Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Sotto said: Tamam da, Inter-Milan'da ne olacağı belli, Arena'da satılan localar ne olacak... Zor yani çözümü... he onu demeyi unutmuşum, loca olayı komple yatar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Vallahi, görünüşe göre kiralama insiyatifi devlette değil Galatasaray'da. http://www.maraton.com.tr/Cok-yorumlananlar_170001.html#.T-ZOprU0Mko Ayrıca programı da buradan izleyebilirsiniz. Yaklaşık 17. dakikada. http://www.ntvspor.net/video-galeri/spor-servisi-18-haziran-2012 Şurada da 33. dakikada söylendiğine göre GSGM'nin yetkilileri de yetkinin GS'de olduğunu söylemişler. http://www.ntvspor.net/video-galeri/spor-servisi-19-haziran-2012 Ayrıca Işın Çelebi de devletin Galatasaray'dan izinsiz kiralamasının mümkün olmayacağını söylüyor. Projenin Galatasaray cephesindeki en önemli isimlerinden kendisi. Muhtemelen sözleşmeyi biliyordur. Neyse birincisi şu stadı devlet yaptı muhabbetinden sıkılmaya başladım. Win-win bir durumdur Türk Telekom Arena. Mecidiyeköy'deki araziye karşılık yapılmıştır ve Mecidiyeköy'deki arazi Türk Telekom'un ederinden daha fazladır. Devlet sevabına yapmadı Türk Telekom Arena'yı. Şöyle de düşünebilirsiniz: Galatasaray Mecidiyeköy'ü devlete sattı ve o parayla stad yaptırdı. Müteahhitin devlet olması çok birşey değiştirmiyor. Hatta Beşiktaş'a İnönü'yü bize verin, size de yapalım dendi diye de biliyorum. Beşiktaş kabul etmedi. Bu plan muhtemelen tüm değerli araziler için geçerli. O yüzden vazgeçin artık stadı şu yaptı, bu yaptıdan. Şu hükümetin Galatasaray'ın yönetim kuruluna stadı Beşiktaş'a kullandırmak için baskı yapacağı olayını da anlayamadım. Çünkü stadı Beşiktaş'a kiralama yetkisi yönetim kurulunda değil. Genel kurulda. Yönetim kurulu da söylüyor bunu. Yönetim kurulu isterse oy birliğiyle kiralayalım desin, genel kurul istemediği taktirde kiralayamaz. Ha ben kiralanmasının çok da saçma olmadığını, kiralanabileceğini düşünüyorum ayrı. Galatasaray'da kararı genel kurul verecek. Ama bunun için Beşiktaş'tan bir teklif gelmesi bekleniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Hala GS'nin insiyatifi yok falan deniyor. Paticik üyelerinden zeka fışkırıyor resmen. İbretlik postlar var, favorilere eklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bana kalırsa kesin karar bizde vermiyoruz gidin başka yerde oynayın diyende, size kalmadı devlet izin verdimi gelir oynarız mal mal seyredersiniz diyende eşit oranda saçmalıyor. Uzlaşma olmadan herhangi bir adım atılacağını düşünmüyorsunuz herhalde, boş boş fanatiklik yapmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Aysal dün demedi mi Beşiktaşı üzmeyiz diye. Arena ile ilgili sıkıntılarımız var beşiktaşın ısrarcı olmamasını umuyoruz tarzı bir şey söyledi. Beşiktaşın belli ki başka bi stad bulması gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 daha önce linklendiyse göremedim. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1092105&CategoryID=84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bu Arena kimin stadı yahu? Başbakanın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 devlet isterse galatasaraya git lan burdan.burda başkası oynicak artık diyebilir.galatasarayın söz hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Başbakan öyle birşey dedi yazmıyor haberde. Sadece başlık o. Onu geçtim dediyse de saçmalamış. Karar veren ne başbakan ne Ünal Aysal. Dediğim gibi yönetim kurulunun sadece ve sadece kiralamayı genel kurula götürme hakkı var. Tayyip Erdoğan, Aysal'ı ancak genel kurula gitmeye ikna edebilir. Stadı kiralamaya değil. Aysal kabul etse de birşey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 toggie said: Hala GS'nin insiyatifi yok falan deniyor. Paticik üyelerinden zeka fışkırıyor resmen. İbretlik postlar var, favorilere eklemek lazım. Aynı zihniyet Inonu ile Kadikoyu de Bjk ve Fb'nin saniyor. Ahahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 birbirinizi quote'layıp kendi kendinize gülmeniz iyiymiş. her ne kadar istemesem de tt arenadan baska adamakıllı opsiyonu yok besiktasın. RTE stadında da oynayamayacagımıza göre ya şehir dışında ya arenada oynayacağız. taraflar oturur anlaşır, neticede galatasaray bu işten karlı cıkan taraf olacaktır, havadan para kazanacaklar. Ha kucuk cocuklar gibi olmaz stadımızı vermeyiz diye tuttururlarsa, illaki RTE ya da başkası duruma mudahele eder, bu besiktasın RTE'nin arkasına saklanmasından cok Galatasaray'ın olgun düşünemeyişindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 evet futbolcumuza saldıran taraftarı stadımızda görmek istemememiz hiç olgun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 abi gene senin taraftar şöyle benim kii böyle muhabbeti zannedersin gs komple fransız lisesinden çıkma herkes çıkarsın koysun o zaman rakip taraftarlrın videosunu da bi kazanan seçelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 istenmiyorsunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Saykoleo said: Karar veren ne başbakan ne Ünal Aysal. hukuksal olarak karar hakkı kimin hiç bi fikrim yok ama rte o statta bjk oynamasını istiyorsa oynatır,türkiye'de yaşadığını unutma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Yahu BJK arenada oynar, oynamaz diye bir şey yok. Ama bu iki kulubun karsılıklı anlasması ile olur. Bos beles konusanlar var "GS'nin hicbir hakkı yok, isteyen gelir oynar" falan diyosunuz. GS'nin kabulu olmadan o is sandıgınız kadar kolay olmuyor. Localar kisilere satılmıs, uzun surelerle. Adam locasını paylasmak istemeyebilir. Koltuklar kombineli. Herif kendi koltugunu bir hafta sonra parcalanmıs bulabilir. Ortada cozulmesi gereken sorunlar var, once bunların tartısılıp karara baglanması gerekiyor. GS'nin hakkı yok derken bildiginizden soylemiyorsunuz, sizin temenniniz bu sekilde. O stad GS'nin degil devletin diye kendinizi avutuyorsunuz. Halbu ki size yapılacak stad da aynı yontemle insa edilecek :) Ayrıca İstanbul'da 5 kulup super ligde mucadele ederken bu kuluplerin ikisinin birden stadlarının aynı sezon icerisinde tadilata girecegine inananlar cok seker. Besiktas'ın tek opsiyonunun arena oldugunu soyleyenler de oyle. Benim tahminim, İnonu stadı bu sene yıkılmaz, BJK yine kendi sahasında topunu oynar. Tartısma gelecek seneye ertelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Banada geç kalındı gibi geliyor, daha stad izni çıkmadı sanıyorum. Kaldıki yıkım izni çıksa temmuz oldu , mayısda vururdun kazmayı. Ayrıca arena için resmi başvuruda yok görünen o yani, yıkılmayacaksa seneye daha lig bitmeden gs ile oturup çözüm yolu ararsın, adamlarda loca satışlarını ona göre ayarlar. Satarken şartları söyler, sattıktan sonra aaa kusura bakmayın 1-2 gün kullanamayacaksınız demek zorunda kalmaz. Bizim yönetim çok tecrübesiz, zaten basket şubesinin halinden belli oluyor, kontratı bitmeyen tek adam kalmış, ataman dilimde tüy bitti 1.5 aydır şunların kontratını uzatın dedim diyor. Çok beceriksizler çooook , daha çekeceğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 S-H said: Saykoleo said: Karar veren ne başbakan ne Ünal Aysal. hukuksal olarak karar hakkı kimin hiç bi fikrim yok ama rte o statta bjk oynamasını istiyorsa oynatır,türkiye'de yaşadığını unutma bence. ben biliyorum abi. eğer bjk gs'ye başvurursa, yönetim kiralayalım mı diye genel kurula sorar, sormak zorunda. böyle birşey için de genel kurul katılımı yüksek olur. ünal aysalın ne kadar oyu varsa, diğer herhangi bir üyenin de o kadar oyu var orada. aysal'a ancak genel kurulu ikna etmeye çalışmasını söyler erdoğan. yoksa tayyip erdoğan istedi diye galatasarayın iç tüzüğü değişecek değil. ha genel kurul kabul edebilir bence bu arada, o ayrı birşey. edit: yani demek istediğim şu. insiyatif gs'deyse ki öyle görünüyor, rte'nin başkanlarla konuştum tamamdır abi demesi yetmiyor. çünkü aysal'ın yetkisi yok zaten. gs'de yönetim kredi almak için bile genel kurula sorar, tüzük böyle. zaten benim anladığım asıl sorun galiba bjk'nin yetki devlette abi diye tutturup bir türlü gs'ye başvuru yapmamış olması. o yüzden gs yönetimi, genel kurula sormuyor. hiçbir şey de ilerlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 monarşiden hallice bi yönetim var şu an ülkede onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Ya RTE istedigi zaman her seyi yaptırıyor zaten de, GS ile hic konusmadan direkt BJK burada oynayacak demez. BJK'i savunurken GS'yi karsısına almaz. Ama iki tarafı da ikna etmek icin girismde bulunur. Eder de :) Ama dedigim gibi yani iki kulubun cıkabilecek sorunlara karsı onlem alması gerekiyor. RTE de kendini nasıl bir hale getirdiyse, ne zaman biri cıkmaza girse hemen aklına adamdan yardım istemeyi getiriyor. Herif bildigin padisah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 tamam anlıyorum monarşiden halliceyiz, haklısın da. mecliste yasa çıkarmıyor ki bu adam. özel bir şirketin iç işlerine öyle kolay karışılmaz diye düşünüyorum ben. 10-15 kişilik yönetim kurulu karar veriyor olsa tek tek ikna edersin de, böyle zor. kurumsal yapıyı tam olarak da bilmiyorum gerçi. ama benim bildiğim genel kurula gitmek zorunlu ki, aysal da öztürk de hep bunu söylediler bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ha kongre günü lisenin kapısına polis dikerse bilemem tabi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Stadin kapisina kilidi astirirsa gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 said: Konuyla ilgili olarak Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan bakan Suat Kılıç şu sözleri söyledi: -Galatasaray, stadın ortak kullanımına karşı. Nasıl ikna edeceksiniz? Galatasaray karşı değil, sadece Adnan Öztürk Bey karşı çıktı. Ünal Aysal uzlaşmacı makul bir isim. -Ama G.Saray taraftarı da karşı çıkıyor. Aslında medyaya verilen demeçler konuyu buraya getirdi. Yoksa iki kulüp de burada dostça bir paylaşımda bulunabilirlerdi. -Peki Ünal Bey nasıl ikna edecek taraftarını? Makul ve uzlaşmacı bir isim Ünal Bey. Keşke yöneticiler verdikleri demeçlerle konuyu buraya getirmeselerdi. Ama madem konu buraya kadar geldi. Taraftarlarını ikna etmek de artık onların işi. Bu konuda sorun çıkmaz. Kaldı ki iki kulübün birlikte aynı stadı paylaşması sporda kadeşlik adına da büyük bir adım olur. Emredersek zaten iş biter -Bana rağmen hayır deme şansı yok mu? Biz emredersek oynarlar. Ama bunu yapmak istemiyoruz. Uzlaşarak bu sorun çözülsün istiyoruz. -O stadın kullanım hakkı G.Saray'n. Sizin emretme hakkınız var mı? Geçtiğimiz günlerde eski GSGM müdürü Yunus Akgül de söyledi. Bakanlığın o statta söz hakkı var. Sözleşme hükümlerinde bu var. Bu hakkı da kullanmak istemiyoruz. Ama emredersek başka çare var mı? -Bakan Kılıç, ne zaman görüşecek iki başkanla? Salı ya da büyük ihtimalle çarşamba günü. Ünal Bey daha önce yurt dışındaki işlerinden dolayı yerine Adnan Öztürk'ün gelmesini istedi. Ama bakan bey iki başkanla görüşmenin daha doğru olacağını söyledi. Stat konusunda gelinen nokta böyle. Çarşamba günü konuya son nokta konulacak. Ve yüzde 99.9 Beşiktaş TT Arena'da oynacak. İşte şundan bahsediyorduk, adamlar açık açık demeye de başladılar emredersek zorundalar diye. Hani yaşadığımız ülkede işler şuan böyle yürüyor, adamların elinde böyle bir hak olmasa bile çok rahatlıkla dayatabilirler Beşiktaş orada oynayacak diye. Yalnız Beşiktaşlılardan çok istiyor bakanlık ve yönetim kurulumuz Arena'da oynamayı. Bu işin altında stad inşaasından ziyade başka bir işler dönüyor. Resmen BJK'nin söz hakkı yok gibi şuan, Bizim yönetimdeki isimlerden Ahmet Çebi mesela, o çok söyleniyor sağda solda kesin Arena'ya gidecez, istiyoruz başka yer olmaz vs. diye. Çebi'ler Türkiye'de AKP'nin en sağlam destekçilerindendir bilen bilir, Arena'nın inşaatından da milyon dolarlar kaldırdılar şirketleriyle vs. Tahminim iş buradan yürüyor. Artık yeni BJK stadını da mı bunlara yaptıracaklardır nedir, olaylar olaylar Keşke Saraçoğlu gibi bölüm bölüm kendi kendimize inşaa etsek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Emrederiz oynarlar ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar