Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Polisten-babaya-cocuklarinin-onunde-dayak-3ZddHgbRx4Bs.html Sizi bilmem ama beni şaşırtmadı nedense. Garipsemedim, Stockholm Sendromu gibi birşeye girdik sanırım. Sonumuz hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sonra neden küfür ediyon polislere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 çoluğun çocuğun var yanında polise atar yapıyon ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 imza yapma gereği duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 suphesiz ki kontrolsuz guc kullanmayan bizden degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bi stresli işi yapmak var eyvallah da. Bunlar direk hayvan ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-BP2QKuu9AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 terfi alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Hiç sevmiyorum şu polisleri , onlar da beni sevmez ne zaman görseler çevirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 konu ile ilgili en güzel yorum zafer arapkirli'den geliyor. "Metin Göktepe ve Engin Çeber olaylarının detaylarını merak edenler için, polisimiz artık sokaklarda "demo" yapıyor.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 vaaaaaaaaaaaaaay http://www.ensonhaber.com/5-emniyet-gorevlisi-aciga-alindi-2012-06-20.html açığa almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 açığa almak = çalışmadan maaş almak. tatile giderler artık bodruma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Suark said: vaaaaaaaaaaaaaay http://www.ensonhaber.com/5-emniyet-gorevlisi-aciga-alindi-2012-06-20.html açığa almışlar 1 ay sonra en erken görevlerine iade kararı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 AKPnin hoşuna gidiyor zaten bu polisin böyle asabi, işsiz güçsüz it kopuklardan oluşması. milleti korkutup sindirmek için birebir. malesef yeniçeriler gibi hükümete geri patlama riski de yok o kadar güçlü değiller çünkü. bir tek vatandaşa işliyor güçleri. orduyu kullanmaktan çok daha iyi bir fikir o açıdan polisi kullanmak. ordunun elinde patlama riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 maaş alıyorlar mı açıkken? soruşturma başlatılır bundan sonra ya. Yani yapılması gerek bu deil mi zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 geçen bunu tartışmıştık evet alıyorlardı sonuç yanılmıyorsam. ha prosedür bu orda garip bişey yok da gazetelerde sanki böyle açığa alınması onlara ceza verilmiş havasıyla yansıtılıyor ondan böyle tepki verdim. AÇIĞA ALINDILAR bak sen şu işe. Ne yapacaklardı plaket mi vereceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 açığa alsalar nolacak ben kendime taytlı pelerinli bi kostüm yaptırıp bu tip olayları sinsice takip ederek gerekli cezayı vermeyi düşünüyorum. zaten manyağım bari bi işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 defalarca düşünüldü uygulanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 DHKC kendi çapında işkenceci polisleri cezalandırıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hee evet 2009da polis karakoluna canlı bomba ile saldırı düzenleyip polisler dışında etraftaki insanların kolunun kopmasına falan sebep olmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hayvan herifler ya. bir de götlü göbekli hepsi senin neyine darp etmek. orada tartışma 4 erkek dolusu bi araçla çıksaydı görürdük polisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ardeth said: hee evet 2009da polis karakoluna canlı bomba ile saldırı düzenleyip polisler dışında etraftaki insanların kolunun kopmasına falan sebep olmuşlardı Ben "Mal" in dediğine örnek olarak söylemiştim yoksa ben de biliyorum adamların terörist olduğunu. Geçen hafta yine 2 polisi kurşunlamışlardı yine bir sivil yaralanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 simdi bi durum olsa o mahallede, insanlar polisi mi ariycaklar kendilerini korumasi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Açığa alma bu tip olaylarda standart prosedür diye biliyorum. İnceleme altındaki kişinin görevi başında kalmasının inceleme seyrini etkileyebileceği veya inceleme sonuçlanana kadar görevi başında kalmasının sakıncalı olduğu düşünüldüğünde bu şekilde uygulama yapılıyor. Yani ceza değil, önlem. Müfettiş inceler görevlerine geri dönerler belki bi kınama cezasıyla. Sonuçta meslekten men edildikleri zaman haber niteliği taşır olay açığa alındıklarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar