Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de valkyrie profile'da çok evil oldum, üzülerek falan oynuyorum hiç bana göre değilmiş :D

Yakında kılıcımı bırakıp köyüme döncem bu böyle olmayacak.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En iyi son icin bir kere bile kullanmaman lazim tuyu zaten. 2-3 kere kullaninca bile gidiyor, evil oluyorsun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ama o uzulerek oynama, melonkoli duygusunu cok iyi veriyor, karakter de gerekte oyle gibi geliyor bana cunku. Gercekten evil degil.

Oyunda super empati var. Bir yerden sonra bu kadar sey yaptim, arkadaslarimi, kurban ettim, artik cehennemligim zaten, hepimiz beraber olelim kafasina burunmustum. Delirmis RP'si yapmistim direk ki oyun da oyle gidiyor zaten, asiri empatik bir oyun bu.
Mesaj tarihi:
Kullanmamak elde değil tek atıyor allahsızlar. Misyonumu tamamlıcam diye kaç ocağı söndürdüm belli değil.

Şu dediğin kafaya gircem yakında ben de az kaldı.

GERGE said:

Bir yerden sonra bu kadar sey yaptim, arkadaslarimi, kurban ettim, artik cehennemligim zaten, hepimiz beraber olelim kafasina burunmustum.
Mesaj tarihi:
Senin bitirme sıran uygun olanmış yani, bir tecrübe edinmem lazım yoksa tüysüz müysüz ilk oynayışta zor iş sahiden. Baya bi uğraştım başlarda ama dayanamadım valla.
Mesaj tarihi:
valkyrie profile'da asiller asili lenneth'i canlandırdıktan sonra burada sasucke'yi oynamak üzdü beni ya. gene süper oyun tabii, aslında bir ara oturup seriye özel başlık açmak lazım viktor wot'uyla. keşke o yapsa heh.
Mesaj tarihi:
Atlus şu oyunu tekrar 3DS için yapmış ama nedense yine bütün oyun alt ekranda olup bitiyor üst ekranı info ekranı olarak kullanımşlar eski DS oyunları gibi, madem yeniden yaptın üst ekranı kullansaydın.

ufacık oldu şimdi
Mesaj tarihi:
http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20120716201412/valkyrieprofile/images/a/a5/Lenneth.png
milli piyango çıksa 50 trilyon tri-ace'e filan büyük ortak olup "YAPIN LAN ŞUNA DEVAM" deyip yaptıracaktım ama kısmet.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vita kurbanı abi o oyun. Japonyada herkese satsalar 2m satarlar, bir de online oyun. Daha fazla masraf yapmak istemiyorlar sanırım ki Phantasy Star 0 epey epey az satmıştı batıda.

Gerçi Vita'ya çıkacak son AAA oyunlardan olabilir bu, o nedenle çok satması da mümkün.
Mesaj tarihi:
Ülke değişmiyo mu dimi hiç bi şekilde uk değil diye bütün mario promotionlarını kaçırcam amk super mario bros kodum var 3ds/xl kampanyasından pfff
Mesaj tarihi:
Ülke değiştirebiliyorsun, ben amerikadan kanadaya almıştım sadece wallet'inda para varsa onları sıfırlıyor.

Bu arada türkiyeye NTSC oyun gönderen site var mı ? amazon göndermiyor galiba
Mesaj tarihi:
online alınmış pokemon x
street fighter 4 kartuş
ds 2 card + 16 gb sd(içi full dolu)
nintendo 3ds siyah
normal ve usb şarj aleti

çok az kullanılmış

ofisten bir arkadaş tarafından satılık, 500 tela istiyor.
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Ülke değiştirebiliyorsun, ben amerikadan kanadaya almıştım sadece wallet'inda para varsa onları sıfırlıyor.

Bu arada türkiyeye NTSC oyun gönderen site var mı ? amazon göndermiyor galiba

abi yok değişmiyor resmen elimde patladı 2 tane mario kod giremiyorum. =
australia yaptım ben de 5 saat erken almak icin pokemonu
Mesaj tarihi:
nnid üyeliğini resetlemen aleti resetlemene gerek yok oyunlara birşey olmaz ama hesabında para vara gider diye biliyorm.

ama tabi bilmiorum oyunların giderse yazık olur sonra senin alayı eshoptu sdflj
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...