Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisten ailesinin gözü önünde babaya dayak.


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

AKPnin hoşuna gidiyor zaten bu polisin böyle asabi, işsiz güçsüz it kopuklardan oluşması. milleti korkutup sindirmek için birebir. malesef yeniçeriler gibi hükümete geri patlama riski de yok o kadar güçlü değiller çünkü. bir tek vatandaşa işliyor güçleri. orduyu kullanmaktan çok daha iyi bir fikir o açıdan polisi kullanmak. ordunun elinde patlama riski var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bunu tartışmıştık evet alıyorlardı sonuç yanılmıyorsam. ha prosedür bu orda garip bişey yok da gazetelerde sanki böyle açığa alınması onlara ceza verilmiş havasıyla yansıtılıyor ondan böyle tepki verdim. AÇIĞA ALINDILAR bak sen şu işe. Ne yapacaklardı plaket mi vereceklerdi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

hee evet 2009da polis karakoluna canlı bomba ile saldırı düzenleyip polisler dışında etraftaki insanların kolunun kopmasına falan sebep olmuşlardı


Ben "Mal" in dediğine örnek olarak söylemiştim yoksa ben de biliyorum adamların terörist olduğunu. Geçen hafta yine 2 polisi kurşunlamışlardı yine bir sivil yaralanmıştı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açığa alma bu tip olaylarda standart prosedür diye biliyorum. İnceleme altındaki kişinin görevi başında kalmasının inceleme seyrini etkileyebileceği veya inceleme sonuçlanana kadar görevi başında kalmasının sakıncalı olduğu düşünüldüğünde bu şekilde uygulama yapılıyor.
Yani ceza değil, önlem. Müfettiş inceler görevlerine geri dönerler belki bi kınama cezasıyla. Sonuçta meslekten men edildikleri zaman haber niteliği taşır olay açığa alındıklarında değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...