Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nickime naptın :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bence böle daha güzel dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 O değil de valkyrie profile'da çok evil oldum, üzülerek falan oynuyorum hiç bana göre değilmiş :D Yakında kılıcımı bırakıp köyüme döncem bu böyle olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 En iyi son icin bir kere bile kullanmaman lazim tuyu zaten. 2-3 kere kullaninca bile gidiyor, evil oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ama o uzulerek oynama, melonkoli duygusunu cok iyi veriyor, karakter de gerekte oyle gibi geliyor bana cunku. Gercekten evil degil. Oyunda super empati var. Bir yerden sonra bu kadar sey yaptim, arkadaslarimi, kurban ettim, artik cehennemligim zaten, hepimiz beraber olelim kafasina burunmustum. Delirmis RP'si yapmistim direk ki oyun da oyle gidiyor zaten, asiri empatik bir oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Kullanmamak elde değil tek atıyor allahsızlar. Misyonumu tamamlıcam diye kaç ocağı söndürdüm belli değil. Şu dediğin kafaya gircem yakında ben de az kaldı. GERGE said: Bir yerden sonra bu kadar sey yaptim, arkadaslarimi, kurban ettim, artik cehennemligim zaten, hepimiz beraber olelim kafasina burunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Yapiliyor abi, yapmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Efsane oyunlardan biri ama, DS'nin ve 3DS'nin en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Senin bitirme sıran uygun olanmış yani, bir tecrübe edinmem lazım yoksa tüysüz müysüz ilk oynayışta zor iş sahiden. Baya bi uğraştım başlarda ama dayanamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 valkyrie profile'da asiller asili lenneth'i canlandırdıktan sonra burada sasucke'yi oynamak üzdü beni ya. gene süper oyun tabii, aslında bir ara oturup seriye özel başlık açmak lazım viktor wot'uyla. keşke o yapsa heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Atlus şu oyunu tekrar 3DS için yapmış ama nedense yine bütün oyun alt ekranda olup bitiyor üst ekranı info ekranı olarak kullanımşlar eski DS oyunları gibi, madem yeniden yaptın üst ekranı kullansaydın. ufacık oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şu söylediğini cidden anlamak mümkün değil cidden. Bir de 35€ utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://wallpapers.wallbase.cc/manga-anime/wallpaper-695545.jpg anilarim depresti gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20120716201412/valkyrieprofile/images/a/a5/Lenneth.png milli piyango çıksa 50 trilyon tri-ace'e filan büyük ortak olup "YAPIN LAN ŞUNA DEVAM" deyip yaptıracaktım ama kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tri ace muthis bir kadro ve butceyle phantasy star nova'yi yapiyor. kohei yamashita ve sakuraba reis de var. ama batiya sittin sene gelmicek:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Vita kurbanı abi o oyun. Japonyada herkese satsalar 2m satarlar, bir de online oyun. Daha fazla masraf yapmak istemiyorlar sanırım ki Phantasy Star 0 epey epey az satmıştı batıda. Gerçi Vita'ya çıkacak son AAA oyunlardan olabilir bu, o nedenle çok satması da mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ülke değişmiyo mu dimi hiç bi şekilde uk değil diye bütün mario promotionlarını kaçırcam amk super mario bros kodum var 3ds/xl kampanyasından pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nintendo aldıysan otur oturduğun yerde! kim izin verdi ülkeden ülkeye taşınmana?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ülke değiştirebiliyorsun, ben amerikadan kanadaya almıştım sadece wallet'inda para varsa onları sıfırlıyor. Bu arada türkiyeye NTSC oyun gönderen site var mı ? amazon göndermiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 olmaz mı hemde http://www.play-asia.com/fire-emblem-awakening-paOS-13-49-en-70-5ns5.html game of the week 33 dolares kargo ile 39 dolar. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 online alınmış pokemon x street fighter 4 kartuş ds 2 card + 16 gb sd(içi full dolu) nintendo 3ds siyah normal ve usb şarj aleti çok az kullanılmış ofisten bir arkadaş tarafından satılık, 500 tela istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 etmez o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sawer said: Ülke değiştirebiliyorsun, ben amerikadan kanadaya almıştım sadece wallet'inda para varsa onları sıfırlıyor. Bu arada türkiyeye NTSC oyun gönderen site var mı ? amazon göndermiyor galiba abi yok değişmiyor resmen elimde patladı 2 tane mario kod giremiyorum. = australia yaptım ben de 5 saat erken almak icin pokemonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nnid üyeliğini resetlemen aleti resetlemene gerek yok oyunlara birşey olmaz ama hesabında para vara gider diye biliyorm. ama tabi bilmiorum oyunların giderse yazık olur sonra senin alayı eshoptu sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi nnid reset yok siliniyor sadece sanırım bütün eshop oyunlarıda gidiyor öyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar