elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fin said: etmez o kadar. ne kadar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ya nintendo piyasası çok ölü onu baştan söylim 2.el 3ds cihaz 100-140TL eshop oyunlarıda 1/4store fiyatına gidiyor yani pokemon + 3ds 200tl falan satılıyor = o r4 kart + diğerleri çok arttırmaz fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ülke değiştirme olayı geçmişte kaldı, o miiverse update ile bitirdiler. bütün digital oyunların çöpe gidiyor nnid değiştirince. tam böyle class action lawsuit'lik durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nnid çıkarabiliyor olman lazım geçen draqianu yapmıştı duyup gelirse anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oluyorsa dürüm :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yani silmeden 2. bi id açsa bile olur marioları ona atarım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ama emin değilim nintendo oldumu olay hep negatif düşünmek gerek patlayadabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi patladı zaten 3ds kod satın + yeni zeldayı aldım mario promotionu için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 said: Can I register more than one Nintendo Network ID on the same 3DS system, like with the Wii U? No, you can't. The 3DS can only accept a single Nintendo Network ID, which means if you share your system with other members of your family, you'll need to be careful — they could potentially spend all your eShop credit (and not just the credit you use on your 3DS, but on your Wii U as well, as the balances will be combined) and could also post offensive or inane gibberish to Miiverse. If ever there was a good argument for everyone having their own 3DS console, this is it. I've been changing regions on my 3DS in order to access other eShops from the same territory (such as PAL). Will I be able to do this when the Nintendo Network ID is in place? Sadly not. Your Nintendo Network ID will be tied to a certain country or region, which means you can't switch. If you have amassed currencies for several different regions, then these will be lost when you create your Nintendo Network ID — the only balance that will remain is the one of your specified region. sözkonusu nintendo oldu mu aklınıza hep en kötüyü getirin, doğrusu odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 alla alla olması lazım ya ben değiştirdim diye hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?27,7408074 pazar alanına açmışım yanlışlıkla nnid uk olan mario isteyen varsa pmlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 teknosa geçen ay 200tl'ye 3ds satmış lan niye söylemiyorsnuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 mayis haziran gibi hypeladigimizda 200 liraydi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şu avrupa miiverse neden dillere ayrı forumlara sahip değil anlamak imkansız. paso JAJAJAJA XDXDXD veya fransızca vs gereksiz lisanlarda mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 miiverse açmadım daha adam gibi bir kez baktım sonra kapattım, birde ntsclerde nintendozone diye bir olay var, ufak bir ssid değişim hilesi ile bağlanılıyormuş ama, hem tırıvırı şeyler bunlar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 miiverse nintendo 4chan'ı gibi birşey işte heh. arada birileri güzel resim çiziyor ama kaydedemiyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sıfır 3ds en ucuz kaça nerden alınır, boşa para harcayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xl almıcaksan illa sıfır olsun deme bence, sıfır ucuz 3ds zor bulursun bitti eldekiler hep 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ha birde 300'e ntsc satan biri var tandıgım kabı mabı var ntsc al alıcaksan temiz birde daha pahalı sanırım içinde oyunlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sam said: miiverse nintendo 4chan'ı gibi birşey işte heh. arada birileri güzel resim çiziyor ama kaydedemiyoruz da. FE community'de inanilmaz iyi cizimler var gozlerime inanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 reampage said: ha birde 300'e ntsc satan biri var tandıgım kabı mabı var ntsc al alıcaksan temiz birde patinin kadikoy subesi ya arkadas http://i.imgur.com/gxVJBEb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 islamı yaymak görevimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Miiverse'e bir kere gürmedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 100 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nintendo deli indirim yapmis bazi oyunlarina http://store.nintendo.co.uk/gift-ideas/price/up-to-100.list#ninint_GBP_price%3A[5%20TO%209.99]|sort:price Animal Crossing™: New Leaf - Digital Download £7.95 Mario and Luigi: Dream Team Bros. - Digital Download £7.95 DONKEY KONG COUNTRY RETURNS 3D - Digital Download £8.95 cidden hangi dagda kurt oldu de first party oyunlara bu derece rekor indirimler geldi cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar