Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütünleme Sınavı


Killer

Öne çıkan mesajlar

http://www.cnnturk.com/2012/guncel/06/21/yokten.butunleme.mujdesi/665940.0/

said:
YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, 3.5 milyon üniversite öğrencisine müjde verdi. Çetinsaya, öğrencilerin yaz okullarına mahkum edilemeyeceğini belirterek, "Tüm öğrencilere bütünleme hakkı veriyoruz" dedi. Bu kararla bütünleme sınavını uygulayan ve uygulamayan üniversite ayrımı ortadan kalkmış oldu.


Doğtur bu ne?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özü rektörü bir sürü saydırmış twitter'da
https://twitter.com/#!/ErhanErkut
bu adam ilk piyasaya çıktığında çok hoşuma gitmişti özü'ye gitmeyi bile düşünmüştüm de son zamanlarda çok ters gelmeye başladı bana. zaten abartılı bir zam falan yaptılar. şimdi de büt sınavlarına üniversite otonomi'sine aykırı diye karşı çıkıyor. yersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tesisli bir konumdaki adam (rektör misal) biz sosyal medyada varız çok iyiyiz diye ortada dolaşabilince tabi yine sosyal medya aracılığıyla yardırabiliyoruz sfd
destek verin yoldaşlar, rt mete yapın heh: https://twitter.com/yavuzselimk/status/215920048513105923
https://twitter.com/yavuzselimk/status/215920530107285506
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

ya bu kesinleşmedi mi hala. kayıt yaptırcaz yarın. bilgide yok demişler de yök öyle demiyo desek ne dicekler acaba. bu özeller paso bizde yok diyo. öyle olunca öğrenci he yokmuş diyip pısıyo galiba.
bu seneye yetişmez hacı
aziz yıldırım'ın yaz okuluna kalması lazımdı yetişmesi için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

kocaeli'de geçen seneye kadar büt vardı, artık yeni girişlilere büt yok. yaz okulu da yok. hiç bir şey yok, vize + final. biz eski öğrencilere büt var, ama hocalar büt olmasını istemediklerinden finalden geçemeyeni bütten de geçirmiyo.öyle.


Aynen. Şöyle bir durumda var bütünleme bunlara ek uğraş, zaman kaybı. O yüzden büt. öğrencilerini temizlemeleri gerek yoksa adam nasıl kendine vakit ayıracak. Bizim bölümdeki bütün doç ve proflar bir yerlerde danışmanlık yapıyor. Büt. adama külfet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...