir. seagle'ye ulaşabileniniz var mı? adamı bir kontrol edin lütfen. bence de bu muhtemelen bir arkadaşının "abi rulmanla masturbasyon yaptım acayip zevkli bişey mutlaka dene" demesi üzerine gaza gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: fixmen said: Rulman check. Damacana check. Elektrikli süpürge borusu check. Yüzük check. Sıradaki gelsin. Streç filme sarılmış kıyma. Hiç unutmam bi gece su içmeye kalktım gece vakti. Mutfakta karanlıkta el yordamıyla bardak arıyorum... neyse... konu sapmasın. http://i357.photobucket.com/albums/oo11/DWoodFIlms/Motivational%20Posters/Season%202/SayWha.jpg Turkish Pie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ben hidrolik makas ile kesildiğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 arkadaşının dötüne kopresör tutan adamın oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bilezikle yapsaydi havasindan gecilmezdi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ardeth said: bence de bu muhtemelen bir arkadaşının "abi rulmanla masturbasyon yaptım acayip zevkli bişey mutlaka dene" demesi üzerine gaza gelmiştir abi büyük ihtimalle cidden cockring ya da arab strap. yüzük değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ad3m said: imamizer said: Streç filme sarılmış kıyma. Hiç unutmam bi gece su içmeye kalktım gece vakti. Mutfakta karanlıkta el yordamıyla bardak arıyorum... neyse... konu sapmasın. Tuto eklermisin dostum çok ilginç bir fantaĞziymiş. imamizer said: Streç filme sarılmış kıyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Böyle tutomu olur lan anlat nasıl saracaz nasıl bir kıvamda kıyma falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: Ardeth said: bence de bu muhtemelen bir arkadaşının "abi rulmanla masturbasyon yaptım acayip zevkli bişey mutlaka dene" demesi üzerine gaza gelmiştir abi büyük ihtimalle cidden cockring ya da arab strap. yüzük değildir. O zımbırtılar için itfaiyeden hidrolik makas istemezler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Frantic said: bilezikle yapsaydi havasindan gecilmezdi simdi. abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar