Trias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 gazete haberlerinin %10 u böyleyse yanmışız http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/753275-diablo-iiite-imkansizi-basardi edit acaba hardcore da mı bitirdi? bir bakayım silinsin hardcoremuş, hem de açılmış /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi bu haberturk filan niye boyle oyun haberi verme gereksinimi duyar. oyuncu olupta oyunları haberturkden takip eden mi var yok sa lols? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 baksana yapımcıları "aşakınlığa" uğratmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 dodo23 Haziran 2012 Cumartesi 17:28 ya ben o ulkede sahsen yasıyorum bu adamlar devletten para alıp (kendı genc vatandasları) evde oturuo baska ne yapıcak ki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bombilo said: abi bu haberturk filan niye boyle oyun haberi verme gereksinimi duyar. oyuncu olupta oyunları haberturkden takip eden mi var yok sa lols? haberi ordan gördüm desem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Niye ekonomi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 RMAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 25dk ne lan enrage olmamısmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ahah ekonomi ne cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 haber ilk bbc de çıktı, bizimkiler oradan kopyalamış. haberi kendileri bulmuş olsalar yine biraz takdir edebilirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Wolas said: 25dk ne lan enrage olmamısmı :D Enrage olmuyorda sift enrage var ben 3 valorla girdim valor buffi bitti. Gerci dps az gibi bende phase 3% -5% wipe yiyorum upgrade yapacak paramda yok gerci saglam dps varsa eklesin beni sdfdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oha hardcore infernoda diablodamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Hardcore degil ya soft enrage icin yazdim sadece ben onu agir tank gear varda dps 11 k olunca yetemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dsasaf2124 Haziran 2012 Pazar 22:03 said: yav şu an bu habere yorum yapanlar ülke için faydalı birşey yapdıklarınımı sanıyorlar :d oyun oynamışısınız yada bu habere yorum yapmışsınız değişen bişe yok ve unutmayın o oyun oynayan kişilerle dalga geçdikleriniz ülkemizi yöneten ülkeler afferin siz böyle yorum yaparak bilim adamı hissedin kendisinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 diablo'nun resmi ne öyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tesettürlü diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar