Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 throine said: polislik artık başka alanlarda katma değer yaratabilecek becerisi olmayan insanların seçtiği bir meslek oldu. yeni polislerin hepsi kurtlar vadisi kuşağından. hükümetin hoşuna gitmese bu değişirdi. şuanki durumu özetleyelim. polis teşkilatı içersinde sokakta öpüşen koklaşan gençlerden rahatsız olan bir sürü insan var. bunu amirler, emniyet müdürleri açık açık söylüyor gazetelere falan bile. bunun dışında polislerin sinirlendi mi tekme atan, copu basan arkadaşlarını toplayıp gelip seni bir güzel benzeten bir imajı var. Bu durumda noluyor sokakta sevgilisiyle öpüşen, el ele gezen bir genç polis gördü mü tedirgin oluyor ya bana bulaşırsa diye. Bu sahne tanıdık geldi mi? Böyle bir durum olmasaydı da ne bileyim polis teşkilatı bunun tersi anlayışa sahip bir kurum olsaydı (nasıl olacak onu bilemiyorum aklıma bir örnek gelmedi ama yaratıcılığınızı kullanın artık burda) bir kaç ay içersinde polis teşkilatlarında reform yapılırdı hükümet ve belediyeler tarafından heh. Bu yapılmıyorsa, televizyona gazeteler çıkıp "ağaçların altında öpüşüyorlar bu kanıma dokunuyor ama yapcak bişey yok" diyen emniyet müdür hala emniyet müdürü olarak kalıyorsa bu durum hükümetin hoşuna gidiyordur da ondan böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 adam olsaydı polis dövmezdi elbette. hırsızın hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "hiç bir şey olamazsan polis olursun" derlerdi bir zamanlar Türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ee polis devleti olmak kolay değil bir sürü polis lazım o yüzden sokaktan topluyorlar, milletvekilleri gibi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "nutella yerim" said: polis imdat yerine imdat polis hattı kurulsa yeridir. abi şuna benzer bişey düşündüm videoyu izlerken hani orda kadın bağırıyor ya ciyak ciyak, normalde "polis yok mu yetişin" filan demesi lazım ama meydan dayağını döndürenler zaten polisler ne kadar kötü iğrenç bir ülke haline geldik bu nedir böyle, gerçekten ülkemden utandım ve tiksindim şunu izlerken umudum o polislerin meslekten atılması ve ceza alması ama malesef tahminim o yönde değil, muhtemelen ufak bir ceza alıp ertesi gün bir şey olmamış gibi hayatlarına devam edecekler, o aile de yaşadığı travmayla kalacak, hatta "senin yüzünden amirimden laf yedim orospu çocuğu" diye bir kere daha dövecek aynı polisler belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 karakolda kadini dovenler simdi istanbulda yine polis. bunlar da ayni sekil baska yerde devam ederler halki koruma gorevlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ogün samasla türk bayragı altında hatırası fotosu cektiren polis en son bölge müdürü mü kaymakam mı ne olmuştu bu ülkede zor arkadaşım,cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ama ekonomi iyiye gidiyor,demokrasimiz gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Serbest olsun küfür allahınızı severseniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 off su adamlar almanyada olsa poposundan kan alirlar. emekliligi biter hapse gire bir daha is bulamaz vs vs. hayatini söndürürler adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "nutella yerim" said: ogün samasla türk bayragı altında hatırası fotosu cektiren polis en son bölge müdürü mü kaymakam mı ne olmuştu bu ülkede zor arkadaşım,cok zor tam istedikleri tipte adamlar iste. cahil eli silahli adamlar. bunlari cezadan kurtarip bir de odullendiriyolar. oluyo sana ustlerine borclu ve cahil eli silahli adam. bildigin mafya. uniformali mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Başlığı okur okumaz Fatih emniyetidir kesin dedim. Şimdi orada değilim de hayatımın ilk 20 senesi o civarda oturarak geçti, özellikle vatan caddesinden emniyetin oraya sapan karşıt şeridin orada polisler sürekli trafik katliamı yapar, korna çalana laf edene saldırır, hatta haksız yere ceza yazarlar. bu sefer yalan ceza yazmanın da ötesine geçip direkt şiddete girişmişler. Çok da şaşırtıcı değil. Suark said: vaaaaaaaaaaaaaay http://www.ensonhaber.com/5-emniyet-gorevlisi-aciga-alindi-2012-06-20.html açığa almışlar açığa almak dediğin dendiği gibi çalışmadan maaş alıyorlar, bir de yaklaşık 30 tl'lik kıdem tazminatı düşümü oluyor. Çok bir şey değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Tam bir panın labirenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Kabak dayak yiyene patlayacak yine, dayak atanlar aynen devam edecek, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Teodor said: eğitimsiz ve cahil asdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Suark said: maaş alıyorlar mı açıkken? soruşturma başlatılır bundan sonra ya. Yani yapılması gerek bu deil mi zate Maaş alıyorlar, ama kıdem alamıyorlar, atıyorum 3 ay açığa alındılarsa kıdemleri 3 ay geriden geliyor, kıdem zammı vb için ufacık bi gecikme dezavantajı var öyle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 türkiye cehennem gibi. her yerde insanlar şiddeti yüceltiyor, nefret söylemi almış başını gitmiş yıllardır, iç mihrak, dış mihrak, terör, ermeni ve kürt düşmanlığı, dindar, laik diye insanlar birbirine düşman edilmiş en kötüsü bu çoğu zaman devlet politikası olmuş. böyle bir ülkeden böyle polis de çıkar, her şey çıkar. şiddet kanımıza işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Görüntüleri yeni izledim. Bu kadar kötü beklemiyordum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 http://www.yesilgazete.org/wp-content/uploads/2011/04/1249023327.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 daha beterini hakediyoruz net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ortadoğu ülkesinden bi görüntü gibi gelmedi mi size de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
recaikutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 çok kısa ve anlamlı bir mesaj atıcam. "o... çocukları" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 recaikutan said: çok kısa ve anlamlı bir mesaj atıcam. "o... çocukları" bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kanser olup sürüne sürüne ölsün hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Flassh said: recaikutan said: çok kısa ve anlamlı bir mesaj atıcam. "o... çocukları" bunu demeye gelmiştim ve Ninlempis said: "hiç bir şey olamazsan polis olursun" derlerdi bir zamanlar Türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar