goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 diablo üçü sen mi yazdın lan. çok dandik olmuş yemin ediyorum hele o plot twistler falan çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sorma abi benim hikayeden gitmediler gitseler cok guzel olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ulan ya kızı olan başka bir muhafazakar babaya giderse o mesaj:S olacakları tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 goldbären said: diablo üçü sen mi yazdın lan. çok dandik olmuş yemin ediyorum hele o plot twistler falan çok dandik. asjfvagsdfaghfdhgsafdagshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 BlackLabelSociety said: ulan ya kızı olan başka bir muhafazakar babaya giderse o mesaj:S olacakları tahmin bile edemiyorum. Aslında cep telefonlarına polis jandarma nartotik filan diye spam mesaj gönderen dolandırıcılar var ya, onun gibi bir sistemle sağlık bakanlığından gönderilmiş gibi topluca kızınız hamile mesajları göndersek bir günde Türkiye nüfusunu yarılayabiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 BlackLabelSociety said: ulan ya kızı olan başka bir muhafazakar babaya giderse o mesaj:S olacakları tahmin bile edemiyorum. niye lan? eve gazete mi girmiyor? nedir, tv mi çekmiyor? öre cinayeti işleyip kızı kümese gömüyorlar işte. neyini tahmin edemedin bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kızınız sexsli şeyler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tebrikler kol saati kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi yine mi gündem yaratma çabası lan bu acaba? hay ak ya paranoyak yaparlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ShadowFury said: BlackLabelSociety said: ulan ya kızı olan başka bir muhafazakar babaya giderse o mesaj:S olacakları tahmin bile edemiyorum. Aslında cep telefonlarına polis jandarma nartotik filan diye spam mesaj gönderen dolandırıcılar var ya, onun gibi bir sistemle sağlık bakanlığından gönderilmiş gibi topluca kızınız hamile mesajları göndersek bir günde Türkiye nüfusunu yarılayabiliriz bence. bu öneriyi destekleyebilirim. çıkan cinnet sonucu hödük semtlerde daha az kadın kalacağından hayvanoğluhayvanların üremesi kısıtlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Düşündüklerimin milyonda birini şurada yazıya döksem dava üstüne dava gelir hakaret yüzünden. Şu bozuklar bi an önce başımızdan gitse de bir nefes alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ardeth said: abi yine mi gündem yaratma çabası lan bu acaba? hay ak ya paranoyak yaparlar adamı Valla bende uçak hedesini hasır altı etmeye çalısıyor diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 şimdi de salak bir savcı talimatıyla falan %100 suçlu adam da salındı haberi falan. noluyor abi bi bok anlamadım hiç de adam gibi bir açıklama yapmıyor gerizekalı medya. savcı talimatıyla salındı ne demek abi? sonra duruşma olacak mı olmayacak mı ne bu ya. durum şu ki bir ülkenin medyası dandik olursa o ülkenin vatandaşını istediğin yere çekersin hiç sorun değil bu haber de öyle, iki cümle bir şey yazıyorlar nereye çekilirse çekilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fede said: kız bekar ya ondan mesaj atmışlar "yemicekseniz çocuğu biz alabilir miyiz? 8-)" hahahaHHA o çocuğu bitirecek misin!? sldşgjsşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nomsaR said: Merhaba Ahmet Bey, Oğlunuzun eli için "nasır" tanısı konuldu. Bilgilerinize. Doktor bey bunun çözümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dasaaa said: BlackLabelSociety said: ulan ya kızı olan başka bir muhafazakar babaya giderse o mesaj:S olacakları tahmin bile edemiyorum. niye lan? eve gazete mi girmiyor? nedir, tv mi çekmiyor? öre cinayeti işleyip kızı kümese gömüyorlar işte. neyini tahmin edemedin bunun? hata ettim doğrusun. istanbulda yaşayıp boğazı dahi görmeyen insanların olduğunu unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 @Ren, @ShadowFury you dirty minded freaks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar